Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο  Γ. Ζιμπιλίδης
Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»
Το Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέφτηκε η Ιατρός Κουκουριτάκη- Μηλιώτη Ζαμπία
Οχιά φιδι
Ο Ηλίας Λίτσιος στον Μακεδονικό Σιάτιστας
Παγκόσμια μέρα αλόγου: Στα μονοπάτια του Βοΐου. Βίντεο
Δικαστήριο δικη
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
ΦΑΓΗΤΟ
τζετ σκι, jet ski
Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό της Marfin το 2010 με τους τρεις νεκρούς -Αναζητείται μια γυναίκα που ζει στο εξωτερικό

Χτύπησε και έριξε καυτό νερό στον σύζυγό της – Νεκρός ο άνδρας

Έχασε τη ζωή του ο 73χρονος που χθες το μεσημέρι χτυπήθηκε από τη γυναίκα του στη Σκάλα Μεσσηνίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *