• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ανατριχίλα με τον 51χρονο που βίαζε τα ανίψια του: «Το κορίτσι και το αγόρι τα φιλούσα στο στόμα και τα χάιδευα»

13 Οκτωβρίου 2021
Τα Σούρουβα στη Σιάτιστα. Άναψαν οι κλαδαριές για την υποδοχή του νέου έτους.  Βίντεο και φωτογραφίες

Τα Σούρουβα στη Σιάτιστα. Άναψαν οι κλαδαριές για την υποδοχή του νέου έτους. Βίντεο και φωτογραφίες

31 Δεκεμβρίου 2025
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Επιμελείται ο Γιώργος Ζιμπιλίδης, ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος

Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη, ο Ιατρός Ελευθεριάδης Νικόλαος Ειδικός Γαστρεντερολόγος την Τρίτη 20 Ιανουαρίου

30 Δεκεμβρίου 2025
Τα Σούρουβα στο Μικρόκαστρο. Βίντεο και φωτογραφίες

Τα Σούρουβα στο Μικρόκαστρο. Βίντεο και φωτογραφίες

30 Δεκεμβρίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Συλλυπητήριο Μήνυμα για τον Κοσμά Πουγαρίδη

30 Δεκεμβρίου 2025
Αδράνεια καταλογίζει στην Περιφερειακή Αρχή ο Γιώργος Κασαπίδης

Κασαπίδης: Καθυστέρηση ή αδιαφορία για την υλοποίηση από την Περιφερειακή αρχή Αμανατίδη, σημαντικών για την αγροτική ανάπτυξη έργων αρδευτικών δικτύων, στο Δήμο Βοΐου

30 Δεκεμβρίου 2025
Πένθος

Καλλιόπη Βέττα: Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του συντρόφου μας Γιώργου Διαμαντόπουλου

30 Δεκεμβρίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Το Επιμελητηριο Κοζάνης εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του συναδέλφου και Εκδότη Κοσμά Πουγαρίδη

30 Δεκεμβρίου 2025
Γιορτές Πεζόδρομου στην Καστοριά: Street Saxophone Music

Γιορτές Πεζόδρομου στην Καστοριά: Street Saxophone Music

30 Δεκεμβρίου 2025
Πάτρα: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για το 2,5 μηνών βρέφος –   Οι άλλες τρείς υποθέσεις που έχουν μπει στο κάδρο

Ιατροί Ειδικότητας στο Κ.Υ. Τσοτυλίου

30 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Κανονικά η λαϊκή αγορά στο Τσοτύλι 

Δήμος Κοζάνης: Στις 5 Ιανουαρίου 2026 οι λαϊκές σε Ηπειρώτικα, Σκ΄ρκα και Κρόκο λόγω Θεοφανείων

30 Δεκεμβρίου 2025
Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης: Αγιασμός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Κοπή βασιλόπιτας Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου

30 Δεκεμβρίου 2025
Χρήστος Ζευκλής: Η συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του FLASH TV . Βίντεο

Χρήστος Ζευκλής: Η συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του FLASH TV . Βίντεο

30 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα με τον 51χρονο που βίαζε τα ανίψια του: «Το κορίτσι και το αγόρι τα φιλούσα στο στόμα και τα χάιδευα»

sierafm by sierafm
13 Οκτωβρίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Φρίκη προκαλούν τα λόγια του 51χρονου που βίαζε τα ανήλικα ανήψια του. Δεν τα χωράει ο νους αυτά που αναφέρονται στη δικογραφία.

Ο 51χρονος άνδρας παραδέχτηκε ότι ασελγούσε για χρόνια στα ανήλικα ανίψια του και υποστηρίζει πως έχει μετανιώσει για όλα αυτά και πως έχει ζητήσει συγχώρεση από το Θεό.

Το απόσπασμα της δικογραφίας

Σοκ προκαλούν επίσης και όσα αναφέρονται στη συνέχεια της δικογραφίας και στην απολογία του ίδιου: «Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι. Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα και τη χάιδευα. (…) Το αγόρι το χάιδευα (…) Τον έβγαλα και βίντεο, ήταν γυμνός. Το άλλο αγόρι το χάιδεψα στα πόδια και το φίλησα στο μάγουλο. (…) Δώρα δεν έκανα. Μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε ένα φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε, γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα. Μου είχε πει ότι του αρέσει να βλέπει τέτοια» απολογήθηκε ο άντρας.

Η κατάθεση του δεκαοχτώ ετών, σήμερα, νεαρού, που κατήγγειλε αρχικά τα εγκλήματα, φαίνεται να δικαιώνει την δικογραφία που περιλαμβάνει «γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας»:

Η κατάθεση που ανατριχιάζει

«Έκλεισα τα 18 μου χρόνια πριν από ένα μήνα και τότε έκανα μια συζήτηση με τον μπαμπά μου και συνειδητοποίησα ότι ο θείος μου παραμένει ατιμώρητος για αυτά που έκανε και για αυτό το καταγγέλω.

Είναι αδελφός του μπαμπά μου και μένει με τους γονείς του. Για τρία ολόκληρα χρόνια, από όταν πήγαινα Α Δημοτικού έως και Γ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργαζόντουσαν, ουσιαστικά τον πρώτο χρόνο καθημερινά, ενώ τα επόμενα μόνο κάθε Σαβ/κο, με πηγαίναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος για να με προσέχουν.

Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί με κακοποιούσε σεξουαλικά. Άρχισε από απλες θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματος μου όπως κεφάλι ή τα πόδια, όμως μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να με χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Μέτα άρχισε να μου κάνει κι αλλά πράγματα (…). Στις απλες θωπείες ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο, ο παππούς και η γιαγιά, απουσίαζαν για διάφορους λόγους, αλλά δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Όταν όμως έκανε χοντρά πράγματα απουσίαζαν.

Αρκετές φορές τα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο στερέωνε σε έπιπλο. Δεν μου τα έδειχνε ποτέ. Κάποιες φορές μου έβαζε να βλέπω βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου με ενήλικες να κάνουν σεξ. Είχε καταφέρει όμως με τον τρόπο του να με κάνει να τον αγαπώ. Κάθε φορά μου έδινε δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές παικτών ποδοσφαίρου. Πολλές φορές με πήγαινε βόλτες με το αυτοκίνητο και με θώπευε όσο καθόμουν στη θέση του συνοδηγού πάνω από τα ρούχα μου και μια φορά με οδήγησε σε ερημικό μέρος, δεν θυμάμαι που ακριβώς, και άρχισε να με θωπεύει γιατί του έλεγα επανειλημμένα ότι θέλω να πάω σπίτι.

Στη Γ Δημοτικού συνέβη ένα περιστατικό που ήταν αφορμή για να μάθουν οι γονείς. Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος ξάδελφός μου είπε στον μπαμπά μου ότι ο θείος πήγε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα του, ή τον φίλησε, δεν θυμάμαι. Τότε ο θείος πήρε το κινητό του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι στη μπανιέρα.

Ο θείος θώπευε και την ξαδέλφη μου και επίσης τη βιντεοσκοπούσε. Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΒΙΑΣΜΟΣ
Previous Post

Βλάβη βύθισε την Πτολεμαΐδα για 40 λεπτά στο σκοτάδι

Next Post

Ομιλία του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πιλοτική δίκη και την επιτάχυνση στην απονομή της πολιτικής δικαιοσύνης.

Next Post
ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ

Ομιλία του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πιλοτική δίκη και την επιτάχυνση στην απονομή της πολιτικής δικαιοσύνης.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Τα Σούρουβα στη Σιάτιστα. Άναψαν οι κλαδαριές για την υποδοχή του νέου έτους. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη, ο Ιατρός Ελευθεριάδης Νικόλαος Ειδικός Γαστρεντερολόγος την Τρίτη 20 Ιανουαρίου
  • Τα Σούρουβα στο Μικρόκαστρο. Βίντεο και φωτογραφίες
  • ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Συλλυπητήριο Μήνυμα για τον Κοσμά Πουγαρίδη
  • Κασαπίδης: Καθυστέρηση ή αδιαφορία για την υλοποίηση από την Περιφερειακή αρχή Αμανατίδη, σημαντικών για την αγροτική ανάπτυξη έργων αρδευτικών δικτύων, στο Δήμο Βοΐου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  2. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  3. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  4. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα καζίνο για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr