Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά
καφε, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Νερό
ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος
ψευτικος, ανθρωπος, ψεμματα, μασκα
χερια, δαχτυλιδι, γαμος

Συνελήφθη 18χρονος για σεξουαλική παρενόχληση – 4 θύματα τον αναγνώρισαν

Αλλη μια περίπτωση νεαρού ο οποίος έστηνε καρτέρι σε περιοχές του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου και θώπευε ανυποψίαστες νεαρές κοπέλες αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη 18χρονου στο Αιγάλεω.

Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στα αυξημένα πια κρούσματα βίαιης σεξουαλικής παρενόχλησης είτε σε ανήλικες είτε σε νεαρές κοπέλες.

Ο 18χρονος αποδείχθηκε από την προανάκριση ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε συνολικά 4 κοπέλες σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι καθώς τα θύματα του τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανκοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 27-7-2021 στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 18χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Μετά από καταγγελία ημεδαπής αναφορικά με άτομο που την προσέγγισε και αποπειράθηκε να προσβάλλει την τιμή της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής, ανωτέρω αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν τον 18χρονο και τον οδήγησαν στο οικείο τμήμα.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου σε άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών στις περιοχές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.

Ο κατηγορούμενος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako