Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο
Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η απόφαση του Δ.Σ. Βοΐου για εκμίσθωση τμήματος 50 τ.μ. της πλατείας στην Κοινότητα Ροδοχωρίου
Βόιο: Η αναφορά σε αυτιστική συμπεριφορά της αντιπολίτευσης και η αντίδραση του Κώστα Ζήκου. Βίντεο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Μέρες Γιορτών Βοΐου – Πέλεκον 2026» – Δέκα χρόνια πολιτισμού, μνήμης και παράδοσης (Βίντεο)
Από την Θεσσαλονίκη, καλλιεργητές βοτάνων στην Ομαλή Βοΐου
Δυναμική και ουσιαστική παρουσία της Σιάτιστας στην επιστημονική εκδήλωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για την Άυλη Πολιτιστική και Θρησκευτική Κληρονομιά
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»
Αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο με την βοήθεια του AI
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Φλώρινα: Συνελήφθη 37χρονος για παραβίαση δικαστικής διάταξης και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Ύστατη διαμαρτυρία του Δημάρχου Καστοριάς προς την Enaon EDA για την αποκατάσταση ζημιών και φθορών
Μακεδονικός Σιάτιστας: Τελευταίος αγώνας της χρονιάς στην Ξηρολίμνη

Χτύπησε και έριξε καυτό νερό στον σύζυγό της – Νεκρός ο άνδρας

Έχασε τη ζωή του ο 73χρονος που χθες το μεσημέρι χτυπήθηκε από τη γυναίκα του στη Σκάλα Μεσσηνίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *