Τρεις λόγοι για τους οποίους το σπίτι σας έχει πάντα σκόνη

Τρεις λόγοι για τους οποίους το σπίτι σας έχει πάντα σκόνη

Μπορεί καθημερινά να προσέχετε το σπίτι σας και την καθαριότητά του αλλά παρατηρείτε ότι έχει συνεχώς σκόνη.

Πράγματι, κάποια σπίτια είναι συνεχώς σκονισμένα παρά το καθάρισμά τους, το οποίο είναι τακτικό. Δείτε παρακάτω τρεις λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και στο δικό σας σπίτι.

Πολλές ώρες ανοιχτά τα παράθυρα

Σίγουρα χρειάζεται να ανανεώνεται ο αέρας του σπιτιού και να ανοίγουμε καθημερινά τα παράθυρα αλλά όχι για πάρα πολλές ώρες. Κι αυτό γιατί με τον αέρα μπαίνει στο σπίτι σας και αρκετή σκόνη.

Έχετε πολλά χαλιά σε όλο το σπίτι

Αν το σπίτι σας είναι γεμάτο χαλιά από άκρη σε άκρη τότε μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα. Τα χαλιά παγιδεύουν πολλή σκόνη η οποία δε φαίνεται. Χρειάζεστε μια πολύ καλή ηλεκτρική σκούπα για να τη βγάλετε – τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Ξεσκονίζετε με στεγνό πανί

Το να ξεσκονίσετε τα έπιπλα με το φτερό ή ένα στεγνό πανί μπορεί να φαίνεται πρακτικό, η αλήθεια όμως είναι ότι απλώς αναμοχλεύετε τη σκόνη. Αν θέλετε να απομακρύνετε για μέρες τη σκόνη, τότε χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί που θα την παγιδεύσει και θα την απομακρύνει μια και καλή.

Πηγή:newsbeast.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Άλλες ειδήσεις

Δήμος Βοΐου: Η συνεδρίαση της Τρίτης 10 Ιουλίου

Δαπάνες για πολιτιστικές εκδηλώσεις, για ενίσχυση πυροπαθών και άλλα θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνεδρίαση της Τρίτης στο Δήμο

Γ’ Εθνική: Βαθμολογικές απώλειες για τους πρωτοπόρους – Αποτελέσματα

Στον 3ο όμιλο πρώτη ήττα για το Φούφα μέσα στα Σερβιανά που έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο στην

Το στρες προκαλεί διαύγεια σκέψης

Νέες μελέτες διαπιστώνουν ότι το στρες μας κάνει να επεξεργαζόμαστε καλύτερα τα κακά νέα και μας χαρίζει μεγαλύτερη διαύγεια σκέψης.

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.