Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ευχαριστεί θερμά τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ευχαριστεί θερμά τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ευχαριστεί θερμά τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Στέργιο Γκανάτσιο για την πρόσκληση προς το σχολείο μας να πλαισιώσει μουσικά την τελετή αναγόρευσης του συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας.

Το αφιέρωμα περιελάμβανε την προσφώνηση του διευθυντή του σχολείου κ. Κουτσογιώτα Χρήστου προς το συνθέτη, στον οποίο δώρισε το τελευταίο CD της ευρωπαϊκής χορωδίας του σχολείου, την παρουσίαση ενός βίντεο με ενδεικτικές δράσεις και εκδηλώσεις του σχολείου συνοδευόμενο από τη φωνή του Σταύρου Ξαρχάκου και τέλος την εκτέλεση τραγουδιών του από το σχήμα Έντεχνης και Λαϊκής Μουσικής του σχολείου μας.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα στην προϊσταμένη του τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντινίδου Αναστασία, στους φοιτητές του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στην Καστοριά, στους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας Ντόνα Νικόλαο (υπεύθυνο του μουσικού σχήματος), Κουζιάκη Μαρία (υπεύθυνη της χορωδίας), Τρίκου Γιούλα (υπεύθυνη του χορευτικού) και Ευθυμίου Γεωργία που δημιούργησε την παρουσίαση των δράσεων του σχολείου σε βίντεο.

Εκτός από τον καθηγητή Κρομμύδα Χρήστο που έπαιξε μπουζούκι, στο μουσικό σχήμα συμμετείχαν οι μαθητές Γράβας Θωμάς (κιθάρα), Γκουζγκούνη Ειρήνη (φλάουτο), Καλαμπούκας Θωμάς (κλαρίνο), Καραγιάννης Δημήτρης (μπουζούκι), Λιούλιος Παντελής (ντραμς), Σεβίλογλου Στέφανος (μπουζούκι) και τραγούδησαν οι μαθητές Γκόμπτζια Αναστασία, Θεοδωρόπουλος Αλέξανδρος, Πούλκαρη Πέρη, Χαραλαμπίδου Θεοδώρα (σολιστικές φωνές), Αποστολίδου Μαρία, Γελαδάρη Ευαγγελία, Γκούντρας Τάσος, Ζάχου Ραφαέλα, Καπινός Βάντα, Καρανάσιου Στέλλα, Νούσιου Φωτεινή, Σπανού Ελευθερία, Στεφανίδου Γεωργία, Τσουμή Κατερίνα, Χελά Ιφιγένεια. Χόρεψαν οι μαθητές Αργυρίου Άννα, Αργυρίου Μαρία και Ζιάρας Βασίλης.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκδήλωση στο https://www.teiwm.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1109&lang=el


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Μουσικό σχολείο

Άλλες ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε στο ΚΗΦΗ Σιάτιστας η εκδήλωση για τις πρώτες βοήθειες

Το Κ.Η.Φ.Η Σιάτιστας σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ., διοργάνωσαν την Τετάρτη 19-06-2019 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ». Ομιλητής ήταν

Πώς να σταματήσετε μια κρίση υστερίας σε 4 βήματα

«Όχι, όχι, όχι, όχιιιι δεν θέλω μπάνιο»: κάπως έτσι -από ένα βραδινό ντουζάκι- μπορεί ν’ αρχίσει μια κρίση με κλάματα,

Ο Συνδυασμός «Κοζάνη η πόλη μας» με 10.818 85% καταλαμβάνει 9 έδρες – Πρόεδρος ο Γιάννης Γρηγοριάδης

Ο Συνδυασμός «Κοζάνη η πόλη μας» με 10.818 85% καταλαμβάνει 9 έδρες. Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Κοζάνης εκλέγεται ο Γιάννης Γρηγοριάδης.

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.