Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων
Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων Ενορίας Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας
Δήμος Κοζάνης: Στο Politicians Exchange Forum 2026 στη Θεσσαλονίκη η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Εξωστρέφειας Ρίτα Κύργια (Φωτογραφίες)
Δήμος Βοΐου: Δόθηκαν τα πρώτα επιδόματα σε γονείς για νέες γεννήσεις
Με ζωντανό ενδιαφέρον των πολιτών ξεκίνησε ο κύκλος ενημερωτικών εκδηλώσεων για τις αντλίες θερμότητας στην Πτολεμαΐδα
 Λύθηκε το πρόβλημα υδροδότησης στο Καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας.
Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση της δομικής φέρουσας ικανότητας τριών γεφυρών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προϋπολογισμού 503.684,65 €.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενισχύεται με 12 νέα μηχανήματα έργου και οχήματα
αστυνομια, συλληψη
«Χριστοπούλεια 2026» – «Το όνομά μου είναι γυναίκα»
ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΤΟ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ένας Έλληνας παραλίγο να… τινάξει στον αέρα τον γάμο της Ντέμι Μουρ!

Για τα μάτια του ηθοποιού Πολ Καραφώτη παραλίγο η Ντέμι Μουρ να γίνει… «η νύφη το ‘σκασε» στον γάμο της με τον ηθοποιό Φρέντι Μουρ!

Λίγες ώρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η ηθοποιός φαίνεται ότι έζησε μία νύχτα πάθους, όπως ο ίδιος ο Καραφώτης δήλωσε στη Daily Mail Tv.

Όλα έγιναν το μακρινό 1981, όταν η Ντέμι Μουρ, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού, ανέβηκε στο διαμέρισμά του, σκαρφάλωσε από το παράθυρο και εμφανίστηκε στο κρεβάτι του με ένα μπουκάλι σαμπάνια.

«Νομίζω ότι ήθελε απλά ένα τελευταίο… πάρτι πριν από το γάμο της» λέει ο Πολ Καραφώτης. Το ζευγάρι διατηρούσε παράνομη σχέση για κάποιους μήνες, μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα κάποια ταινίας.

«Ήταν ένα 18χρονο όμορφο κορίτσι και γυρίζαμε μαζί μια ταινία και περνούσαμε καλά» λέει ο Πολ.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και η ίδια η Ντέμι Μουρ στο βιβλίο της «Inside Out». Εκεί η ηθοποιός παραδέχεται ότι ήταν άπιστη απέναντι στον Φρέντι Μουρ και ότι το βράδυ πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης, η ίδια… αμάρτησε!

«Το βράδυ πριν παντρευτώ, αντί να γράφω τους όρκους μου πήρα στο τηλέφωνο έναν τύπο που είχα γνωρίσει στα γυρίσματα, το έσκασα από το bachelorette μου και πήγα στο διαμέρισμά του» γράφει η Ντέμι Μουρ. «Το έκανα γιατί δεν μπορούσα να αποδεχτώ ότι παντρευόμουν για να ξεχάσω τον θάνατο του πατέρα μου» λέει σήμερα η ηθοποιός.

Ο Πολ Καραφώτης λέει ότι εκείνο το… μοιραίο βράδυ, η ηθοποιός ήταν εξαιρετικά επίμονη: «Ήμουν πολύ κουρασμένος, δούλευα 18 ώρες. Κοιμόμουν όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήθελε να με δει. Της είπα ότι ίσως δεν είναι πολύ καλή ιδέα και ότι ήμουν κουρασμένος. Όμως με ξαναπήρε και επέμεινε. Τελικά της είπα “αν θες έλα, θα αφήσω το παράθυρο της κουζίνας ανοιχτό”».

Πηγή: Daily Mail

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *