Στην Κοινότητα της Ξηρολίμνης ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
kardia, καρδια, εμφραγμα
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.
Διαγνωστικό Κέντρο «Ιπποκράτης»: Νέα εποχή για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού στη Δυτική Μακεδονία
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης
Καύσιμα: Έρχονται αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης- Πόσο θα κοστίσει φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης
παιδι
γιατρος
Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Της άρπαξαν τις οικονομίες μιας ζωής με την «μέθοδο του τροχαίου»

Θύμα απάτης έπεσε μία 58χρονη στην Θεσσαλονίκη, καθώς, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, άγνωστοι δράστες, της απέσπασαν ποσό 28.000 ευρώ.

Οι δράστες, σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα, της πήραν τα χρήματα, ισχυριζόμενοι ότι τα παιδιά της ενεπλάκησαν σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 58χρονη δέχθηκε τηλεφώνημα από γυναίκα, που ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της είχαν εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο.

Η γυναίκα που την κάλεσε, ζήτησε το ποσό των 28.000 ευρώ “για την παύση της ποινικής δίωξης των παιδιών”, όπως της είπε.

Η 58χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στην Αστυνομία, παρέδωσε τα χρήματα σε συνεργό της γυναίκας. Το περιστατικό ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Χαριλάου – Ανάληψης.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια