Δήμος Βοΐου: Ρεσιτάλ πιάνου από το Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
Το αμερικανικό πανεπιστήμιο Κολούμπια και το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας μελετούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Οι συνταξιούχοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Κοζάνης
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
φορολογια
ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ
Ο ελληνικός σταυρός μπαίνει στα φανάρια -Τι σημαίνει, τι πρέπει να κάνεις όταν τον δεις
Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Σιάτιστας με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
Παγκόσμια Πρωτιά για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στον διεθνή τελικό του Eurobot 2026
Μπλόκο κόμβου Φιλώτα: Προχωρήσαμε σε 48ωρο αποκλεισμό
ΔΕΥΑΒ, Κληροδοτήματα, Αγροβόιο, Γαλατινή και ΕΚΑΒ στη συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δήμου Βοΐου. Βίντεο

Ήταν θετικός στον κορωνοϊό και πήγε σε ΚΕΠ με το αρνητικό τεστ του γιου του

Ήταν εν γνώσει του θετικός στον κορωνοϊό και τριγυρνούσε σε Υπηρεσίες για να πάρει γνήσιο της υπογραφής του.

Το περιστατικό έγινε στις αρχές της εβδομάδας και ο άνδρας εντοπίστηκε χάρη στην επιμονή και τον εξαντλητικό έλεγχο στον οποίο προέβησαν οι υπάλληλοι του ΚΕΠ Παραλίας, όπως αναφέρει το tempo24.news.

Πιο συγκεκριμένα όταν του ζητήθηκε το αρνητικό rapid test, επέδειξε εκείνο του γιού του, ο οποίος ήταν αρνητικός.

Όμως οι υπάλληλοι επέμειναν και του ζήτησαν τον ΑΜΚΑ του, τον οποίο δήλωσε πως δεν θυμόταν και στη συνέχεια την αστυνομική του ταυτότητα την οποία έδειξε.

Έτσι αφενός προέκυψε πως το test που προσκόμισε δεν ήταν δικό του και στη συνέχεια μέσω των συστημάτων του ΚΕΠ πως την ίδια ημέρα είχε κάνει και ο ίδιος rapid test το οποίο ήταν θετικό.

Αμέσως ενημερώθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές ενώ ο άνδρας απομακρύνθηκε από το ΚΕΠ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *