Γήπεδο Σιάτιστας: Τι πρέπει να ξέρουν όσοι χρησιμοποιούν το στίβο
Σιάτιστα: Ο Αγιασμός του Μακεδονικού και της Ακαδημίας.  Βίντεο και φωτογραφίες
ΕΟΠΥΥ
bullying, βια, ξυλο, σχολειο, ξυλοδαρμος
Του έσκασε ηλεκτρονικό τσιγάρο στο στόμα – Του έκαψε τα ούλα
ΛΥΚΟΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΑΜΕΑ
Τα SOS για μετεγγραφές φοιτητών – Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025
Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία

Χορήγηση ΑΦΜ στα παιδιά από τη γέννησή τους – Τι προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης

Τη χορήγηση ΑΦΜ στα παιδιά από τη στιγμή της γέννησής τους σχεδιάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ΑΦΜ θα αποκτήσουν με έκτακτη διαδικασία, μέσω των φορολογικών δηλώσεων του 2020, όλοι οι ανήλικοι που δεν έχουν.

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει επίσης τη σύνδεση του ΑΦΜ με τον ΑΜΚΑ και τον αριθμό της νέας αστυνομικής ταυτότητας, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική ταυτοποίηση των πολιτών με στόχο να μειωθεί η γραφειοκρατία και να γίνονται ηλεκτρονικά πολλές διαδικασίες που σήμερα απαιτούν την παρουσία του πολίτη σε δημόσιες υπηρεσίες.

Παράλληλα, με βάση τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, προωθείται η δημιουργία ενός υπερ-υπολογιστικού κέντρου του Δημοσίου, στο οποίο θα μεταφερθούν τα υπολογιστικά συστήματα 17 υπουργείων, ώστε να υπάρχει διαλειτουργικότητα και επικοινωνία μεταξύ των δημοσίων υπηρεσιών.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *