• Latest
ΕΛΤΑ

Σωματείο εργαζομένων ΕΛΤΑ: Με ταχυδρομικά περιστέρια η εξυπηρέτηση οικισμών του Ν. Γρεβενών !!!

30 Οκτωβρίου 2019
ΚΚΕ

ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».

12 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

12 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει

12 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

12 Ιουλίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

12 Ιουλίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κλειστό το ένα ρεύμα της οδού Γεωργίου Σαραντάρη λόγω εργασιών του «Cut and Cover» – Παράκαμψη από την οδό Γιάννη Ψυχάρη – Προσοχή στη σήμανση

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (OPEN MALL) στις 14 και 15 Ιουλίου 2025

12 Ιουλίου 2025
Γιάννης Κοκκαλιάρης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Η Ενεργειακή Δημοκρατία πρέπει να φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό” – Βίντεο

Μαζί για την Κοζάνη: Αρκετά, κ. Μαλούτα. Όσο και να προσπαθείτε να σώσετε το προσωπικό σας αφήγημα, θα είμαστε εδώ να σας υπενθυμίζουμε τι κάνατε και κυρίως τι δεν κάνατε

12 Ιουλίου 2025
ΒΕΝΖΙΝΗ

«Λουκέτο» σε τρία πρατήρια βενζίνης για δυο χρόνια

12 Ιουλίου 2025
ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Νέες ειδικότητες στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας με αμοιβή μέχρι 624 ευρώ μηνιαίως

12 Ιουλίου 2025
παχυσαρκια διαιτα

Υπ. Υγείας: Δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία από τον Σεπτέμβριο

12 Ιουλίου 2025
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα

Οδηγός φορτηγού χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι συνάδελφό του για το ποιος θα ξεφορτώσει πρώτος

12 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Γάλλος τουρίστας κατήγγειλε ότι τον βίασε 24χρονος Έλληνας

12 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σωματείο εργαζομένων ΕΛΤΑ: Με ταχυδρομικά περιστέρια η εξυπηρέτηση οικισμών του Ν. Γρεβενών !!!

sierafm by sierafm
30 Οκτωβρίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΕΛΤΑ
2
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όταν η άγνοια συνδυάζεται με την υπεροπτική και εκδικητική συμπεριφορά εκ μέρους υπηρεσιακών παραγόντων τα αποτελέσματα είναι τραγελαφικά.

Μόνον έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η πρόταση των ιθυνόντων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛΤΑ (προφανώς σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Δ/νση Ηπείρου-Δ. Μακεδονίας), για την ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων του ορεινού όγκου του Ν. Γρεβενών.

Τα υπηρεσιακά στελέχη του ΕΛΤΑ φαίνεται ότι πιστεύουν πως οι κάτοικοι των απομακρυσμένων οικισμών του Ν. Γρεβενών είναι πολίτες Β’ και Γ΄ κατηγορίας και δεν δικαιούνται την ταχυδρομική εξυπηρέτηση που απολαμβάνουν οι υπόλοιποι πολίτες της επικράτειας.

Με μία πρόταση διαβλητή από όλες τις πλευρές, (υπηρεσιακά, λειτουργικά, οικονομικά) που δεν αντέχει σε καμιά σοβαρή κριτική θεωρούν ότι απαντούν στο θέμα της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης.

Οι εργαζόμενοι συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και του νέου ταχυδρομικού περιβάλλοντος, έκαναν τις δικές τους ρεαλιστικές και λειτουργικές προτάσεις. Και ενώ υπήρχε, σε εξέλιξη, διάλογος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων (και τηλεφωνικά και δια ζώσης) για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, οι αρμόδιοι της Κ.Υ. με μια αυταρχική απόφαση τους, παραμονές της επετείου του «ΟΧΙ» έκριναν πως είναι ο κατάλληλος χρόνος να πούνε το δικό τους «ΟΧΙ» στον διάλογο με τους εργαζόμενους να κοινοποιήσουν για άμεση εφαρμογή ! την αρχική τους «πρόταση».
Μια πρόταση η οποία θα διαταράξει ακόμα περισσότερο το ήδη βεβαρημένο κλίμα στις σχέσεις προσωπικού Διοίκησης. Η Διοίκηση αντί να επιβραβεύσει τους εργαζόμενους οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα υπερέβαλαν εαυτούς για να επιτελέσουν το έργο τους, επιλέγει να μειώσει τα επίπεδα ποιότητας και εξυπηρέτησης των κατοίκων με μοναδικό και βέβαιο αποτέλεσμα τη διατάραξη της μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας εργαζομένων και κατοίκων.

Συγκεκριμένα με την πρόταση-παρωδία της Διοίκησης: 14 οικισμοί μένουν ΕΚΤΟΣ ταχυδρομικής εξυπηρέτησης, (προφανώς θα «προσλάβουν» ταχυδρομικά περιστέρια για να μειώσουν και το μισθολογικό κόστος)!, τα αγροτικά δρομολόγια μειώνονται από 7 σε 3 ! και σχεδόν στο σύνολο των οικισμών η διανομή θα γίνεται, στην καλύτερη περίπτωση 1 ημέρα την εβδομάδα, καταστρατηγώντας ακόμα και τις συμβατικές υποχρεώσεις του ΕΛΤΑ για την παροχή ταχυδρομικής εξυπηρέτησης.

Επίσης δεν λαμβάνουν υπόψη θέματα όπως το οδικό δίκτυο, ορεινός όγκος, καιρικές συνθήκες (8 μήνες ουσιαστικά χειμώνας), προσωπικό στα πρόθυρα συνταξιοδότησης κλπ.

Οι εργαζόμενοι αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης και καλούμε την Διοίκηση να αποσύρει ΑΜΕΣΑ την πρόταση-παρωδία και να συνεχίσει τον διάλογο με τους εργαζόμενους για την εξεύρεση μιας ουσιαστικής και λειτουργικής λύσης στο θέμα της αγροτικής διανομής στο Ν. Γρεβενών. Σε διαφορετική περίπτωση η αντίδρασή μας θα είναι άμεση, θα προασπίσουμε τα συμφέροντα των συναδέλφων και δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση των παρεχόμενων ταχυδρομικών υπηρεσιών στo N. Γρεβενών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι διοικούντες θα αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα επανέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου.

Tags: ΕΛΤΑ
Previous Post

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» παίρνει μέρος στη Φιλανθρωπική Συναυλία που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σερβίων

Next Post

Συγκροτείται η θεματική ομάδα για τη γούνα

Next Post
ΝΤΙΟ ΦΡΟΣΩ

Συγκροτείται η θεματική ομάδα για τη γούνα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».
  • Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
  • Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει
  • Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr