• Latest
ασεπ

Φορτωμένος ο Ιούλιος για το ΑΣΕΠ – Οι προκηρύξεις και τα αποτελέσματα που βγαίνουν

11/07/18 08:02
ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

29/05/22 08:23
επιδομα παιδιου χρημα

Επίδομα παιδιού: Ποιοι θα πάρουν τρεισήμισι δόσεις -Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα

29/05/22 08:19
ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΑΞΙΔΙ

Κοινωνικός Τουρισμός 2022 -ΟΑΕΔ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για δωρεάν διακοπές, οι δικαιούχοι

29/05/22 08:15
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Οι Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές επιταχύνουν την ανάπτυξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Οι Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές επιταχύνουν την ανάπτυξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

28/05/22 12:04
Δήμος Γρεβενών: «Ταξιδεύω Γρεβενά» – Κολύμπι στους Καταρράκτες Μεσολουρίου (Βίντεο)

Δήμος Γρεβενών: «Ταξιδεύω Γρεβενά» – Κολύμπι στους Καταρράκτες Μεσολουρίου (Βίντεο)

28/05/22 12:01
ΣΥΛΛΗΨΗ

Σύλληψη 23χρονου σε περιοχή της Φλώρινας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

28/05/22 11:57
ΠΑΙΔΙ ΕΦΗΒΟΙ

Βόλος: Γονείς ζητούν εισαγγελική παρέμβαση γιατί δεν τους ακούνε τα παιδιά τους!

28/05/22 09:50
τρια παιδια νεκρα πατρα

Νέο σημείωμα της Τζωρτζίνας για την Ρούλα Πισπιρίγκου: “Μαμά είσαι κακιά, καρδούλα μαμά όχι, εγωίστρια”

28/05/22 09:44
νερο

ΕΟΑΝ: Δεν ακριβαίνει το εμφιαλωμένο νερό που πωλείται σε πλαστική συσκευασία

28/05/22 09:37
ΨΥΓΕΙΟ

Στα καταστήματα επί τόπου η αφαίρεση από την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών, ποια η διαδικασία εκτός gov.gr

28/05/22 09:31
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
  • Login
Sierafm.gr -SI.E.RA FM 1053 Σιάτιστα
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Sierafm.gr -SI.E.RA FM 1053 Σιάτιστα
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Φορτωμένος ο Ιούλιος για το ΑΣΕΠ – Οι προκηρύξεις και τα αποτελέσματα που βγαίνουν

by sierafm
11/07/18 08:02
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ασεπ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tioukalia

 


 

 

 

«Φορτωμένος» θα είναι ο μήνας Ιούλιος για το ΑΣΕΠ όπως προκύπτει από έγγραφο που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια» και αποκαλύπτει τον προγραμματισμό εργασιών της Ανεξάρτητης Αρχής για την έκδοση προκηρύξεων, την εξέταση των αιτήσεων σε προηγούμενες προκηρύξεις αλλά και την έκδοση αποτελεσμάτων

Όπως προκύπτει από το έγγραφο που είναι αναρτημένο στην «Διαύγεια» και δημοσιεύουν τα dikaiologitika news, προβλέπεται η σύσταση ομάδων εργασίας για να διεκπαιρεωθούν με γρήγορους ρυθμούς οι παρακάτω διαδικασίες για έκδοση προκηρύξεων μόνιμων προσλήψεων και την επεξεργασία σχεδίων προκηρύξεων

– 137 θέσεων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ σε ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού του Υπουργείου Εσωτερικών, στον ΕΟΜ, στην Ι.Μ. Τριφυλλίας και Ολυμπίας, ΕΥΑΘ Α.Ε., και των Επιμελητηρίων Λακωνίας και Θεσσαλονίκης,

– 46 θέσεων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 10 θέσεων ΕΕΠ του Συνηγόρου του Πολίτη (5Ε/2018). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ του ΓΝΑ Σισμανόγλειο και της ΟΚΕ Α.Ε. (6Ε/2018). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 548 θέσεων ΠΕ Εφοριακών και ΠΕ Τελωνειακών της ΑΑΔΕ σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν. 2190/1994 (γραπτός διαγωνισμός) (1Γ/2017-ΦΕΚ 40/1-12-2017). Διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 209 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (1Κ/2018). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 42 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας στην ΑΕΠΠ (2Κ/2018). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 8166 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού του Υπουργείου Εσωτερικών (3Κ/2018). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 102 θέσεων ΥΕ κατηγορίας σε διάφορους φορείς (ΕΥΔΑΠ, ΤΕΕ, ΕΣ) (4Κ/2018). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 37 θέσεων ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ (5Κ/2018) (ΦΕΚ 16/15-5-2018). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 588 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ του Υπουργείου Δικαιοσύνης (6Κ/2018) (ΦΕΚ 17/22-5-2018). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 158 θέσεων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (7Κ/2018) (ΦΕΚ 18/14-6-2018). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 2-7-2018 έως 17-7-2018 ηλεκτρονικά και έως 20-7-2018 ταχυδρομικά.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 186 θέσεων κατηγορίας ΔΕ Φυλάκων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (8Κ/2018) (ΦΕΚ 19/20-6-2018). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 9-7-2018 έως 24-7-2018 ηλεκτρονικά και έως 277-2018 ταχυδρομικά.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 404 θέσεων ΠΕ Γραμματέων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (1Κ/2017). Επεξεργασία ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 133 θέσεων ΠΕ κατηγορίας στην υπηρεσία Ασύλου (6Κ/2017). Επεξεργασία ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 165 θέσεων των κλάδων ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. (8Κ/2017). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 66 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας στον ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (10Κ/2017). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 30 θέσεων ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας στην Τράπεζα της Ελλάδας (11Κ/2017). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 8 θέσεων ΠΕ Ιατρών στην ΑΕΜΥ Α.Ε., 15 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ), 3 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και 27 θέσεων κλάδου ΠΕ Πληροφορικής στην ΑΑΔΕ. (13Κ/2017). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 100 θέσεων ΙΔΑΧ ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ στο Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου. (14Κ/2017). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 305 θέσεων ΠΕ κατηγορίας στον ΟΑΕΔ. (15Κ/2017). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 63 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγοριών του Υπουργείου Πολιτισμού (Κρατική σχολή Ορχηστρικής τέχνης, Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, Κεντρική Υπηρεσία και Μουσείο της Ακρόπολης) (16Κ/2017-ΦΕΚ 41/1-12-2017). Επεξεργασία αιτήσεων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 6 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο (ΕΔΣ), 1 θέσεως Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και 1 θέσεως Ελεγκτή Ιατρού στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης (2Ε/2017). Επεξεργασία αιτήσεων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πλήρωση 9 μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (4Ε/2017) (ΦΕΚ 32/12-10-2017). Επεξεργασία αιτήσεων.

– Προκήρυξη (5Ε/2017) για την πλήρωση 11 θέσεων ΕΕΠ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και 3 θέσεων ΕΕΠ της Αναλογιστικής Αρχής, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν.2190/1994, όπως ισχύει. Επεξεργασία αιτήσεων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη (1Ε/2018) για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ του ΕΚΔΔΑ. Επεξεργασία αιτήσεων.

– Προκήρυξη της ΑΕΠΠ για την πλήρωση 72 θέσεων ΕΕΠ. (2Ε/2018). Επεξεργασία αιτήσεων.

– Προκήρυξη της ΑΕΠΠ για την επιλογή 2 μελών (3Ε/2018). Επεξεργασία αιτήσεων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ ιατρών με τριετή θητεία του Υπουργείου Πολιτισμού, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πλήρωση 3 θέσεων ΕΕΠ και του ΕΟΦ για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ (4Ε/2018). Επεξεργασία αιτήσεων.

Επίσης προχωρά μέσα στον Ιούλιο η έγκριση «Ανακοινώσεων» για κάλυψη θέσεων σε διάφορους φορείς με συμβάσεις μίσθωσης έργου (ΣΜΕ) ή ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν.2190/1994, όπως ισχύει καθώς και αιτήματα για τη χορήγηση της σχετικής βεβαίωσης ΣΜΕ ότι πρόκειται για γνήσια σύμβαση έργου που δεν υποκρύπτει εξαρτημένη εργασία και ότι δεν καλύπτονται με αυτή πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Παράλληλα το ΑΣΕΠ θα διεκπαιρεώσει την εξέταση ενστάσεων στο πλαίσιο των προσκλήσεων σχολικού έτους 2018-2019 του Υπουργείου Παιδείας για το Ε.Ε.Π. αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τα Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και Ε.Β.Π., τις διαδικασίες πλήρωσης θέσεων στο πλαίσιο της προκήρυξης 1ΕΓ/2017 και αντικατάστασης – αναπλήρωσης διοριστέων υποψηφίων στο πλαίσιο των προκηρύξεων 1ΕΓ και 2ΕΓ/2016 του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης , την κωδικοποίηση ειδικοτήτων και θέσεων, ένταξη στο Ο.Π.Σ. και την κατάρτιση πινάκων κατάταξης για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού από τις Υ.ΠΕ.

Τέλος θα υλοποιήσει τις διαδικασίες πλήρωσης θέσεων ην αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες καθαριότητας-εστίασης-σίτισης-φύλαξης σε όλες εν γένει τις υπηρεσίες των Υπουργείων (πλην Υπουργείου Υγείας), την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες καθαριότητας-εστίασης-σίτισης-φύλαξης σε νομικά πρόσωπα οποιασδήποτε μορφής που υπάγονται στην εποπτεία του Υπουργείου Υγείας, την κάλυψη οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ α΄ βαθμού από προσωπικό που κατατάχτηκε σε προσωρινούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και απασχολήθηκε σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 21 παρ. 4 του ν. 3584/2007, άρθρο 82 ν. 4483/2017. ι) Τις διαδικασίες τήρησης Εθνικού Μητρώου Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης (Ν. 4369/2016 ΦΕΚ 33Α΄), όπως ισχύει. ια) Τις προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων & επειγουσών αναγκών σε περιπτώσεις εκτεταμένων ζημιών από σεισμούς, πλημμύρες κλπ.(άρθ.20 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει).

Πηγή:dikaiologitika.gr

 

 

Tags: ΑΣΕΠ
Share1Tweet

Related Posts

ασεπ

ΑΣΕΠ: Αλλάζουν όλα στις προσλήψεις του Δημοσίου

by sierafm
09/05/22 09:41
0
59

Στο τελικό στάδιο η επεξεργασία του νέου Προεδρικού Διατάγματος, βάσει του οποίου με το νέο Προσοντολόγιο-Κλαδολόγιο ορίζονται, πλέον, ενιαία οι...

ασεπ

Αιτήσεις ΑΣΕΠ: Πώς θα εκδώσετε το ηλεκτρονικό παράβολο-Πώς θα γίνει η κατάθεση των δικαιολογητικών

by sierafm
19/04/22 09:36
0
33

Παράδειγμα έκδοσης και πληρωμής Ηλεκτρονικού Παραβόλου (e-paravolo) για συμμετοχή σε διαδικασίες διορισμού-πρόσληψης. Οδηγίες βήμα - βήμα με εικόνες για την...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΣΕΠ -Προκήρυξη για «Βοήθεια στο Σπίτι»: Διασφάλιση των εργαζόμενων που μένουν εκτός

by sierafm
30/03/22 16:42
0
105

Τέσσερις προτάσεις για να μην απολυθούν περίπου 250 εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που, παρότι εργάζονται έως και 20...

ασεπ

ΑΣΕΠ 13Κ/2021: Προκήρυξη με 1.168 μόνιμες προσλήψεις

by sierafm
19/01/22 11:34
0
171

Εκδόθηκε η 13Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 66/31.12.2021/τ. ΑΣΕΠ και 2/18.01.2022/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων...

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

code

CAPTCHA
Refresh

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

tioukalia



 


λαζαριδου

 

 

Facebook Twitter
Sierafm.gr -SI.E.RA FM 1053 Σιάτιστα
Η αναβάθμιση επιδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Ψηφιακό Βήμα»

Μετάφραση Website

EnglishΕλληνικά

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

[email protected], [email protected]
Γενική Διεύθυνση (Σαμαράς Βασίλης)
Τηλ.Fax:2465023300
Βουλγαροπούλου 3
Σιάτιστα, Κοζάνης

Copyright © Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

Copyright © Sierafm.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε.