Δήμος Βοΐου: Το νέο Προεδρείο.  Λευκό η Λαϊκή Συσπείρωση, ομόφωνα στήριξε τον αντιπρόεδρο η παράταξη Ζευκλή.  Βίντεο
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εσπερίδα για το Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας
Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά
καφε, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Νερό
ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος

Φίδι σε αεροπλάνο ταξίδεψε 9.400 μίλια από την Αυστραλία στη Σκωτία μέσα σε παπούτσι

Σαν… σουβενίρ ήταν σαφώς κάτι μοναδικό.

Σαν… σουβενίρ ήταν σαφώς κάτι μοναδικό. Μια γυναίκα επέστρεψε στη Σκωτία μετά από διακοπές στην Αυστραλία για να ανακαλύψει ένα φίδι κρυμμένο σε ένα από τα παπούτσια της.

Σε ένα περιστατικό που θα επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους των επισκεπτών στην Αυστραλία, η Moira Boxall άδειασε τις αποσκευές της μετά από το ταξίδι των 9.400 μιλίων από το Κουίνσλαντ για να βρει ένα μικρό, αλλά και πολύ ζωντανό πλάσμα που σκαρφάλωσε στα παπούτσια της. Άλλαξε μάλιστα ακόμη και το δέρμα του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Αυστραλία

Το ερπετό – που αργότερα αναγνωρίστηκε ως μη δηλητηριώδης στικτός πύθωνας, μια φυλή που συνήθως διατηρείται ως κατοικίδιο ζώο – ταξίδεψε με ασφάλεια από το Μακάι στη Γλασκόβη, σύμφωνα με το Αυστραλιανό πρακτορείο.

Ο Paul Airlie, γαμπρός της Boxall, δήλωσε στο δίκτυο ειδήσεων ABC ότι όταν ο Boxall άνοιξε την τσάντα της και είδε το ζώο σκέφτηκε ότι ήταν ένα παιχνίδι που κάποιος έβαλε σαν φάρσα.

Η Boxall είπε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της ο Airlie σκόπιμα δεν ανέφερε πόσο κοινά φίδια ήταν στο Κουίνσλαντ, έτσι ώστε να μην την τρομάξει.

Αφού έκανε την αναπάντεχη ανακάλυψη, ηBoxall έβαλε το παπούτσι στον κήπο με ένα κουτί πάνω του. Στη συνέχεια κάλεσε τον Airlie, ο οποίος ήρθε σε επαφή με την Σκωτσέζικη RSPCA.

Το φίδι βρίσκεται σε καραντίνα στη Σκωτία.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako