Μια δύσκολη μάχη για τη ζωή και την υγεία του δίνει ο συμπολίτης μας, Σπύρος Καλαμπούκας, ο οποίος διαγνώστηκε με Αδρενολευκοδυστροφία (ALD) – μια σπάνια κληρονομική νευρολογική πάθηση.
Έχοντας βιώσει την τραγική απώλεια της μητέρας του από την ίδια ακριβώς νόσο, ο Σπύρος καλείται τώρα να αντιμετωπίσει την ίδια πρόκληση. Η ελπίδα για βελτίωση και ίαση βρίσκεται στη Γαλλία, όπου συμμετέχει σε ένα εξειδικευμένο ερευνητικό στάδιο θεραπείας.
Ωστόσο, τα έξοδα στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα υψηλά και είναι αδύνατον να καλυφθούν αποκλειστικά από τον ίδιο.
Για τον λόγο αυτό, απευθύνει έκκληση αλληλεγγύης προς όλους όσους μπορούν να συνδράμουν οικονομικά, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία του και να βγει νικητής.
Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού για Ενίσχυση:
- Ονοματεπώνυμο: Σπυρίδων Καλαμπούκας
- Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
- IBAN: GR09 0110 4720 0000 4720 0211 135
Κάθε συνεισφορά, ανεξαρτήτως ποσού, αλλά και κάθε κοινοποίηση (share) του παρόντος άρθρου, είναι καθοριστική και προσφέρει ουσιαστική ελπίδα και στήριξη στον αγώνα του.



























