Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»
Οι πρωταγωνιστές στο φως της μνήμης: Λαμπρή επετειακή εκδήλωση στη Σιάτιστα για τα 114 χρόνια από την Απελευθέρωσης Βίντεο και φωτογραφίες
Γαλατινή: Τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris 2026
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Η καρδιά του Ταεκβοντό χτυπά δυνατά στην Κοζάνη!
οδηγος, αυτοκινητο
Δήμος Γρεβενών: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας ενόψει της χειμερινής περιόδου
Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Δήμος Βοΐου: Εκδηλώσεις μνήμης για τους νεκρούς μαχητές του Α΄ Βαλκανικού πολέμου στη Νεάπολη
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Άρπαξαν από ηλικιωμένη 40.000 ευρώ – Πώς την έπεισαν να αφήσει τα χρήματα στον κάδο απορριμμάτων

Της άρπαξαν 40.000 ευρώ, αναγκάζοντάς την να τα βάλει σε σακκούλα και να αφήσει σε κάδο απορριμμάτων.

Το σχέδιο των απατεώνων σε βάρος 72χρονης στην Πάτρα είχε καταστρωθεί με βάση το γνωστό “κλισέ”: Τραυματίστηκε η κόρη σου, είμαι γιατρός και πρέπει να την κάνω καλά. Χρειάζομαι χρήματα για αυτό και επειδή δεν μπορώ να φύγω από δίπλα της βάλε 40.000 ευρώ σε μία σακούλα και θα έλθει ένας συνεργάτης μου να τα πάρει.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, η 72χρονη πείστηκε αμέσως. Όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα, δεν διασταύρωσε την “πληροφορία” που της έδωσε η “γιατρός” και άμεσα κινητοποιήθηκε. Έβαλε τα χρήματα σε μία σακούλα και να έβαλε στο σημείο που της υπέδειξε η “επιστήμονας” στον κάδο απορριμμάτων σε συγκεκριμένο σημείο στα Βραχνέικα.

Μόλις αντιλήφθηκε τί είχε συμβεί, τα χρήματα είχαν “πετάξει” και η ίδια κατήγγειλε την απάτη στην Αστυνομία.

Ήδη γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απατεώνων που την παγίδευσαν.

Πηγή: Real.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *