Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις στο καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης

Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις στο καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης

Οι μόνοι υπόλογοι για την δυσάρεστη εξέλιξη με το κλείσιμο της Β’ τάξης του καλλιτεχνικού γυμνασίου Κοζάνης είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το υπουργείο παιδείας.

Σοβαρές ευθύνες φέρουν και οι τοπικοί παράγοντες, δημοτική και περιφερειακή αρχή για τις τυμπανοκρουσίες και τα μεγάλα λόγια για την έναρξη του καλλιτεχνικού γυμνασίου γνωρίζοντας από τα πριν ότι δεν έχουν δρομολογηθεί προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Τα κενά που αναδεικνύονται τόσο σε καθηγητές μαθημάτων γενικής κατεύθυνσης όσο και ειδικότητας είναι χαρακτηριστικά: Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία, Γεωγραφία, Τεχνολογία καθώς και Χορού, Θεάτρου, κα Εικαστικών.

Καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο τα παραμύθια της συγκυβέρνησης αλλά και της ΝΔ πως το τέλος των μνημονίων θα σημάνει και βελτίωση στους όρους ζωής των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Άλλωστε και η πανελλαδική κατάσταση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης μαρτυρά το ακριβώς αντίθετο.

Οι γονείς και οι μαθητές έχουν κάθε δικαίωμα να αγανακτούν με αυτήν την κατάσταση και να διεκδικούν την ομαλή λειτουργία του σχολείου με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό. Το ΚΚΕ απαιτεί να γίνουν άμεσα προσλήψεις όλων των απαραίτητων καθηγητών για την ομαλή λειτουργιά τόσο της Β’ τάξης όσο και συνολικά του καλλιτεχνικού σχολείου.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΚΚΕ

Άλλες ειδήσεις

Χοληστερίνη και τριγλυκερίδια: Ποια είναι τα όρια – Υπολογισμός

Η ολική χοληστερίνη του αίματος, επίσης γνωστή ως το επίπεδο της χοληστερόλης ορού, αξιολογείται ανάλογα με τον κίνδυνο της καρδιαγγειακής

Παιδί: Είναι απλώς ζιζάνιο ή υπερκινητικό;

Πώς ξεχωρίζει ένα παιδί με σύνδροµο υπερκινητικότητας από ένα που σφύζει από ζωντάνια και ενεργητικότητα;. Αν το μικρό σας µοιάζει

H παράσταση «NO FUTURE!» της θεατρικής ομάδας των εφήβων που διακόπηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου λόγω βροχής θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία

H παράσταση «NO FUTURE!» της θεατρικής ομάδας των εφήβων που διακόπηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου λόγω βροχής θα πραγματοποιηθεί σε

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.