Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω 8 θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 37/2018 απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού με θέμα: «Τέταρτη τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018». – Εισηγητής ο κ. Τιούκαλιας Δ. Πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ.

2 Παραχώρηση χρήσης κτιρίων στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου. – Εισηγητής ο κ. Τιούκαλιας Δ. Πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ.

3 Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου με τίτλο: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΣΙΣΑΝΙΟΥ». – Εισηγητής ο κ. Ρομπόλας Ι. Εντεταλμένος Δημ. Σύμ/λος.
4 Οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΟΥΚΟΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» σύμφωνα με το άρθρο 189 του Ν. 4412/2016.- Εισηγητής ο κ. Ρομπόλας Ι. Εντεταλμένος Δημ. Σύμ/λος.

5 Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Βοΐου και Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου για την υλοποίηση της πράξης «ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΟΥΚΟΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» στα πλαίσια αιτήματος ένταξης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», στον Άξονα Προτεραιότητας: «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» με τίτλο: «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση».- Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

6 Διαγραφή οφειλών από τους βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους. – Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

7 Εξέταση αιτήσεων για την τροποποίηση των συμφωνητικών εκμίσθωσης δημοτικών αγρών. – Εισηγητής ο κ. Τσαρτσαμπαλίδης Γ.

8 Αιτήσεις.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Δήμος Βοΐου

Άλλες ειδήσεις

Capital controls: Μικρότερες αναλήψεις – 21.600 ευρώ αντί για 21.840 το χρόνο

Μπορεί η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ για χαλάρωση των capital controls να προκάλεσε χαμόγελα στην κυβέρνηση, ωστόσο αν κάποιος κάνει τους

Boxing Day γεμάτη… γκολ!

Ημέρα γεμάτη στοίχημα η Τετάρτη, με τους Άγγλους να το γιορτάζουν ελέω Boxing Day και να μας προσφέρουν πολλές επιλογές

Επέμβαση της πυροσβεστικής στο δημοτικό σχολείο Τσοτυλίου! Φωτογραφίες..

Επέμβαση της πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί στο δημοτικό σχολείο Τσοτυλίου. Ένας μαθητής τραυματίστηκε μετά από τη σεισμική

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.