• Latest
Ταξική ενότητα

Ταξική ενότητα Κοζάνης: Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καλούνται από τον εισαγγελέα

18 Ιανουαρίου 2020
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

​Στάθης Κωνσταντινίδης: «Την πενταετία 2021-2025 εγκρίθηκαν 966 θέσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Για το 2026 υποβλήθηκαν συνολικά 293 αιτήματα εκ των οποίων εγκρίθηκαν τα 242, με το κριτήριο της εντοπιότητας και για την Π.Ε. Κοζάνης!»

3 Δεκεμβρίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Αυτόνομα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τοποθετούνται σε 85 κόμβους

Λάζαρος Γκερεχτές: Αυτόνομα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τοποθετούνται σε 85 κόμβους

3 Δεκεμβρίου 2025
Κλείνει η Εγνατία στη Σιάτιστα, και το Τελωνείο Νίκης. Οι αποφάσεις των αγροτών. Βίντεο

Κλείνει η Εγνατία στη Σιάτιστα, και το Τελωνείο Νίκης. Οι αποφάσεις των αγροτών. Βίντεο

3 Δεκεμβρίου 2025
πετρελαιο θερμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις – Πότε μπαίνει η πρώτη δόση

3 Δεκεμβρίου 2025
ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΤΟ

Δύο χρόνια φυλάκιση σε 49χρονο που συνελήφθη για δεύτερη φορά να οδηγεί μεθυσμένος

3 Δεκεμβρίου 2025
βια, κακοποιηση

Κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και καταδικάστηκε η ίδια

3 Δεκεμβρίου 2025
Σύλλογος ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή 14/12

Σύλλογος ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή 14/12

3 Δεκεμβρίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Διπλή κοινοβουλευτική παρέμβαση Π. Κουκουλόπουλου: «Ξεχάσατε τον Προσωπικό Βοηθό και την αυτόματη αναπροσαρμογή ενισχύσεων στους συμπολίτες μας με αναπηρίες»

3 Δεκεμβρίου 2025
ΔΕΥΑΚ

Π. Ματιάκης: Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. από τους βασικούς στυλοβάτες της τοπικής αγοράς.

3 Δεκεμβρίου 2025
Απεργιακές συγκεντρώσεις στη Δυτική Μακεδονία από σωματεία του ΠΑΜΕ

Απεργούν οι Οικοδόμοι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου. Συγκέντρωση στην Κοζάνη στον ΕΦΚΑ στις 10

3 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 στις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου, Ξενοφώντα Τριανταφυλλίδη και Βενιζέλου για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 στις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου, Ξενοφώντα Τριανταφυλλίδη και Βενιζέλου για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

2 Δεκεμβρίου 2025
Έφυγε από τη ζωή η 25χρονη δικηγόρος Ελευθερία – Παρασκευή Κρίτσιου-Στη Λευκοπηγή η κηδεία της άτυχης κοπέλας

Έφυγε από τη ζωή η 25χρονη δικηγόρος Ελευθερία – Παρασκευή Κρίτσιου-Στη Λευκοπηγή η κηδεία της άτυχης κοπέλας

2 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ταξική ενότητα Κοζάνης: Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καλούνται από τον εισαγγελέα

sierafm by sierafm
18 Ιανουαρίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Ταξική ενότητα
3
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το δόγμα «νόμος και τάξη» που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε την έκφρασή του και στην περιοχή μας.

Πιο συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης προχώρησε σε κλητήριο θέσπισμα σε 6 συνδικαλιστές σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την 28/1/2018 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης κατά τη διάρκεια του 35ου Συνεδρίου του.

Η κατηγορία είναι ότι χρησιμοποίησαν σωματική βία, προπηλάκισαν συνέδρους κ.α.
Οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές υποδείχτηκαν από τον Μάστορα Αθανάσιο, γνωστό συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ ο οποίος ενορχήστρωσε και την παράνομη διαδικασία για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου κάτι που αποδείχτηκε στη συνέχεια, μετα από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν σωματεία.

Το γεγονός ότι από τους συνδικαλιστές που υπέδειξε ο ενας δεν βρίσκονταν καν στον χώρο επειδή εργάζονταν και ο ένας ήταν εγχειρισμένος με πατερίτσες αποδεικνύει ότι για να επιτεθούν στο ταξικό κίνημα αξιοποιούν το ψέμα που είναι συνέχεια της εκτεταμένης νοθείας που εφαρμόζουν στα σωματεία.

H προσπάθεια τρομοκράτησης των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ δεν έρχεται σε μια τυχαία στιγμή.

Έρχεται σε μια περίοδο που είναι σε εξέλιξη η αντιλαϊκή επίθεση σε όλα τα μέτωπα, που είναι σε εξέλιξη το σχέδιο για την «απολιγνιτοποίηση», το νέο ΕΣΕΚ που θα έχει καταστροφικές συνέπειές για την περιοχή μας και το λαο συνολικά, ετοιμάζονται νέα νομοσχέδια που χτυπάνε την κοινωνική ασφάλιση, περιορίζουν το δικαίωμα στις διαδηλώσεις κ.α.

Παίρνουν τα μέτρα τους ώστε να βάλουν εμπόδια στους αγώνες των εργαζόμενων και του λαού. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εργοδοτικοί – κυβερνητικοί συνδικαλιστές όχι μόνο δεν παίρνουν μέτρα για την οργάνωση του αγώνα αλλά βάζουν όσα εμπόδια μπορούν (συμβάλουν στον κοινωνικό αυτοματισμό, δεν παραχωρούν αίθουσα του ΕΚΠ για σύσκεψη οργάνωσης του αγώνα κ.α)
Η συγκεκριμένη κλήτευση έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά ότι η δικαιοσύνη και οι εργοδοτικοί -κυβερνητικοί συνδικαλιστές λειτουργούν υπέρ του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους.

Αυτή η εξέλιξη, υποδηλώνει ότι η φάμπρικα ποινικοποίησης των εργατικών αγώνων λειτουργεί κανονικά, από την κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθούν να εκφοβίσουν συνδικαλιστές που το μόνο που έκαναν είναι να σώσουν την τιμή και την υπόληψη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος βάζοντας εμπόδια στον απόλυτο εκφυλισμό που προσπάθησε να επιβάλει η ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Αποδεικνύεται ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή και ανεξάρτητη, αλλά αστική και ανοιχτομάτα, στέλνοντας μήνυμα στους εργαζόμενους: «Τα κεφάλια μέσα, μην αγωνίζεσθε.»

Είναι γελασμένοι ότι με αυτήν κλήτευση θα μας τρομοκρατήσουν, αντίθετα μας πεισμώνουν και μας ατσαλώνουν ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί στην μάχη να πεταχτεί έξω από τα συνδικάτα των εργαζομένων η γάγγραινα της «συνδικαλιστικής μαφίας».

Απέναντι σε κυβέρνηση, αστική δικαιοσύνη, εργοδοτικό -κυβερνητικό συνδικαλισμό που μας θέλουν υποταγμένους, να καταπιούμε αμάσητο το παραμύθι της “ανάπτυξης για όλους”, δηλαδή τη θυσία των εργαζομένων για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, απαντάμε με το δυνάμωμα του αγώνα με επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες και τα συμφέροντά μας.

Δεν υποτασσόμαστε! Γινόμαστε ακόμα περισσότεροι στον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής μας, των δικαιωμάτων μας, για το παρόν και το μέλλον που έχουμε ανάγκη.

Κοζάνη 17/1/2020

Tags: ΠΑΜΕΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Previous Post

Προσκοπικό δίκτυο Κοζάνης: Βοήθεια στους πληγέντες της Αυστραλίας

Next Post

Κοζάνη: Σύλληψη 60χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Next Post
ΣΥΛΛΗΨΗ

Κοζάνη: Σύλληψη 60χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • ​Στάθης Κωνσταντινίδης: «Την πενταετία 2021-2025 εγκρίθηκαν 966 θέσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Για το 2026 υποβλήθηκαν συνολικά 293 αιτήματα εκ των οποίων εγκρίθηκαν τα 242, με το κριτήριο της εντοπιότητας και για την Π.Ε. Κοζάνης!»
  • Λάζαρος Γκερεχτές: Αυτόνομα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τοποθετούνται σε 85 κόμβους
  • Κλείνει η Εγνατία στη Σιάτιστα, και το Τελωνείο Νίκης. Οι αποφάσεις των αγροτών. Βίντεο
  • Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις – Πότε μπαίνει η πρώτη δόση
  • Δύο χρόνια φυλάκιση σε 49χρονο που συνελήφθη για δεύτερη φορά να οδηγεί μεθυσμένος

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr