Γιάννης Μανάκας – AGM: Η κινεζική αγορά ανοίγει νέες προοπτικές για την ελληνική γούνα (VIDEO)
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Ψηφιακό δίδυμο «καρφώνει» στις αρχές πότε ήπιαμε και πόσο
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Σιατίστης
Γρεβενά: 21χρονος συνελήφθη  για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Μαγιάγκας Γεώργιος: Για μια Δίκαιη Μετάβαση χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις
ΚΛΟΠΗ ΡΕΥΜΑ
Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αναστάσιου Τζιλίνη «Μια ξεχωριστή κολυμβητική ομάδα» από τις Εκδόσεις Παρέμβαση
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Εορταστικές Εκδηλώσεις για την 112η Επέτειο Απελευθέρωσης των Σερβίων
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Από τον λιγνίτη στη νέα εποχή: Απολογισμός 7 ετών Μεταβασης και η επόμενη μέρα της Δυτικής Μακεδονίας
North Solar: Ενισχύεται ο ανοιχτός διάλογος με τους κατοίκους της Γαλατινής και του Βοΐου

Συνελήφθη 18χρονος για σεξουαλική παρενόχληση – 4 θύματα τον αναγνώρισαν

Αλλη μια περίπτωση νεαρού ο οποίος έστηνε καρτέρι σε περιοχές του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου και θώπευε ανυποψίαστες νεαρές κοπέλες αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη 18χρονου στο Αιγάλεω.

Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στα αυξημένα πια κρούσματα βίαιης σεξουαλικής παρενόχλησης είτε σε ανήλικες είτε σε νεαρές κοπέλες.

Ο 18χρονος αποδείχθηκε από την προανάκριση ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε συνολικά 4 κοπέλες σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι καθώς τα θύματα του τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανκοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 27-7-2021 στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 18χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Μετά από καταγγελία ημεδαπής αναφορικά με άτομο που την προσέγγισε και αποπειράθηκε να προσβάλλει την τιμή της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής, ανωτέρω αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν τον 18χρονο και τον οδήγησαν στο οικείο τμήμα.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου σε άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών στις περιοχές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.

Ο κατηγορούμενος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια