Τσοτύλι: Live κάμερα με εικόνα για τον καιρό και τον πολιτισμό

Τσοτύλι: Live κάμερα με εικόνα για τον καιρό και τον πολιτισμό

Το Τσοτύλι έχει πλέον ζωντανή μετάδοση εικόνας που μπορεί να δει όποιος θέλει.

Μια πρωτοβουλία παιδιών που ζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Δείτε την ανάρτηση του Θανάση Χασιώτη που σας μεταφέρει ο siera fm, και κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε την εικόνα.

Επειδή αγαπάμε τον τόπο μας και ειδικά επειδή θέλουμε να τον βλέπουμε όσοι μένουμε μακριά.. σήμερα αποφασίσαμε μία ομάδα παιδιών να εγκαταστήσουμε μία κάμερα σταθερή -αυστηρά- πολιτιστικού-τουριστικού και καιρικού ενδιαφέροντος στο Τσοτύλι, ευελπιστώντας πως ο τόπος μας θα έχει για πάντα ζωή και τη θέση που του αρμόζει και στο διαδικτυακό χώρο.

Η κάμερα που τοποθετήθηκε ενδέχεται να αντικατασταθεί με άλλη καλύτερη πανοραμική, ενώ πιθανόν στο Τσοτύλι να υπάρξει αργότερα και μετεωρολογικός σταθμός , ο οποίος θα δίνει και στοιχεία στην εθνική μετεωρολογική Υπηρεσία. Εύχομαι και ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας!

Ο σκοπός δημιουργίας της είναι πάνω απ’ολα η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας αλλά και η παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο της εξέλιξης του καιρού με εικόνα, συνεπικουρώντας στην καλύτερη ενημέρωση για τις συνθήκες που επικρατούν στο Βόιο μαζί με την αντίστοιχη κάμερα του Πενταλόφου.

Ταυτόχρονα,ελπίζουμε μέσα από αυτή την προσπάθεια να βοηθήσουμε το ευρύτερο κοινό αλλά κ΄ τις αρμόδιες αρχές να αξιοποιήσουν την πληροφορία μας με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας.

Να τονίσουμε επίσης ότι η κάμερα ανήκει σε μεγάλη ιστοσελίδα καιρικού ενδιαφέροντος και η τοποθέτηση έγινε με πλήρη σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα και χωρίς την οποιαδήποτε αναφορά και επεξεργασία σε πρόσωπα και αριθμούς πινακίδων οχημάτων σύμφωνα με όσα ορίζουν ο Ν.2472/1997 περί προστασίας του ατόμου καθώς και η υπ’αριθμ. 1122/2000 Οδηγία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με τις ισχύουσες τροποποιήσεις τους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΕΔΩ


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Τσοτύλι

Άλλες ειδήσεις

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας, στο Δημαρχείο Κοζάνης

Τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κο Κώστα Σκρέκα, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Κοζάνης το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου ο

Ενημέρωση για τα Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σε μαθητές Α΄ και Β΄ Τάξης ΕΠΑΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 28-10-2018 στο ΕΠΑΛ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ενημέρωση για τα Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σε μαθητές Α΄ και Β΄ Τάξης ΕΠΑΛ,

MEGA MARKET Σιάτιστας: Τριήμερο προσφορών έως 11 Αυγούστου

MEGA MARKET περιοχή Αγίου Αθανασίου Σιάτιστα. Προσφορές Από 09/08/2018 έως 11/08/2018 ΠΑΓΩΤΑ 2ΛΙΤΡΩΝ 3,50Ε ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΤΨ 1,50Ε ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΟΝΕ

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.