Το ΙΔΡΥΜΑ Δημητρίου & Θεολογίας Τσιστοπούλου χορήγησε οικονομικές ενισχύσεις στους αριστούχους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης των Λυκείων της Σιάτιστας.

Το ΙΔΡΥΜΑ Δημητρίου & Θεολογίας Τσιστοπούλου χορήγησε οικονομικές ενισχύσεις στους αριστούχους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης των Λυκείων της Σιάτιστας.

Το ΙΔΡΥΜΑ Δημητρίου & Θεολογίας ΤΣΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ σε εκτέλεση του σκοπού του, χορήγησε τις οικονομικές ενισχύσεις στους αριστούχους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης του Γενικού, Μουσικού και Επαγγελματικου Λυκείου Σιάτιστας για το σχολικό έτος 2017-2018.

Η χορήγηση των ενισχύσεων έγινε απο τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας κ.Δάρδα Καλλιόπη μέλος του Ιδρύματος και μέλη του ΔΣ.

Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται στο ποσό των 800€ για κάθε αριστούχο. Συνολικά βραβεύτηκαν πενήντα έξι (56) αριστούχοι.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μίλησε στους βραβευθέντες για το έργο και την προσφορά των μεγάλων Ευεργετών για την αγάπη τους για τη ματηθειώσα νεολαία για την πρόοδο και προκοπή της οποίας έχουν διαθέσει όλη τους την περιουσία.

Τους συμβούλεψε να ειναι επιμελής, καλοί άνθρωποι, να τελειώσουν γρήγορα τις σπουδές τους και να μιμηθούν το παράδειγμα τους προσφέροντας και αυτοί στην κοινωνία.

Τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Άλλες ειδήσεις

Πτολεμαΐδα: Πολίτης αποδοκίμασε έντονα το βουλευτή Κοζάνης Θ. Μουμουλίδη – Τον αποκάλεσε προδότη για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Αποδοκιμασίες, με τη μορφή λεκτικής επίθεσης, από πολίτη της Πτολεμαΐδας, δέχτηκε, λίγο πριν τις 00:00, το βράδυ του Σαββάτου, σε

«Φιλοξενία Γερμανών επαγγελματιών του τουρισμού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αγορά της Γερμανίας (Fam Trip), 20 – 24/09/2018»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 20–24/09/2018 το τετραήμερο ταξίδι εξοικείωσης (FamTrip) για Γερμανικές τουριστικές επιχειρήσεις που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια

Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής στις 3 Φεβρουαρίου 2019 Κυριακή στο μνημείο στα Νταμάρια στην Παναγιά Κοζάνης.

75 χρόνια πέρασαν από την εκτέλεση 45 αγωνιστών της εθνικής αντίστασης από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στα Νταμάρια, στην Παναγιά

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.