• Latest
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

Έξω η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ  το λόγο έχουν οι εργαζόμενοι.

24 Μαρτίου 2019
Δικαστήριο απαγόρευσε να χτυπάει η καμπάνα σε εκκλησία

Σιάτιστα: Εορτή Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου 23 και 24 Ιουνίου 2026

21 Ιουνίου 2026
Δήμος Βοΐου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα

Δήμος Βοΐου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα

21 Ιουνίου 2026
μαθητες εξετασεις σχολειο

Επίκαιρη Ερώτηση Π. Κουκουλόπουλου για να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις, υποβιβασμοί, καταργήσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία

21 Ιουνίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στο Βόιο

21 Ιουνίου 2026
Κοζάνη: Περισσότερα από 350 παιδιά στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Κοζάνη: Περισσότερα από 350 παιδιά στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

21 Ιουνίου 2026
Πτολεμαΐδα: Ένα γιγαντιαίο προφιτερόλ 30 μέτρων γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης για πυρόπληκτο ζευγάρι

Πτολεμαΐδα: Ένα γιγαντιαίο προφιτερόλ 30 μέτρων γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης για πυρόπληκτο ζευγάρι

21 Ιουνίου 2026
Λάμψη αστέρων στη Γαλατινή: Μια συγκινητική γιορτή του ποδοσφαίρου προς τιμήν του Νίκου Νιόπλια

Λάμψη αστέρων στη Γαλατινή: Μια συγκινητική γιορτή του ποδοσφαίρου προς τιμήν του Νίκου Νιόπλια

21 Ιουνίου 2026
Δομή Πενταλόφου: Εκδήλωση με τίτλο:  «…κάθε διαδρομή έχει μια ιστορία»

Δομή Πενταλόφου: Εκδήλωση με τίτλο: «…κάθε διαδρομή έχει μια ιστορία»

21 Ιουνίου 2026
Εράτυρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την γνωριμία με αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.  Βίντεο και φωτογραφίες

Εράτυρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την γνωριμία με αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Βίντεο και φωτογραφίες

21 Ιουνίου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου

21 Ιουνίου 2026
υπολογιστης

Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι για πορνογραφία ανηλίκων – Συνδέονται με εξτρεμιστική-σαδιστική ομάδα κακοποίησης ανηλίκων

21 Ιουνίου 2026
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Νέες Ταυτότητες: Το “λάθος” που μπορεί να σας χαλάσει το ταξίδι

21 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξω η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ  το λόγο έχουν οι εργαζόμενοι.

sierafm by sierafm
24 Μαρτίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης
1
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης καταγγέλλει τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ και τις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και πρακτικές τους, που σκοπό έχουν να επιβάλλουν με το «έτσι θέλω» τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους τους μέσα στα σωματεία.

Για ακόμα μια φορά, επιλέχθηκε μια τοποθεσία διεξαγωγής για το Συνέδριο της Συνομοσπονδίας μακριά από την εργατική τάξη και μάλιστα σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, με όλα τα κομφόρ (πισίνες, σάουνες, κ.α.), από αυτά που μόνο στα όνειρά του βλέπει ο απλός εργαζόμενος.

H συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, αφού είδε πως «δεν την παίρνει» να κάνει ένα συνέδριο – φιάσκο, μαζί με εργοδότες και νόθους αντιπροσώπους, επέλεξε να μην εμφανιστεί καν στο χώρο, σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει τη σαπίλα και τη δυσωδία της. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι πια αδύνατον, αφού τους έχουμε πάρει χαμπάρι παντού! Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για το ρόλο τους και τις πρακτικές τους. Από τη μία για πρώτη φορά είδαμε την επαίσχυντη προσπάθεια της εργοδοσίας να εισβάλλει στις οργανώσεις και τις λειτουργίες του εργατικού κινήματος, όπως το χαρακτηριστικό παράδειγμα του εργοδότη Καραγεωργόπουλου, πρόεδρου και διευθύνων σύμβουλου εταιρειών, που φέρει την ιδιότητα του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ. Από την άλλη αυτό το πρωτοφανές όργιο νοθείας σε αρχαιρεσίες και συνέδρια συνδικάτων, ομοσπονδιών (συμπεριλαμβανομένης και της ΟΙΥΕ) και εργατικών κέντρων σε όλη τη χώρα, με πιο κοντινό σε εμάς παράδειγμα το τελευταίο νόθο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Αυτή είναι η κάστα που πραγματοποιεί εργατικά συνέδρια εν κρυπτώ και εκδηλώσεις κεκλεισμένων των θυρών με μπράβους και σεκιούριτι, δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από την καρέκλα τους και τη διατήρηση της συνδικαλιστικής τους επιβίωσης.

Ως εδώ με τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας!

Δεν τους ενδιαφέρει να γίνει πραγματικό συνέδριο και σωστές καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες, κυρίως όμως δεν νοιάζονται να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι, να υπάρχει πραγματική ουσιαστική αντιπαράθεση και πραγματική αγωνιστική – διεκδικητική ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

Ένα «μέσα στο σωρό» είναι και το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, που όταν χρειάζεται να οργανώσει τον αγώνα των εργαζομένων για δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή είναι ερμητικά κλειστό, ανοίγει όμως διάπλατα τις πόρτες τους στους μεγάλους επιχειρηματίες, συμμετέχει σε συνέδρια όπως το Διεθνές Συνέδριο Ενέργειας με τίτλο «Κύπρος-Ελλάδα-Ισραήλ: Έρευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων» που ξεκίνησε σήμερα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ενώ έχει βάλει πλάτη για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Φέρνει τους μεγαλοεργοδότες δίπλα στους εργαζόμενους μετατρέποντάς το από εργατικό κέντρο των εργαζομένων σε γραφεία ευρέσεως φθηνής εργασίας, παραδίδει στα αφεντικά εργάτες χωρίς απαιτήσεις, που θα δουλεύουν με βάση τα νέα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια, τα μεροκάματα πείνας και τις διαλυμένες συμβάσεις εργασίας, στα οποία ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Οργάνωση ΤΩΡΑ! Να ξεμπερδεύουμε με τους εκπρόσωπους της εργοδοσίας μέσα στο κίνημα.

Συνάδερφοι, συναδέρφισσες,

Ο χρόνος είναι τώρα και ο τόπος είναι εδώ! Δεν μπορούμε πια να αφήσουμε μια κλίκα εργοδοτών και ξεπουλημένων συνδικαλιστών να αποφασίζει για τις τύχες μας. Ο συμβιβασμός και η ηττοπάθεια δεν ταιριάζουν στην τάξη μας! Τα ιδανικά της εργατικής τάξης είναι ο δίκαιος αγώνας για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια, για μισθούς που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας και όχι στις ανάγκες της εργοδοσίας για περισσότερα κέρδη, ο αγώνας για χαμόγελα που θα πηγάζουν από την πραγματική ευημερία μας και όχι από την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς.

Μην περιμένεις άλλο! Τώρα οργανώσου στο σωματείο σου!

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Κοζάνης καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τα ταξικά σωματεία και να κάνουν δική τους υπόθεση την πάλη για τις δικές τους ανάγκες κι όχι για τα κέρδη των βιομηχάνων. Να αλλάξουν τους συσχετισμούς σε σωματεία που ελέγχονται από την συνδικαλιστική μαφία για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών.

Tags: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Κοζάνης: Ανακοίνωση για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Next Post

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων «ΠΟΝΤΟΣ» διοργανώνει την Μεγάλη Ποντιακή Βραδιά

Next Post

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων «ΠΟΝΤΟΣ» διοργανώνει την Μεγάλη Ποντιακή Βραδιά

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: Εορτή Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου 23 και 24 Ιουνίου 2026
  • Δήμος Βοΐου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα
  • Επίκαιρη Ερώτηση Π. Κουκουλόπουλου για να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις, υποβιβασμοί, καταργήσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία
  • Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στο Βόιο
  • Κοζάνη: Περισσότερα από 350 παιδιά στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr