Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
Καστοριά: Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός, για παράνομη διακίνηση ψυκτικού υγρού (φρέον) από την Αλβανία στην Ελλάδα
Σιάτιστα: Ο Εορτασμός του Προφήτη Ηλία. Φωτογραφίες
ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Σιάτιστα λόγω βλάβης
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Όταν κάνω βάρη, παίρνω κιλά – Γιατί αυξάνεται το βάρος μετά την άσκηση και τι σημαίνει
Δήμος Γρεβενών: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων και μέτρα προστασίας από τον καύσωνα
Συνελήφθη γυναίκα για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξερά χόρτα
Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής
Ιερέας έπεσε από τη σκεπή εκκλησίας
ΘΥΡΙΔΑ ΘΥΡΙΔΕΣ

Έκτακτο της ΕΜΥ: Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μποφόρ και χιόνια τις επόμενες ώρες

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται από σήμερα το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους και τις χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά.

Πιο συγκεκριμένα,  σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ σήμερα:

α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σταδιακά από νωρίς το  απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, από αργά  το απόγευμα στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, στην ανατολική  Μακεδονία και τη Θράκη και κατά τη διάρκεια της νύχτας στα Δωδεκάνησα.

β. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές, αναμένονται από το μεσημέρι στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας και απόνωρίς το βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

γ. Πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 6 με 8 μποφόρ αναμένονται από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια και από τη νύχτα στην υπόλοιπη χώρα, οπότε στο Αιγαίο πρόσκαιρα θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται, από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (29-2-2020) στα δυτικά και από το απόγευμα και στα ανατολικά.

δ. Τα φαινόμενα της παραγράφου α και β, βαθμιαία θα εξασθενήσουν: από το βράδυ της Παρασκευής (28-2-2020) στα δυτικά, από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (29-2-2020) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *