• Latest

Τζίτζικας Γεώργιος: Πρόταση μομφής στους κυβερνητικούς διαπραγματευτές της καταστροφής

14 Ιουνίου 2018
Σιάτιστα: Η όμορφη εκδήλωση με τίτλο:«Κορίτσια σε Κίνηση: Δεδομένα – Κίνδυνοι – Προστασία» από το Κ.Φ.Α.Α. Πενταλόφου. Βίντεο και φωτογραφίες

Σιάτιστα: Η όμορφη εκδήλωση με τίτλο:«Κορίτσια σε Κίνηση: Δεδομένα – Κίνδυνοι – Προστασία» από το Κ.Φ.Α.Α. Πενταλόφου. Βίντεο και φωτογραφίες

15 Νοεμβρίου 2025
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Τετάρτη 19-11-2025

15 Νοεμβρίου 2025
Ο Σπάρτακος για το Πολυτεχνείο: Ημέρα μνήμης, τιμής, σκέψης

Ο Σπάρτακος για το Πολυτεχνείο: Ημέρα μνήμης, τιμής, σκέψης

15 Νοεμβρίου 2025
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου

Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί τον Σύλλογο Πανηγυριστών Μεσολογγίου «Αη Συμιός» και τη Φιλαρμονική Κέρκυρας

14 Νοεμβρίου 2025
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Ηλεκτρονική απογραφή δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business”

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Ηλεκτρονική απογραφή δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business”

14 Νοεμβρίου 2025
Ορκωμοσία των πρωτοετών Δοκίμων Αστυφυλάκων της εκπαιδευτικής σειράς 2025-2028 στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών

Ορκωμοσία των πρωτοετών Δοκίμων Αστυφυλάκων της εκπαιδευτικής σειράς 2025-2028 στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών

14 Νοεμβρίου 2025
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα 17-11-2025

14 Νοεμβρίου 2025
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)

18η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

14 Νοεμβρίου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2025

14 Νοεμβρίου 2025
Βόιο: Διεγράφη ο Γιώργος Μαγιάγκας από μέλος του συνδυασμού του Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή. Βίντεο

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου για ισολογισμό 2021

14 Νοεμβρίου 2025
Διεθνής Διάκριση για την Ελληνική Γουνοποιία στο “Furmark Futures Competition 2026”

Διεθνής Διάκριση για την Ελληνική Γουνοποιία στο “Furmark Futures Competition 2026”

14 Νοεμβρίου 2025
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: «Στη Βουλή η ταλαιπωρία των ογκολογικών ασθενών της Δυτικής Μακεδονίας. Απαιτείται ενίσχυση της Ογκολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου και ίδρυση ακτινοθεραπευτικής μονάδας»

14 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 16 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζίτζικας Γεώργιος: Πρόταση μομφής στους κυβερνητικούς διαπραγματευτές της καταστροφής

sierafm by sierafm
14 Ιουνίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο απολογισμός της τριετίας ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχθεί καταστροφικός για τους πολίτες της χώρας. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που να είναι σήμερα σε καλύτερη θέση από ότι ήταν το 2014. Όπου ο κ. Τσίπρας και η ομάδα του διαπραγματεύτηκαν τα αποτελέσματα ήταν τα αντίθετα από το στόχο και το σκοπό της διαπραγμάτευσης, και οι πολίτες πληρώνουν με φτωχοποίηση την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία.

  • Από την διαρκή διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και τους θεσμούς : Πρόσθεσαν ένα τέταρτο υπερμνημόνιο 5,1 δις €  στο αχρείαστο τρίτο του 2015. Δημιούργησαν το Υπερταμείο δημόσιας περιουσίας όπου εκχώρησαν το σύνολο της εθνικής περιουσίας για 99 χρόνια. Μείωσαν το αφορολόγητο. Αύξησαν το δημόσιο χρέος κατά 20 δις €. Κάνανε τη φορολόγηση υπερφορολόγηση. Μειώνουνε διαρκώς συντάξεις και καταργούνε κοινωνικά επιδόματα όπως το ΕΚΑΣ.
  • Από την διαπραγμάτευση για τη ΔΕΗ : Πωλούνε καλό κομμάτι της επιχείρησης όμως τα χρήματα πηγαίνουνε για την εξυπηρέτηση του χρέους και όχι για επενδύσεις της επιχείρησης, όπως προέβλεπε το νομοσχέδιο της ΝΔ. Δεν εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της επιχείρησης και η ενίσχυση των υποδομών της. Άνοιξε ο δρόμος για τα υδροηλεκτρικά και οδηγούνε την επιχείρηση σε συνεχή απαξίωση.

Σήμερα έρχεται μια κακή συμφωνία ως απόρροια μια λανθασμένης διαπραγμάτευσης για το Σκοπιάνο ζήτημα.  Οι Σλαβομακεδόνες – Σλάβοι, κάτοικοι πλέον της γειτονικής χώρας θα ονομάζονται «Μακεδόνες» και ο γεωγραφικός προσδιορισμός “Βόρεια Μακεδονία” θα απολέσει το 1ο συνθετικό μέσα στο χρόνο, για τον υπόλοιπο κόσμο, όταν ειδικά δεν υπάρχει αλλού θεσμοθετημένος ο όρος “Νότια”.   Σύμφωνα με τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου κ. Άγγελο Συρίγο το “erga omnes”, δηλαδή γενική χρήση του όρου παντού, καταργείται από την ειδική φωτογραφική διάταξη όπου οι Έλληνες θα αποκαλούνε τους κατοίκους των Σκοπίων ως πολίτες τη “Severna Makedonka” και όχι ως “Makedonians/ Citizens of the Republic of North Macedonia “. Οι αλυτρωτικές τάσεις των Σκοπίων δεν καταργούνται γιατί η συμφωνία προυπάρχει της αλλαγής του συντάγματός τους. Επιπρόσθετα αποτελεί γκρίζα ζώνη η εμπορική ονομασία των προϊόντων που παράγονται στη Μακεδονία και ήδη εξάγονται όπως για παράδειγμα μέλι μακεδονικής γης και  λάδι Μακεδονίας και δε διαφαίνεται πουθενά πως οι Σκοπιανοί θα ονομάζουν τα δικά τους σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά. Εν κατακλείδι παραχώρησαν και αναγνώρισαν την “μακεδονική γλώσσα”, τους “μακεδόνες” πολίτες και τον όρο “Μακεδονία” στο όνομα για να λάβουν μια “υποσχετική” ως προς την αλλαγή του Συντάγματος.

Όπως διαπραγματεύτηκαν την μείωση και την κατάργηση των φόρων, όπως προστάτεψαν τις συντάξεις, όπως διαφύλαξαν το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, έτσι προασπίστηκαν και τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Η κατάθεση πρότασης μομφής της ΝΔ αποτελεί την καλύτερη αντίδραση, απέναντι σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση η οποία σύντομα θα αποτελεί παρελθόν, με απόφαση των Ελλήνων πολιτών. Ας επιλέξουν οι πολιτικές δυνάμεις του κοινοβουλίου, αν θα παρέχουν ή όχι, στήριξη στους καταλύτες της καταστροφής της χώρας.

Τζίτζικας Κ. Γεώργιος

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ

Αντιπρόεδρος ΤΕΕ/ΤΔΜ

Tags: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ
Previous Post

Δήμος Κοζάνης: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΙ

Next Post

Saga Furs: Πρόγραμμα Δημοπρασιών 2018/2019

Next Post
Saga

Saga Furs: Πρόγραμμα Δημοπρασιών 2018/2019

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: Η όμορφη εκδήλωση με τίτλο:«Κορίτσια σε Κίνηση: Δεδομένα – Κίνδυνοι – Προστασία» από το Κ.Φ.Α.Α. Πενταλόφου. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Τετάρτη 19-11-2025
  • Ο Σπάρτακος για το Πολυτεχνείο: Ημέρα μνήμης, τιμής, σκέψης
  • Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί τον Σύλλογο Πανηγυριστών Μεσολογγίου «Αη Συμιός» και τη Φιλαρμονική Κέρκυρας
  • Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Ηλεκτρονική απογραφή δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business”

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  2. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
  5. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr