• Latest
κορονοιος

“Φοβόταν την κατάσταση στα νοσοκομεία της Ινδίας” – Τι λέει η αδελφή του Έλληνα που βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο στην Ινδία

2 Μαΐου 2021
Καιρός: Έρχεται «βουτιά» 10 βαθμών μετά τον μίνι καύσωνα

Καιρός: 38άρια και επικίνδυνοι άνεμοι σήμερα – Έρχεται 4ήμερος καύσωνας

4 Ιουλίου 2025
πονος αυτι

Κίνδυνος εγκεφαλικού: 4 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε μετά τις 5 το απόγευμα

4 Ιουλίου 2025
Youth Pass

«Market Place»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των επιχειρήσεων στην πλατφόρμα

4 Ιουλίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Παραβίασε Stop και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ο 63χρονος που συγκρούστηκε με όχημα του «Βοήθεια στο Σπίτι»

4 Ιουλίου 2025
ζευγαρι Βιασμός

Καταγγέλλουν Ελληνίδα ιερόδουλη ότι παρίστανε την παπαδιά – «Έλα για νύχτες ακολασίες, κρυφά από τον παπά»

4 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Άγρια συμπλοκή γυναικών: Την κυνηγούσε στον δρόμο με ψαλίδι και της το κάρφωσε στην πλάτη

4 Ιουλίου 2025
βιασμος

Ομαδικός βιασμός 14χρονης: Συνελήφθη ένας 16χρονος – Την απειλούσαν ότι θα της κάνουν κακό αν μιλήσει

4 Ιουλίου 2025
Ο Αλιάκμων Βοΐου επανέρχεται στην ΕΠΣ Κοζάνης. Πρώτη συνάντηση

Ο Αλιάκμων Βοΐου επανέρχεται στην ΕΠΣ Κοζάνης. Πρώτη συνάντηση

3 Ιουλίου 2025
Το Pindos Vespa Ride διασχίζει τα υπέροχα Γρεβενά!

Το Pindos Vespa Ride διασχίζει τα υπέροχα Γρεβενά!

3 Ιουλίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Την Μ. Πέμπτη η διεξαγωγή της Λαϊκής Αγοράς.

Πανγρεβενιώτικη Σύσκεψη για το Μέλλον των Γρεβενών

3 Ιουλίου 2025
Δήμος Βοΐου: Δύο έργα αναβάθμισης υφιστάμενων μονοπατιών στο Βόιο, από  το Δήμο Βοΐου και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 718.190,00 ευρώ

Δήμος Βοΐου: Δύο έργα αναβάθμισης υφιστάμενων μονοπατιών στο Βόιο, από  το Δήμο Βοΐου και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 718.190,00 ευρώ

3 Ιουλίου 2025
Επιστολή

ΟΠΕΚΕΠΕ και Λογικές Συνεπαγωγές… Του Γιώργου Νούτσου*

3 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

“Φοβόταν την κατάσταση στα νοσοκομεία της Ινδίας” – Τι λέει η αδελφή του Έλληνα που βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο στην Ινδία

sierafm by sierafm
2 Μαΐου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
κορονοιος
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Προσπάθειες για τον επαναπατρισμό της σορού κάνει η οικογένειά του – Μιλά στο ethnos.gr η αδελφή του.

Η ανησυχία του για την κατάσταση στα νοσοκομεία της Ινδίας εξαιτίας της δραματικής εξέλιξης της πανδημίας από κορονοϊό στην πολυπληθή χώρα, ήταν η βασική αιτία για την οποία ο Γιάννης Κέντζης, ο Έλληνας ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της πόλης Λάκναου δεν αναζήτησε νωρίτερα ιατρική βοήθεια. Αυτό λέει στο ethnos.gr η αδερφή του Ρένα Κέντζη, η οποία αυτές τις ημέρες μαζί με τα παιδιά του καταβάλλουν αγωνιώδεις προσπάθειες ώστε να καταφέρουν να επαναπατρίσουν τη σορό του.

«Ο αδερφός μου πέθανε την 11η ημέρα της ασθένειάς του. Αρχικά είχε αποδώσει την αδιαθεσία του στη χρήση του κλιματιστικού λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα. Δεν είχε υψηλό πυρετό, θεώρησε ότι είχε κρυώσει. Δεν πίστευε ότι είχε κορονοιό. Όταν του είπα να αναζητήσει γιατρό μου απάντησε ότι φοβάται την κατάσταση στα νοσοκομεία. Μου είπε “γίνεται χαμός εδώ και να μην έχω κορονοιό, να πάω και να κολλήσω”; Τις πρώτες ημέρες είχε μείνει συνειδητά μακριά από το νοσοκομείο».

Ωστόσο όταν η κατάσταση της υγείας του δε βελτιωνόταν, απευθύνθηκε στην εταιρία που εργαζόταν για να του στείλουν γιατρό να τον εξετάσει: «Ακόμα κι αυτό δεν ήταν εύκολο να γίνει την ίδια μέρα με την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Ινδίας και τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και μέσα» εξηγεί η κυρία Κέντζη. Και συνεχίζει: «Εφτασε στο ξενοδοχείο μία νοσηλεύτρια, η οποία του έκανε τεστ ανίχνευσης κορονοιού. Αλλά ακόμα και για τα αποτελέσματα εκεί πρέπει να περιμένεις τρεις ημέρες».

νεκρός Έλληνας στην Ινδία από κορονοϊό

Ο θάνατός του διαπιστώθηκε τελικά την Μεγάλη Δευτέρα από τον υπάλληλο της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ή κάποιον συνάδελφό του που διέμενε στο ίδιο κατάλυμα και ανησύχησε. Η τελευταία επικοινωνία που είχε με την οικογένειά του ήταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής: «Μου είπε η νύφη μου ότι μίλησαν, ότι της είπε πως είναι καλά, πως έχει σηκωθεί από το κρεβάτι και έχει τακτοποιήσει και το δωμάτιό του. Δεν ξέρω αν πράγματι αισθανόταν καλύτερα ή αν της το είπε για να μην ανησυχεί» μας λέει η αδερφή του.

Ο 62χρονος πρώην γενικός διευθυντής στην ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), είχε μετακομίσει στην Ινδία τον περασμένο Δεκέμβριο ως στέλεχος ολλανδικής εταιρίας, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή συγκοινωνιακών υποδομών στη χώρα μεταξύ των οποίων και το τραμ, στο οποίο είχε εξειδίκευση.

«Δεν αισθάνθηκε ποτέ φόβο να πάει εκεί, δεν πίστευε ότι θα του συμβεί τίποτα. Κι ας είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Ήταν εξαιρετικό παιδί και ικανότατος στη δουλειά του. Μου τηλεφωνούν συνάδελφοί του για να μου πουν πόσο θα τους λείψει ως άνθρωπος. Τελευταία φορά που είχε έρθει στην Ελλάδα ήταν τον Φεβρουάριο για να κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις».

Πλέον οι προσπάθειες τόσο της ίδιας όσο και των δύο παιδιών του που ζουν στο Βέλγιο έχουν επικεντρωθεί στο να καταφέρουν να φέρουν τη σορό του στην Ελλάδα, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη περάσει πέντε ημέρες από το θάνατό του. Βρίσκονται ήδη σε επαφή με την ελληνική πρεσβεία στην Ινδία, αλλά ακόμα δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα μπορέσει να γίνει ο επαναπατρισμός.

Πηγή:ethnos.gr

Tags: ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
Previous Post

Κυριακή του Πάσχα: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται -Τι ισχύει με τις μετακινήσεις

Next Post

Η Μαρία Τσιότσιου έγραψε ένα υπέροχο παραμύθι – ”Βιβλιομαγειρέματα, της αλεπούς μπερδέματα”

Next Post

Η Μαρία Τσιότσιου έγραψε ένα υπέροχο παραμύθι - ''Βιβλιομαγειρέματα, της αλεπούς μπερδέματα''

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Καιρός: 38άρια και επικίνδυνοι άνεμοι σήμερα – Έρχεται 4ήμερος καύσωνας
  • Κίνδυνος εγκεφαλικού: 4 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε μετά τις 5 το απόγευμα
  • «Market Place»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των επιχειρήσεων στην πλατφόρμα
  • Παραβίασε Stop και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ο 63χρονος που συγκρούστηκε με όχημα του «Βοήθεια στο Σπίτι»
  • Καταγγέλλουν Ελληνίδα ιερόδουλη ότι παρίστανε την παπαδιά – «Έλα για νύχτες ακολασίες, κρυφά από τον παπά»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr