Σούπερ μάρκετ, super market
ΔΥΠΑ, ΟΑΕΔ
ΑΠΑΤΗ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
γυμναστικος
ένσημα ασφαλεια
ΑΛΑΤΙ
ΣΥΛΛΗΨΗ
Πρωτοβουλία πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την ανάπτυξη: Κύριε Αμανατίδη μήπως αρχίσατε και κλίνετε προς Κοζάνη;;
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
Καλλιόπη Βέττα: Απαιτείται άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. Για πόσο ακόμα θα αδιαφορεί η κυβέρνηση
ΔΙΟΔΙΑ

«Έφαγε» 50.000 ευρώ από τον κουμπάρο της

Σε φυλάκιση 2,5 ετών με αναστολή καταδικάστηκε 48χρονη νηπιαγωγός από τη Λαμία που κάθισε στο εδώλιο για απάτη κατ’ εξακολούθηση και για πλαστογραφία.

Η γυναίκα πρόσφατα πιάστηκε στα… πράσα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία είχε πάρει για μια ακόμη φορά από τον οικογενειακό φίλο και κουμπάρο της για να τον “εξυπηρετήσει”.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, αλλά και όπως κατέθεσε το ίδιο το θύμα, η 48χρονη κατάφερε μέσα σε διάστημα περίπου τεσσάρων ετών να του αποσπάσει σταδιακά πάνω από 50.000€, εκμεταλλευόμενη την αγωνία του και τον πόνο του για την επιμέλεια του παιδιού του, αφού βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του.

Μάλιστα η 48χρονη νηπιαγωγός για να γίνει πιστευτή δεν δίστασε να εμπλέξει στην υπόθεση και ονόματα δικαστικών λειτουργών, υπαλλήλων των δικαστηρίων, αλλά και αστυνομικών, καταφέρνοντας έτσι να εξαπατήσει τον φίλο και κουμπάρο της.

Η κατηγορούμενη παραδέχτηκε τις πράξεις της και ζήτησε συγνώμη, ενώ υποστήριξε ότι υπήρχε άτομο το οποίο την εκβίαζε και της αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και για αυτό έκανε όλες αυτές τις παράνομες πράξεις.

Η Εισαγγελέας της έδρας έκανε λόγο για ενορχηστρωμένο σχέδιο από την κατηγορούμενη, ενώ για την απολογία της είπε ότι προσπαθησε να “θολώσει τα νερά” και να “ρίξει στάχτη” στα ματιά όλων, γι αυτό και ζήτησε την ενοχή της για όλες τις κατηγορίες χωρίς να της αναγνωριστούν όλα τα ελαφρυντικά που ζήτησε η υπεράσπιση.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας της επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών και με τον όρο ότι κάθε μήνα θα δίνει τουλάχιστον 500€ στον άνθρωπο που εξαπάτησε.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *