• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ανατριχίλα με τον 51χρονο που βίαζε τα ανίψια του: «Το κορίτσι και το αγόρι τα φιλούσα στο στόμα και τα χάιδευα»

13 Οκτωβρίου 2021
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Δήμος Κοζάνης: Ευχαριστήριο της Δομής Συσσιτίου

5 Αυγούστου 2026
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Κοζάνης

5 Αυγούστου 2026
Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το ταρτάν του ΔΑΚ

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το ταρτάν του ΔΑΚ

5 Αυγούστου 2026
Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  Εντάχθηκε το έργο της αποκατάστασης των υποδομών άρδευσης και ύδρευσης στην Πεντάβρυσο Καστοριάς

5 Αυγούστου 2026
Φιλοζωικό Μπαζάρ του Συλλόγου Σιάτιστας «Η ΕΥΘΥΝΗ» στην Πλατεία Γεράνειας

Φιλοζωικό Μπαζάρ του Συλλόγου Σιάτιστας «Η ΕΥΘΥΝΗ» στην Πλατεία Γεράνειας

5 Αυγούστου 2026
Συμπτύξεις τμημάτων: Σε βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης  η ακολουθούμενη πολιτική του Υπουργείου Παιδείας

Η Δυτική Μακεδονία (και η Κοζάνη) στο περιθώριο: Όταν οι αριθμοί των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών εκθέτουν τις διακηρύξεις

5 Αυγούστου 2026
Σεεν, ΣΕΕΕΝ σωματείο εργαζομένων στην ενεργεια

Ανακοίνωση ΣΕΕΕΝ για τις απολύσεις στο ορυχείο Νότιο Πεδίο της ΔΕΗ ΑΕ

5 Αυγούστου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Η κυβέρνηση οδηγεί σε αδιέξοδο τους εργαζόμενους των λιγνιτικών μονάδων και των ορυχείων στη Δυτική Μακεδονία

5 Αυγούστου 2026
Φλώρινα: Μηχανόβιοι απατεώνες, δήθεν λογιστές, άρπαξαν χρυσαφικά!!

Φλώρινα: Μηχανόβιοι απατεώνες, δήθεν λογιστές, άρπαξαν χρυσαφικά!!

5 Αυγούστου 2026
Μεγάλη φωτιά στο παλιό “Κουτούκι” στην οδό Ναυαρίνου στην Κοζάνη – Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής. Βίντεο

Μεγάλη φωτιά στο παλιό “Κουτούκι” στην οδό Ναυαρίνου στην Κοζάνη – Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής. Βίντεο

5 Αυγούστου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  Δημοπρατήθηκε το Φράγμα Νεστορίου

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  Δημοπρατήθηκε το Φράγμα Νεστορίου

5 Αυγούστου 2026
Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2026» ­- Ξεκινά ένα πλούσιο καλοκαίρι πολιτισμού, δημιουργίας και συμμετοχής

Θερινό Σινεμά στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2026» με την βραβευμένη ταινία «Μικρές Ανάσες»

5 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα με τον 51χρονο που βίαζε τα ανίψια του: «Το κορίτσι και το αγόρι τα φιλούσα στο στόμα και τα χάιδευα»

sierafm by sierafm
13 Οκτωβρίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
0
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Φρίκη προκαλούν τα λόγια του 51χρονου που βίαζε τα ανήλικα ανήψια του. Δεν τα χωράει ο νους αυτά που αναφέρονται στη δικογραφία.

Ο 51χρονος άνδρας παραδέχτηκε ότι ασελγούσε για χρόνια στα ανήλικα ανίψια του και υποστηρίζει πως έχει μετανιώσει για όλα αυτά και πως έχει ζητήσει συγχώρεση από το Θεό.

Το απόσπασμα της δικογραφίας

Σοκ προκαλούν επίσης και όσα αναφέρονται στη συνέχεια της δικογραφίας και στην απολογία του ίδιου: «Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι. Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα και τη χάιδευα. (…) Το αγόρι το χάιδευα (…) Τον έβγαλα και βίντεο, ήταν γυμνός. Το άλλο αγόρι το χάιδεψα στα πόδια και το φίλησα στο μάγουλο. (…) Δώρα δεν έκανα. Μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε ένα φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε, γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα. Μου είχε πει ότι του αρέσει να βλέπει τέτοια» απολογήθηκε ο άντρας.

Η κατάθεση του δεκαοχτώ ετών, σήμερα, νεαρού, που κατήγγειλε αρχικά τα εγκλήματα, φαίνεται να δικαιώνει την δικογραφία που περιλαμβάνει «γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας»:

Η κατάθεση που ανατριχιάζει

«Έκλεισα τα 18 μου χρόνια πριν από ένα μήνα και τότε έκανα μια συζήτηση με τον μπαμπά μου και συνειδητοποίησα ότι ο θείος μου παραμένει ατιμώρητος για αυτά που έκανε και για αυτό το καταγγέλω.

Είναι αδελφός του μπαμπά μου και μένει με τους γονείς του. Για τρία ολόκληρα χρόνια, από όταν πήγαινα Α Δημοτικού έως και Γ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργαζόντουσαν, ουσιαστικά τον πρώτο χρόνο καθημερινά, ενώ τα επόμενα μόνο κάθε Σαβ/κο, με πηγαίναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος για να με προσέχουν.

Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί με κακοποιούσε σεξουαλικά. Άρχισε από απλες θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματος μου όπως κεφάλι ή τα πόδια, όμως μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να με χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Μέτα άρχισε να μου κάνει κι αλλά πράγματα (…). Στις απλες θωπείες ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο, ο παππούς και η γιαγιά, απουσίαζαν για διάφορους λόγους, αλλά δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Όταν όμως έκανε χοντρά πράγματα απουσίαζαν.

Αρκετές φορές τα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο στερέωνε σε έπιπλο. Δεν μου τα έδειχνε ποτέ. Κάποιες φορές μου έβαζε να βλέπω βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου με ενήλικες να κάνουν σεξ. Είχε καταφέρει όμως με τον τρόπο του να με κάνει να τον αγαπώ. Κάθε φορά μου έδινε δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές παικτών ποδοσφαίρου. Πολλές φορές με πήγαινε βόλτες με το αυτοκίνητο και με θώπευε όσο καθόμουν στη θέση του συνοδηγού πάνω από τα ρούχα μου και μια φορά με οδήγησε σε ερημικό μέρος, δεν θυμάμαι που ακριβώς, και άρχισε να με θωπεύει γιατί του έλεγα επανειλημμένα ότι θέλω να πάω σπίτι.

Στη Γ Δημοτικού συνέβη ένα περιστατικό που ήταν αφορμή για να μάθουν οι γονείς. Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος ξάδελφός μου είπε στον μπαμπά μου ότι ο θείος πήγε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα του, ή τον φίλησε, δεν θυμάμαι. Τότε ο θείος πήρε το κινητό του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι στη μπανιέρα.

Ο θείος θώπευε και την ξαδέλφη μου και επίσης τη βιντεοσκοπούσε. Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΒΙΑΣΜΟΣ
Previous Post

Βλάβη βύθισε την Πτολεμαΐδα για 40 λεπτά στο σκοτάδι

Next Post

Ομιλία του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πιλοτική δίκη και την επιτάχυνση στην απονομή της πολιτικής δικαιοσύνης.

Next Post
ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ

Ομιλία του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πιλοτική δίκη και την επιτάχυνση στην απονομή της πολιτικής δικαιοσύνης.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: Ευχαριστήριο της Δομής Συσσιτίου
  • Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Κοζάνης
  • Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το ταρτάν του ΔΑΚ
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  Εντάχθηκε το έργο της αποκατάστασης των υποδομών άρδευσης και ύδρευσης στην Πεντάβρυσο Καστοριάς
  • Φιλοζωικό Μπαζάρ του Συλλόγου Σιάτιστας «Η ΕΥΘΥΝΗ» στην Πλατεία Γεράνειας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  2. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  4. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  5. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr