Δήμος Κοζάνης: Κλειστό το ένα ρεύμα της οδού Γεωργίου Σαραντάρη λόγω εργασιών του «Cut and Cover» – Παράκαμψη από την οδό Γιάννη Ψυχάρη – Προσοχή στη σήμανση
Γιάννης Κοκκαλιάρης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Η Ενεργειακή Δημοκρατία πρέπει να φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό” – Βίντεο
ΒΕΝΖΙΝΗ
ΔΥΠΑ
παχυσαρκια διαιτα
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
νοσοκομειο
Fiesta Voio 2η μέρα.  Μαρίνα Σάττι και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.  Βίντεο
Κοζάνη: Πολεμικό υλικό του Β’ Παγκοσμίου πολέμου βρέθηκε στην Λευκοπηγή. Βίντεο
Κοζάνη: Σύλληψη 75χρονου για τη φωτιά στο Δρέπανο

Χάλασε ο γάμος επειδή «κλέφτηκαν» οι συμπέθεροι

Πολλοί γάμοι έχουν χαλάσει την τελευταία στιγμή για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά αυτό που συνέβη στην Ινδία, μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

Ενα ζευγάρι από την επαρχία Γκουχαράτ, είχε προγραμματίσει τον γάμο του για τον επόμενο μήνα, αλλά τελικά το ζευγάρι υποχρεώθηκε να τον ματαιώσει καθώς ο πατέρας του γαμπρού «κλέφτηκε» με τη μητέρα της νύφης!

Η εφημερίδα Times of India που αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό αναφέρει ότι ο πατέρας του γαμπρού είναι έμπορος υφασμάτων ηλικίας 48 ετών και η μητέρα της νύφης είναι ηλικίας 46 ετών με την «κλοπή» να γίνεται στις 10 Ιανουαρίου.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 48χρονος και η 46χρονη γνωρίζονταν από παιδιά ενώ ήταν και γείτονες.

Συγγενής του ζευγαριού δήλωσε ότι «ορισμένοι από τους στενούς τους φίλους μας είπαν ότι οι μελλοντικοί συμπέθεροι και στο παρελθόν είχαν σχέση».

Οι οικογένειες τόσο του 48χρονου όσο και της 46χρονης έχουν κάνει ήδη αναφορές στην αστυνομία για την εξαφάνιση του παράνομου ζευγαριού.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)