ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ο Τσιόδρας Δημήτρης υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε Κοζάνη, Σιάτιστα και Κρόκο
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Ο Ηλίας Αμπατζίδης από την Νεάπολη Βοΐου  γυμναστής της ομάδας νέων του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League
Έναρξη συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τον ιατρό εργασίας
Συνεργασία Δήμου Κοζάνης και Ιατρικού Συλλόγου για απινιδωτές και πρώτες βοήθειες – Ενημέρωση Δημοτικών Υπαλλήλων. Βίντεο
Γιώργος Αμανατίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας:  «Δίνουμε υπεραξία στον ορεινό όγκο των Γρεβενών»
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Διαβούλευση  για το πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία
Συνεδριαση Περιφέρειας
ξερα χορτα οικοπεδο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου από συμμαθητή του – Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική βλάβη το παιδί

Πατέρας 14χρονου μαθητή στην Ήπειρο, κατήγγειλλε ότι ο γιος του ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητή του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παιδών», με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα του διαλείμματος ο γιος μου δάρθηκε από έναν συμμαθητή του ανελέητα. Χωρίς αιτία του πέταξε δύο φορές την μπάλα του μπάσκετ στο μέτωπο, τον σπρώχνει ο γιος μου και πάει να φύγει, του δίνει ένα πολύ δυνατό χτύπημα πάνω από το αυτί από την πίσω πλευρά. Ο γιος μου καταρρέει, λιποθυμάει, πάει στο νοσοκομείο της Άρτας», δήλωσε ο γονέας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο 14χρονος φαίνεται πως παρέλυσε και μεταφέρθηκε στο νοσκομείο Άρτας με εγκεφαλική βλάβη, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του.

“Όλη η αριστερή του πλευρά, από το μέτωπο, μάτι, στόμα, οισοφάγος, κοιλιά ήταν παραλυμένα. Κάνοντας μαγνητική, μία εξαίρετη νευρολόγος εκεί διαπίστωσε ότι όντως υπάρχει πάνω από το αυτί εγκεφαλική βλάβη. Μπήκαμε στη διαδικασία να νοσηλευτούμε” πρόσθεσε.

“Φανταστείτε, ανεβήκαμε στο δωμάτιο και οι γιατροί έκλαιγαν. Ένα παιδί 1,75, τρίτη γυμνασίου, 75 κιλά, χωρίς αιτία να είναι χτυπημένο” συνέχισε.

Ο πατέρας αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το γεγονός για να μη βρεθούν στη θέση του γιου του και άλλα παιδιά, καθώς όπως υποστηρίζει δεν υπήρχε επιβλέπων καθηγητής στο προαύλιο του σχολείου.

“Μετά τη γροθιά, τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπαγε με το κεφάλι στα κάγκελα. Τον έπιασε από τον λαιμό να τον πνίξει, οι συμμαθητές του τον έβγαλαν. Πηγαίνοντας ο γιος μου στην τουαλέτα, τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Εκεί κατέβηκε η υποδιευθύντρια και προσπάθησε να κάνει κάτι. Αμολάνε 300 παιδιά έξω και δεν υπάρχει επιβλέπων καθηγητής” τόνισε.

Το υπουργείο Παιδείας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako