Σύσκεψη στην 3η ΥΠΕ στη Θεσσαλονίκη για το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας.

Σύσκεψη στην 3η ΥΠΕ στη Θεσσαλονίκη για το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας.

Η αντιμετώπιση των κτηριακών προβλημάτων του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας αποτέλεσε το αντικείμενο συζήτησης της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου 2018, κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Βοΐου κ. Δημήτριου Λαμπρόπουλου.

Στη σύσκεψη παρέστησαν ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Γιώργος Κίρκος, ο Δήμαρχος Βοίου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Καρακουλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Λάζαρος Γκερεχτές και κ. Γιώργος Μαγιάγκας, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας κ. Βάια Μουστάκα και ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας Ν. Κοζάνης  κ. Δημήτριος Ντέντης.

Ο κ. Κίρκος διέψευσε τις φήμες για μετεγκατάσταση του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας σε άλλο χώρο και τόνισε ότι κοινός σκοπός είναι η εύρυθμη λειτουργία του, η εξυπηρέτηση των ασθενών και η ασφάλεια των εργαζομένων, για το λόγο αυτό το Υπουργείο Υγείας, μέσω της 3ης ΥΠΕ, υποχρεούται να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης των κτιριακών προβλημάτων σύμφωνα με την μελέτη στατικότητας του κτιρίου, η οποία αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες από τον μηχανικό που ανέλαβε την εκπόνησή της.

Ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι : «σεβόμαστε απόλυτα την ανησυχία της Διευθύντριας και των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας όσον αφορά την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του, δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε την μεταφορά του σε άλλο χώρο, εφόσον δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο κτίριο και οι ζημιές που έχουν διαπιστωθεί μπορούν να αντιμετωπιστούν ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία της Υπηρεσίας αυτής έως ότου ολοκληρωθεί η ανέγερση του νέου κτιρίου, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες».

Η σύσκεψη έκλεισε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρευρισκόμενων να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών σύμφωνα με τη σχετική μελέτη και να υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της Σιάτιστας μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου κτιρίου.


Άλλες ειδήσεις

Τα 6 χαρίσματα ενός καλού μπαμπά

«Ο κάθε ανόητος μπορεί να γίνει Πατέρας αλλά πρέπει να είσαι αληθινός άνδρας για να γίνεις Μπαμπάς» ~ Φίλιπ Γουίτμορ Ένας

Μιχάλης Σαμαράς: Η Γαλατινή δε θα αλλάξει φιλοσοφία – Δίνουμε βαρύτητα σε νεαρά και ταλαντούχα παιδιά της περιοχής

Με τον πετυχημένο τεχνικό  Μιχάλη Σαμαρά θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά η ομάδα της Γαλατινής Ο έμπειρος κόουτς μιλώντας

Σκουρλέτης: Ανακοίνωσε νέα ημερομηνία για νέο Καλλικράτη -Πότε θα γίνουν εκλογές

«Τις εβδομάδες μετά το Πάσχα» θα κατατεθεί, τελικά, το ν/σ για τις αλλαγές στον Καλλικράτη, όπως διεμήνυσε σήμερα ο υπουργός

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.