• Latest
τρια παιδια νεκρα πατρα

«Φύλλο και φτερό» τo τάμπλετ της Τζωρτζίνας, «μιλά» το κινητό της Ρούλας, τι αποκαλύπτεται για τη διαδρομή της κεταμίνης

10 Απριλίου 2022
Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου

Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου

10 Ιουλίου 2025
Ηλίας Θεοχάρους. Το παιδί θαύμα από τη Νεάπολη Βοΐου, υποψήφιος φοιτητής ιατρικής.  Βίντεο

Ηλίας Θεοχάρους. Το παιδί θαύμα από τη Νεάπολη Βοΐου, υποψήφιος φοιτητής ιατρικής. Βίντεο

9 Ιουλίου 2025
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο

Ανεπιτυχής η μεταμόσχευση νεφρών της 62χρονης που πέθανε από λάθος μετάγγιση

9 Ιουλίου 2025
Γρεβενά: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένου ύστερα από πυρκαγιά

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Εράτυρα Κοζάνης – Φωτιά και στα Κοίλα (βίντεο)

9 Ιουλίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Ο Π. Κουκουλόπουλος από το βήμα της Βουλής για την απώλεια του Δ. Πιπεργιά

9 Ιουλίου 2025
Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αντικατάσταση στέγης στην Εκκλησία Τετραλόφου

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αντικατάσταση στέγης στην Εκκλησία Τετραλόφου

9 Ιουλίου 2025
Προγραμματική Σύμβαση για τη στερέωση της Εκκλησίας στο Σπάρτο

Προγραμματική Σύμβαση για τη στερέωση της Εκκλησίας στο Σπάρτο

9 Ιουλίου 2025
ζευγαρι Βιασμός

15χρονη στη Ρόδο έδωσε 2.000 ευρώ σε νεαρό για να βιντεοσκοπήσει σεξ με 13χρονη και ύστερα μοίρασε το υλικό σε συμμαθητές τους

9 Ιουλίου 2025
Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τα νεκρά βρέφη – Κατεπείγουσα εντολή της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπιστεί η Ειρήνη Μουρτζούκου

Αμαλιάδα: Η σοκαριστική ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου – «Μου μιλούσαν οι δαίμονες, δεν όριζα τα χέρια μου»

9 Ιουλίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

9 Ιουλίου 2025
ΑΡΣΥ: Ανοιχτή επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας

Απαράδεκτη η καταδίκη των αγροτοκτηνοτρόφων Καστοριάς ΟΧΙ στην ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων

9 Ιουλίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεχίζει τον τορπιλισμό των εργασιακών σχέσεων και στον τουρισμό, επιχειρηματολογώντας ότι όλα γίνονται για το καλό των εργαζόμενων!»

9 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

«Φύλλο και φτερό» τo τάμπλετ της Τζωρτζίνας, «μιλά» το κινητό της Ρούλας, τι αποκαλύπτεται για τη διαδρομή της κεταμίνης

sierafm by sierafm
10 Απριλίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
τρια παιδια νεκρα πατρα
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, με την οποία φέρεται να θανάτωσε το ίδιο της το παιδί αναζητούν οι ερευνητές της ΕΛΑΣ, εξετάζοντας το κινητό της.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται το περιβόητο τάμπλετ που θάφτηκε με τη μικρή Τζωρτζίνα, με τις αρμόδιες αρχές να αναμένεται να το εξετάσουν για να δουν αν μπορούν να προκύψουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης των νεκρών παιδιών από την Πάτρα που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

«Κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι, στην Ίριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Έπαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε παρά την εγκεφαλοπάθεια», ανέφερε η προφυλακισθείσα, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίζεται ότι ήταν επιθυμία της κατηγορουμένης να θαφτεί η μικρή μαζί με το τάμπλετ.

Ο «γρίφος» της κεταμίνης

πληροφορίες αναφέρουν πως το κινητό της ποφυλακισμένης 33χρονης, την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, παρουσιάζει ερευνητικό ενδιαφέρον κυρίως για τις κλήσεις που φέρεται να δέχτηκε πριν από το θάνατο της εννιάχρονης, αλλά και εκείνες που έκανε η ίδια αφού είχε καταλήξει το παιδί.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη μέρα ίσως ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα δέσει σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Παρατεταμένη χρήση αναισθητικών ουσιών δείχνουν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

Την ίδια στιγμή, νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι Αρχές ερευνούν ενδελεχώς το τάμπλετ με το οποίο είχε ταφεί η μικρή κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, στους δικαστικούς λειτουργούν αναμένεται να κατατεθούν έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στο παιδί ουσίες -εκτός τις κεταμίνης- που προκαλούσαν πτώση των επιπέδων του οξυγόνου.

Ειδικότερα, υπάρχουν έγγραφα και αναφορές γιατρών από την Πάτρα, προτού δοθεί η πληροφορία για την κεταμίνη στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού», που απέδιδαν τα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα σε υποξυγοναιμία, πιθανώς από αναισθητικά φάρμακα.

Μάλιστα, οι γιατροί που θα καταθέσουν στην 18η ανακρίτρια αναμένεται να αναφέρουν ότι η 9χρονη εμφάνιζε ακόμη ένα ύποπτο σύμπτωμα, ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που οδηγεί σε πιθανή χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

Τι απαντά η οικογένειά της για την κεταμίνη και για τον τοξικομανή συγγενή

Οι Αρχές ερευνούν πώς η κεταμίνη έφτασε στα χέρια της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών, προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση και να κλείσει οριστικά ως προς την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η θανατηφόρα δόση της κεταμίνης και το πώς και από πού κατάφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθευτεί την ουσία, με την οποία σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, παραμένει στο μικροσκόπιο των Αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στο συγγενικό της περιβάλλον.

Μάλιστα, όπως αναφέρονταν ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, που φέρεται να ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να την βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Ωστόσο, η μητέρα της 33χρονης και η αδελφή της διέψευσαν ότι υπάρχει τοξικομανής στην οικογένεια ή στο ευρύ συγγενικό περιβάλλον.

Ξεσπά ο κουμπάρος – “Δεν είχαμε ερωτική σχέση”

Σε διάψευση των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν περί ερωτικής του σχέσης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε ο νονός της μικρής Μαλένας, ιχθυοπώλης στο επάγγελμα, αλλά και των φημών ότι είναι ο πατέρας του ενός από τα τρία παιδιά που απέκτησε η προφυλακισθείσα με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του, πρόκειται «για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: τρια παιδια νεκρα
Previous Post

ΟΑΕΔ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται μπόνους 300 ευρώ

Next Post

Στο Γυμνάσιο Λύκειο Τσοτυλίου οι Εθνικές ομάδες Πυγμαχίας Ελλάδας και Ιταλίας

Next Post

Στο Γυμνάσιο Λύκειο Τσοτυλίου οι Εθνικές ομάδες Πυγμαχίας Ελλάδας και Ιταλίας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  • Ηλίας Θεοχάρους. Το παιδί θαύμα από τη Νεάπολη Βοΐου, υποψήφιος φοιτητής ιατρικής. Βίντεο
  • Ανεπιτυχής η μεταμόσχευση νεφρών της 62χρονης που πέθανε από λάθος μετάγγιση
  • Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Εράτυρα Κοζάνης – Φωτιά και στα Κοίλα (βίντεο)
  • Ο Π. Κουκουλόπουλος από το βήμα της Βουλής για την απώλεια του Δ. Πιπεργιά

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr