Δύο ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας!

Δύο ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας!

Το σχολείο μας βραβεύθηκε με δύο Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας για την τελειότητα των εργασιών μας στα έργα eTwinning «Bridging mediterranean civilizations using technology » και «Let’s sing and dance NOT only for Christmas but also for Spring and nature!».

Αυτό σημαίνει πως η εργασία των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν, η εργασία των μαθητών και του σχολείου μας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο έργο eTwinning με τίτλο «Bridging mediterranean civilizations using technology» που υλοποιήθηκε κατά τις σχολικές χρονιές 2015-2016 και 2016-2017 βραβεύτηκαν οι εκπαιδευτικοί Κατερίνα Τζαναμπέτη και Μαρία Τσιφτσόγλου του σχολείου μας και ο εκπαιδευτικός Βασίλης Παπασταύρου από το Δημοτικό Σχολείο Καλού Χωριού Λεμεσσού Κύπρου που συνεργαστήκαμε.

etw_europeanqualitylabel_98935_el-page-001
Η δεύτερη ευρωπαϊκή ετικέτα ανήκει στο έργο «Let’s sing and dance NOT only for Christmas but also for Spring and nature!» και στις εκπαιδευτικούς Κατερίνα Τζαναμπέτη και Σουζάνα Πραμπρόμη που υλοποίησαν το έργο κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-2017 σε συνεργασία με έξι ευρωπαϊκές χώρες.

etw_europeanqualitylabel_99371_el-page-001
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και στους μαθητές του σχολείου μας Βαρσάμη Περιστέρα, Βαρτζώκα Αναστασία, Γκουτζαμάνη Βασιλική, Γκουτζιαμάνη Γεωργία, Γκουτζιαμάνης Δημήτριος, Εγρέ Στυλιανή, Καλαμπούκα Ερμιόνη, Καρακουλάκης Νικόλαος, Λάτσιος Θεόδωρος, Μόμτσιου Αθηνά-Μαρία, Μπούρτζου Ελένη, Νάκος Αναστάσιος, Ρέπας Χρήστος, Σαμαρά Βασιλική, Σαμαράς Γεώργιος-Χρυσοβαλάντης, Σιόγκας Γεώργιος, Τζιούκαλια Μαλαματή-Μαρία, Τσιανάκας Παναγιώτης.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Σιάτιστα

Άλλες ειδήσεις

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα με την υδροδότηση του Βελβεντού

Με την τοποθέτηση δύο νέων αγωγών στη θέση ΄΄Μπιτζινίσιος΄΄ αντιμετωπίστηκε η σοβαρή βλάβη που υπέστη ο βασικός αγωγός που τροφοδοτεί

Αναβολή της παράστασης «Ο Γκάτσος που αγάπησα» με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η καλλιτεχνική εταιρεία cricos productions, που εκπροσωπεί τον Μανώλη Μητσιά & την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσει 

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.