• Latest

Τζίτζικας Γεώργιος: Πρόταση μομφής στους κυβερνητικούς διαπραγματευτές της καταστροφής

14 Ιουνίου 2018
Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο

Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου

4 Ιουλίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»

Κουκουλόπουλος σε Παπαθανάση: Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, εσείς ξεμείνατε στα χρόνια της κασέτας

4 Ιουλίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Σέρβια και Βελβεντό

4 Ιουλίου 2026
Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι

Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι

4 Ιουλίου 2026
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

Κοζάνη: Νέο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων στον Βαθύλακκο του Δήμου Σερβίων

4 Ιουλίου 2026
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

4 Ιουλίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας στο κέντρο της Αθήνας – Φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

4 Ιουλίου 2026
γιατρος

Τέλος ο δωρεάν Προσωπικός Γιατρός για όλους – Πότε θα πληρώνουν οι πολίτες με βάση νέα υπουργική απόφαση

4 Ιουλίου 2026
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ

Αδεια αιμοδοσίας: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

4 Ιουλίου 2026
Ανήλικος «χτυπήθηκε» από ρεύμα – Προσπάθησε να κλέψει μετασχηματιστή

e-ΕΦΚΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι δικαιούνται τη ρύθμιση από 30 ευρώ το μήνα

4 Ιουλίου 2026
απατη

Απάτη-μαμούθ σε βάρος εφοπλίστριας: Της άρπαξαν κοσμήματα εκατομμυρίων και μετάλλια από τον βασιλιά Κάρολο

4 Ιουλίου 2026
βια Βιασμός παιδι

Πήγε να χτυπήσει την 9χρονη ανιψιά του με λουρί σκύλου σε πάρκο!

4 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζίτζικας Γεώργιος: Πρόταση μομφής στους κυβερνητικούς διαπραγματευτές της καταστροφής

sierafm by sierafm
14 Ιουνίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο απολογισμός της τριετίας ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχθεί καταστροφικός για τους πολίτες της χώρας. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που να είναι σήμερα σε καλύτερη θέση από ότι ήταν το 2014. Όπου ο κ. Τσίπρας και η ομάδα του διαπραγματεύτηκαν τα αποτελέσματα ήταν τα αντίθετα από το στόχο και το σκοπό της διαπραγμάτευσης, και οι πολίτες πληρώνουν με φτωχοποίηση την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία.

  • Από την διαρκή διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και τους θεσμούς : Πρόσθεσαν ένα τέταρτο υπερμνημόνιο 5,1 δις €  στο αχρείαστο τρίτο του 2015. Δημιούργησαν το Υπερταμείο δημόσιας περιουσίας όπου εκχώρησαν το σύνολο της εθνικής περιουσίας για 99 χρόνια. Μείωσαν το αφορολόγητο. Αύξησαν το δημόσιο χρέος κατά 20 δις €. Κάνανε τη φορολόγηση υπερφορολόγηση. Μειώνουνε διαρκώς συντάξεις και καταργούνε κοινωνικά επιδόματα όπως το ΕΚΑΣ.
  • Από την διαπραγμάτευση για τη ΔΕΗ : Πωλούνε καλό κομμάτι της επιχείρησης όμως τα χρήματα πηγαίνουνε για την εξυπηρέτηση του χρέους και όχι για επενδύσεις της επιχείρησης, όπως προέβλεπε το νομοσχέδιο της ΝΔ. Δεν εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της επιχείρησης και η ενίσχυση των υποδομών της. Άνοιξε ο δρόμος για τα υδροηλεκτρικά και οδηγούνε την επιχείρηση σε συνεχή απαξίωση.

Σήμερα έρχεται μια κακή συμφωνία ως απόρροια μια λανθασμένης διαπραγμάτευσης για το Σκοπιάνο ζήτημα.  Οι Σλαβομακεδόνες – Σλάβοι, κάτοικοι πλέον της γειτονικής χώρας θα ονομάζονται «Μακεδόνες» και ο γεωγραφικός προσδιορισμός “Βόρεια Μακεδονία” θα απολέσει το 1ο συνθετικό μέσα στο χρόνο, για τον υπόλοιπο κόσμο, όταν ειδικά δεν υπάρχει αλλού θεσμοθετημένος ο όρος “Νότια”.   Σύμφωνα με τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου κ. Άγγελο Συρίγο το “erga omnes”, δηλαδή γενική χρήση του όρου παντού, καταργείται από την ειδική φωτογραφική διάταξη όπου οι Έλληνες θα αποκαλούνε τους κατοίκους των Σκοπίων ως πολίτες τη “Severna Makedonka” και όχι ως “Makedonians/ Citizens of the Republic of North Macedonia “. Οι αλυτρωτικές τάσεις των Σκοπίων δεν καταργούνται γιατί η συμφωνία προυπάρχει της αλλαγής του συντάγματός τους. Επιπρόσθετα αποτελεί γκρίζα ζώνη η εμπορική ονομασία των προϊόντων που παράγονται στη Μακεδονία και ήδη εξάγονται όπως για παράδειγμα μέλι μακεδονικής γης και  λάδι Μακεδονίας και δε διαφαίνεται πουθενά πως οι Σκοπιανοί θα ονομάζουν τα δικά τους σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά. Εν κατακλείδι παραχώρησαν και αναγνώρισαν την “μακεδονική γλώσσα”, τους “μακεδόνες” πολίτες και τον όρο “Μακεδονία” στο όνομα για να λάβουν μια “υποσχετική” ως προς την αλλαγή του Συντάγματος.

Όπως διαπραγματεύτηκαν την μείωση και την κατάργηση των φόρων, όπως προστάτεψαν τις συντάξεις, όπως διαφύλαξαν το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, έτσι προασπίστηκαν και τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Η κατάθεση πρότασης μομφής της ΝΔ αποτελεί την καλύτερη αντίδραση, απέναντι σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση η οποία σύντομα θα αποτελεί παρελθόν, με απόφαση των Ελλήνων πολιτών. Ας επιλέξουν οι πολιτικές δυνάμεις του κοινοβουλίου, αν θα παρέχουν ή όχι, στήριξη στους καταλύτες της καταστροφής της χώρας.

Τζίτζικας Κ. Γεώργιος

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ

Αντιπρόεδρος ΤΕΕ/ΤΔΜ

Tags: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ
Previous Post

Δήμος Κοζάνης: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΙ

Next Post

Saga Furs: Πρόγραμμα Δημοπρασιών 2018/2019

Next Post
Saga

Saga Furs: Πρόγραμμα Δημοπρασιών 2018/2019

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου
  • Κουκουλόπουλος σε Παπαθανάση: Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, εσείς ξεμείνατε στα χρόνια της κασέτας
  • Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Σέρβια και Βελβεντό
  • Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι
  • Κοζάνη: Νέο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων στον Βαθύλακκο του Δήμου Σερβίων

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr