Αφιέρωμα στη Σιάτιστα  το Βόιο, την Κοζάνη από το Action 24. Βίντεο
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά
Στην κοινή συνεδρίαση ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης
Προβολή του Ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος – 80 χρόνια μετά» την Παρασκευή 9 Μάη στην αίθουσα του ΤΕΕ
Πένθος
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τις Δράσεις “Επιχειρηματική Εκκίνηση” και “Επιχειρηματική Ανάκαμψη” του Προγράμματος ΕΣΠΑ «Δυτική Μακεδονία» 2021-2027
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
αυτοκινητο κτεο
Εορτασμός Πολιούχου Γρεβενών Αγίου Αχιλλίου 
Σκυλος
φαρμακα ασπιρινη χαπια

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άνδρα που εισβάλλει σε σπίτια – Κάνει μπάνιο, τρώει, πίνει καφέ και κλέβει

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Αλμυρή Κορινθιας εδώ και περίπου ένα μήνα, αφού άγνωστος άνδρας εισβάλλει στα σπίτια, κάνει μπανιο, τρώει, πίνει τον καφέ του, κάνει ντουζ, κλέβει διάφορα αντικείμενα και εξαφανίζεται.

Χθες, Κυριακή, εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog βαλιτσάκι με χρυφαφικά, τα οποία είχε αφαιρέσει ο δράστης από κατοικίες και εν συνεχεία τα έκρυψε.

Τα ξημερώματα, ο άνδρας ηλικίας περίπου 35-40 ετών, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον καταδίωξαν. Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει, για μια ακόμη φορά! Σπάζοντας το παράθυρο ενός σπιτιού, μπήκε μέσα, αλλά οι αστυνομικοί, δεν μπορούσαν να εισβάλλουν στο σπίτι και να τον συλλάβουν χωρις εισαγγελική παραγγελία. Για μια ακόμη φορά ο δράστης ξέφυγε στο δάσος.

Κάθε βράδυ οι κάτοικοι ανά ομάδες, περίπου 50 άτομα, μαζί με την Αστυνομία που έχει ενισχυθεί με δυνάμεις με σκοπό τη σύλληψη του αγνώστου, περιπολούν την περιοχή.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *