ΔΕΥΑΚ
tiktok, TikTok, τικτοκ, ιντερνερτ
ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ
καιρος
ΣΥΛΛΗΨΗ
ΑΠΑΓΩΓΗ, ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις 16χρονες – Στο νοσοκομείο το κορίτσι
ΕΟΠΥΥ
taxis εφορια ταξις
ΑΡΣΙΣ
“Ακάθιστος ύμνος” του Χρήστου Λεοντή από την Χορωδία Δωματίου Κοζάνης
ΔΕΥΑΚ

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρό κοριτσάκι δύο ετών

Ένα κοριτσάκι δύο ετών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Βέροιας. Στις 16/2/2020 οι γονείς του το μετεφέραν στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το κοριτσάκι δεν ανένηψε.

Το κορίτσι ήταν ήδη νεκρό όταν διακομίστηκε από τη μητέρα του στο νοσοκομείο…

Ακολούθως, το νεκρό παιδάκι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου κι εκεί έγιναν περαιτέρω εξετάσεις, που οδήγησαν στο ίδιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή όταν πήγε η μητέρα το κοριτσάκι της στο Κέντρο Υγείας ήταν ήδη αργά.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένονται σήμερα, τα οποία και θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, το κοριτσάκι δεν είχε ιστορικό πρόσφατης λοίμωξης. Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία θανάτου του.

Ακολουθεί το ιατρικό ανακοινωθέν του Γ.Ν Ημαθίας, Μονάδα Βέροιας:

«Ημέρα Κυριακή 16/02/2020 περί τις 02:00πμ διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας , θήλυ 2 ετών, συνοδεία 2 ιατρών που εφάρμοζαν ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) από 25 λεπτά περίπου. Το παιδί προσήλθε απνοϊκό κυανωτικό χωρίς σημεία ζωής, διασωληνώθηκε άμεσα και συνεχίστηκε ΚΑΡΠΑ για άλλα 30 λεπτά, χωρίς κανένα σημείο ανάνηψης. Σημειώθηκε ώρα θανάτου 02:42πμ. Δεν αναφέρεται ιστορικό πρόσφατης λοίμωξης.Τα αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε για αύριο (σ.σ. σήμερα), Δευτέρα 17/2/2020 στη Θεσσαλονίκη».

Πηγή:dikaiologitika.gr
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako