• Latest
πανεπιστημιο

Το εργαστήριο «Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης & Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων» του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχει στη διεθνή διοργάνωση Global Game Jam 2022.

21 Ιανουαρίου 2022
ΚΚΕ

ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».

12 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

12 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει

12 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

12 Ιουλίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

12 Ιουλίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κλειστό το ένα ρεύμα της οδού Γεωργίου Σαραντάρη λόγω εργασιών του «Cut and Cover» – Παράκαμψη από την οδό Γιάννη Ψυχάρη – Προσοχή στη σήμανση

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (OPEN MALL) στις 14 και 15 Ιουλίου 2025

12 Ιουλίου 2025
Γιάννης Κοκκαλιάρης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Η Ενεργειακή Δημοκρατία πρέπει να φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό” – Βίντεο

Μαζί για την Κοζάνη: Αρκετά, κ. Μαλούτα. Όσο και να προσπαθείτε να σώσετε το προσωπικό σας αφήγημα, θα είμαστε εδώ να σας υπενθυμίζουμε τι κάνατε και κυρίως τι δεν κάνατε

12 Ιουλίου 2025
ΒΕΝΖΙΝΗ

«Λουκέτο» σε τρία πρατήρια βενζίνης για δυο χρόνια

12 Ιουλίου 2025
ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Νέες ειδικότητες στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας με αμοιβή μέχρι 624 ευρώ μηνιαίως

12 Ιουλίου 2025
παχυσαρκια διαιτα

Υπ. Υγείας: Δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία από τον Σεπτέμβριο

12 Ιουλίου 2025
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα

Οδηγός φορτηγού χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι συνάδελφό του για το ποιος θα ξεφορτώσει πρώτος

12 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Γάλλος τουρίστας κατήγγειλε ότι τον βίασε 24χρονος Έλληνας

12 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το εργαστήριο «Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης & Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων» του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχει στη διεθνή διοργάνωση Global Game Jam 2022.

sierafm by sierafm
21 Ιανουαρίου 2022
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
πανεπιστημιο
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε συνέχεια των προηγούμενων και άκρως επιτυχημένων συμμετοχών που οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από το εργαστήριο “Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης & Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων” του Τμήματος Πληροφορικής  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην διεθνή διοργάνωση Global Game, αποφασίστηκε και αυτή τη χρονιά η εκ νέου συμμετοχή στην παγκόσμια αυτή γιορτή, η οποία θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, εξαιτίας των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών με την έναρξη αυτής, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17:00. Για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος υπήρξε συνεννόηση και με τις άλλες δυο Ελληνικές τοποθεσίες που συμμετέχουν παραδοσιακά στην εκδήλωση, την ομάδα των Αθηνών και της Πάτρας. Η κάθε ομάδα θα δημιουργήσει τα δικά της παιχνίδια ανεξάρτητα από τις άλλες δύο, αλλά θα πραγματοποιηθούν κοινές παρουσιάσεις, συζητήσεις, συμβουλές και επίδειξη των παιχνιδιών.

Κάθε ομάδα, θα ανεβάσει το παιχνίδι που θα δημιουργήσει και στη συνέχεια, σε ημερομηνία που θα προγραμματιστεί, θα έχει τη δυνατότητα να το παρουσιάσει στους υπόλοιπους.

Στο δικό μας Discord, οι συμμετέχοντες της Καστοριάς, θα έχουν ειδικό ρόλο και εικονίδιο. Θα έχουμε δηλαδή το δικό μας κανάλι, εύκολο τρόπο να στείλουμε ανακοινώσεις είτε σε όλους είτε μόνο στους συμμετέχοντες της Καστοριάς.

Το Global Game Jam (GGJ) είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων για την αυτοσχέδια δημιουργία παιχνιδιών. Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Τον Ιανουάριο του 2021 υπήρξαν πάνω από 910 φυσικές τοποθεσίες σε 118 χώρες, συμμετείχαν περισσότεροι από 48.500 διαπιστευμένοι συμμετέχοντες και δημιουργήθηκαν περισσότερα από 9.600 παιχνίδια σε ένα Σαββατοκύριακο!

Σκεφτείτε το σαν συνάντηση μεγάλου αριθμού ανθρώπων που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Η GGJ ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, να συμμετάσχουν και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία συνεργασίας και δημιουργίας. Η συνάντηση καλλιεργεί νέες φιλίες και ενισχύει τη συνεργασία.

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, με οποιαδήποτε κλίση/ταλέντο, όπως προγραμματισμό, γραφιστική, ζωγραφική, σκιτσογραφία, φωτογραφία, μουσική, ηχοληψία, πολυμέσα ή ακόμα και απλός φανατικός των παιχνιδιών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα καθότι το μοναδικό έπαθλο είναι η ίδια ή συμμετοχή και είναι ανοιχτή σε ηλεκτρονικά αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια, αρκεί οι συμμετέχοντες να είναι άνω των 18 ετών. Θα υπάρχουν άνθρωποι με προηγούμενη εμπειρία, οι οποίοι θα σας καθοδηγούν σε ό,τι πιθανώς χρειαστούν.

Στο χρονικό αυτό διάστημα η κάθε ομάδα μπορεί να προγραμματίσει και να οργανώσει τον χρόνο της, οπότε δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος αφοσιωμένος αποκλειστικά και συνεχώς στο project που θα συμμετέχει. Η συνεργασία των ομάδων θα είναι από απόσταση, και για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα επικοινωνίας του Discord που διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνεργασία από απόσταση.

Αυτό που θα βάλετε εσείς είναι τη διάθεση και την επιθυμία για δημιουργία καθώς και την αδρεναλίνη για ένα έντονο τετραήμερο. Αυτό που θα λάβετε, είναι ένα ολοκληρωμένο project φτιαγμένο από τα χέρια σας, εξάσκηση σε νέες ικανότητες και γνωριμίες με άλλους φανατικούς των παιχνιδιών.

Ελάτε είτε ως μονάδες είτε ομαδικά και θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε ομάδες. Οι εγγραφές θα γίνονται στην διεύθυνση: http://globalgamejam.org/2022/jam-sites/global-game-jam-kastoria

Το κανάλι Discord στο οποίο θα γίνει η εκδήλωση: https://discord.com/invite/eVN6aVu2ZC

Έναρξη: Παρασκευή  21 Ιανουαρίου 2022. Ώρα 17:00

Λήξη: Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, ώρα 17:00

Συμμετοχή:  Ελεύθερη σε άτομα άνω των 18

Περισσότερες πληροφορίες :

στη σελίδα μας στο Facebook στο https://www.facebook.com/globalgamejamkastoria

ηλεκτρονικά στο [email protected]

Tags: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Previous Post

Δήμος Γρεβενών: Δίνουμε φως στην Ιστορία και τους Αγώνες μας – Δύο σπουδαίες εκθέσεις που αξίζει να δεις

Next Post

Αυστηρούς και εκτεταμένους ελέγχους ζητά το ΕΚΝΚ με αφορμή το νέο εργατικό ατύχημα

Next Post
εργατικο κεντρο

Αυστηρούς και εκτεταμένους ελέγχους ζητά το ΕΚΝΚ με αφορμή το νέο εργατικό ατύχημα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».
  • Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
  • Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει
  • Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr