Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω 8 θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 37/2018 απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού με θέμα: «Τέταρτη τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018». – Εισηγητής ο κ. Τιούκαλιας Δ. Πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ.

2 Παραχώρηση χρήσης κτιρίων στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου. – Εισηγητής ο κ. Τιούκαλιας Δ. Πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ.

3 Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου με τίτλο: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΣΙΣΑΝΙΟΥ». – Εισηγητής ο κ. Ρομπόλας Ι. Εντεταλμένος Δημ. Σύμ/λος.
4 Οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΟΥΚΟΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» σύμφωνα με το άρθρο 189 του Ν. 4412/2016.- Εισηγητής ο κ. Ρομπόλας Ι. Εντεταλμένος Δημ. Σύμ/λος.

5 Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Βοΐου και Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου για την υλοποίηση της πράξης «ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΟΥΚΟΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» στα πλαίσια αιτήματος ένταξης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», στον Άξονα Προτεραιότητας: «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» με τίτλο: «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση».- Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

6 Διαγραφή οφειλών από τους βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους. – Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

7 Εξέταση αιτήσεων για την τροποποίηση των συμφωνητικών εκμίσθωσης δημοτικών αγρών. – Εισηγητής ο κ. Τσαρτσαμπαλίδης Γ.

8 Αιτήσεις.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Δήμος Βοΐου

Άλλες ειδήσεις

Πώς οι γονείς κάνουν τα παιδιά νευρικά

Όταν ένα παιδί είναι νευρικό υπέρ το δέον, το πρώτο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να εξετάσουμε τα εγγενή αίτια

Εξιχνιάστηκε κλοπή στην Κοζάνη

Εξιχνιάστηκε χθες (13-12-2018) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, κλοπή που διαπράχθηκε προ τριμήνου στην Κοζάνη και σχηματίστηκε σχετική ποινική

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πλένεις τα αβγά πριν τα μαγειρέψεις

Όλοι ξέρουμε από πού προέρχονται τα αβγά και γι’ αυτό πολλοί από εμάς επιλέγουμε να τα πλένουμε μόλις τα αγοράσουμε.

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.