• Latest
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

Έξω η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ  το λόγο έχουν οι εργαζόμενοι.

24 Μαρτίου 2019
Νίκος Παπαθανάσης

Παπαθανάσης: Αυτοπαραγωγή ενέργειας με φωτοβολταϊκά στο Βόιο – Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση με προϋπολογισμό 7,95 εκατ. ευρώ

21 Αυγούστου 2025
ΓΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Τα φράγματα αποτελούν λύση στη λειψυδρία – Ο ποταμός Αλιάκμονας παραμένει αναξιοποίητος … του Γιάννη Γουσιόπουλου

21 Αυγούστου 2025
Καμπάνια Δράσης για το Κλίμα: Η Εμπειρία του Δάσους Κουρί

Δήμος Κοζάνης: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2025

21 Αυγούστου 2025
Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΔΑΜ για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Δηλώσεις

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2025

21 Αυγούστου 2025

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας το Σάββατο 30 Αυγούστου 2025

21 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Το πρόγραμμα του Δήμου Βοΐου για το Σάββατο 23 Αυγούστου

21 Αυγούστου 2025
Η τέλεια καταιγίδα πάνω από τον αγροτικό κόσμο  (Mercosur, Τραμπ και Ε.Ε.)

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό

21 Αυγούστου 2025
Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”

Ζεμπιλιάδου: Τα σκουπίδια της μισής Ελλάδας θα καίγονται στον τόπο μας για 25 χρόνια, έως το 2054. ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εκ θεμελίων ανατροπή της Ευρωπαϊκής και Εθνικής περιβαλλοντικής νομοθεσίας

21 Αυγούστου 2025
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Ταξιτζής πέταξε έξω μητέρα και παιδιά για να πάρει κούρσα τουρίστες

21 Αυγούστου 2025
τζετ σκι, jet ski

11χρονος τραυματίστηκε πέφτοντας από jet ski, συνελήφθη ο χειριστής

21 Αυγούστου 2025
Δήμος Γρεβενών: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων και μέτρα προστασίας από τον καύσωνα

Καιρός: Έρχεται ο τελευταίος καύσωνας «εξπρές»

21 Αυγούστου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Απίστευτο περιστατικό: 45χρονος έκλεψε ολόκληρη καγκελόπορτα από μονοκατοικία

21 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξω η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ  το λόγο έχουν οι εργαζόμενοι.

sierafm by sierafm
24 Μαρτίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης καταγγέλλει τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ και τις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και πρακτικές τους, που σκοπό έχουν να επιβάλλουν με το «έτσι θέλω» τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους τους μέσα στα σωματεία.

Για ακόμα μια φορά, επιλέχθηκε μια τοποθεσία διεξαγωγής για το Συνέδριο της Συνομοσπονδίας μακριά από την εργατική τάξη και μάλιστα σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, με όλα τα κομφόρ (πισίνες, σάουνες, κ.α.), από αυτά που μόνο στα όνειρά του βλέπει ο απλός εργαζόμενος.

H συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, αφού είδε πως «δεν την παίρνει» να κάνει ένα συνέδριο – φιάσκο, μαζί με εργοδότες και νόθους αντιπροσώπους, επέλεξε να μην εμφανιστεί καν στο χώρο, σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει τη σαπίλα και τη δυσωδία της. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι πια αδύνατον, αφού τους έχουμε πάρει χαμπάρι παντού! Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για το ρόλο τους και τις πρακτικές τους. Από τη μία για πρώτη φορά είδαμε την επαίσχυντη προσπάθεια της εργοδοσίας να εισβάλλει στις οργανώσεις και τις λειτουργίες του εργατικού κινήματος, όπως το χαρακτηριστικό παράδειγμα του εργοδότη Καραγεωργόπουλου, πρόεδρου και διευθύνων σύμβουλου εταιρειών, που φέρει την ιδιότητα του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ. Από την άλλη αυτό το πρωτοφανές όργιο νοθείας σε αρχαιρεσίες και συνέδρια συνδικάτων, ομοσπονδιών (συμπεριλαμβανομένης και της ΟΙΥΕ) και εργατικών κέντρων σε όλη τη χώρα, με πιο κοντινό σε εμάς παράδειγμα το τελευταίο νόθο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Αυτή είναι η κάστα που πραγματοποιεί εργατικά συνέδρια εν κρυπτώ και εκδηλώσεις κεκλεισμένων των θυρών με μπράβους και σεκιούριτι, δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από την καρέκλα τους και τη διατήρηση της συνδικαλιστικής τους επιβίωσης.

Ως εδώ με τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας!

Δεν τους ενδιαφέρει να γίνει πραγματικό συνέδριο και σωστές καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες, κυρίως όμως δεν νοιάζονται να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι, να υπάρχει πραγματική ουσιαστική αντιπαράθεση και πραγματική αγωνιστική – διεκδικητική ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

Ένα «μέσα στο σωρό» είναι και το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, που όταν χρειάζεται να οργανώσει τον αγώνα των εργαζομένων για δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή είναι ερμητικά κλειστό, ανοίγει όμως διάπλατα τις πόρτες τους στους μεγάλους επιχειρηματίες, συμμετέχει σε συνέδρια όπως το Διεθνές Συνέδριο Ενέργειας με τίτλο «Κύπρος-Ελλάδα-Ισραήλ: Έρευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων» που ξεκίνησε σήμερα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ενώ έχει βάλει πλάτη για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Φέρνει τους μεγαλοεργοδότες δίπλα στους εργαζόμενους μετατρέποντάς το από εργατικό κέντρο των εργαζομένων σε γραφεία ευρέσεως φθηνής εργασίας, παραδίδει στα αφεντικά εργάτες χωρίς απαιτήσεις, που θα δουλεύουν με βάση τα νέα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια, τα μεροκάματα πείνας και τις διαλυμένες συμβάσεις εργασίας, στα οποία ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Οργάνωση ΤΩΡΑ! Να ξεμπερδεύουμε με τους εκπρόσωπους της εργοδοσίας μέσα στο κίνημα.

Συνάδερφοι, συναδέρφισσες,

Ο χρόνος είναι τώρα και ο τόπος είναι εδώ! Δεν μπορούμε πια να αφήσουμε μια κλίκα εργοδοτών και ξεπουλημένων συνδικαλιστών να αποφασίζει για τις τύχες μας. Ο συμβιβασμός και η ηττοπάθεια δεν ταιριάζουν στην τάξη μας! Τα ιδανικά της εργατικής τάξης είναι ο δίκαιος αγώνας για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια, για μισθούς που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας και όχι στις ανάγκες της εργοδοσίας για περισσότερα κέρδη, ο αγώνας για χαμόγελα που θα πηγάζουν από την πραγματική ευημερία μας και όχι από την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς.

Μην περιμένεις άλλο! Τώρα οργανώσου στο σωματείο σου!

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Κοζάνης καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τα ταξικά σωματεία και να κάνουν δική τους υπόθεση την πάλη για τις δικές τους ανάγκες κι όχι για τα κέρδη των βιομηχάνων. Να αλλάξουν τους συσχετισμούς σε σωματεία που ελέγχονται από την συνδικαλιστική μαφία για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών.

Tags: Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης
Previous Post

Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Κοζάνης: Ανακοίνωση για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Next Post

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων «ΠΟΝΤΟΣ» διοργανώνει την Μεγάλη Ποντιακή Βραδιά

Next Post

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων «ΠΟΝΤΟΣ» διοργανώνει την Μεγάλη Ποντιακή Βραδιά

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Παπαθανάσης: Αυτοπαραγωγή ενέργειας με φωτοβολταϊκά στο Βόιο – Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση με προϋπολογισμό 7,95 εκατ. ευρώ
  • Τα φράγματα αποτελούν λύση στη λειψυδρία – Ο ποταμός Αλιάκμονας παραμένει αναξιοποίητος … του Γιάννη Γουσιόπουλου
  • Δήμος Κοζάνης: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2025
  • Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2025
  • Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας το Σάββατο 30 Αυγούστου 2025

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr