Αργυρό μετάλλιο για τον Αργύρη Ψιάνο στην Α φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ16
Έφη Μιχελάκη
Γεμάτοι κάδοι και σωροί απορριμμάτων στο κέντρο της Κοζάνης – Απέχουν από την εργασία τους οι υπάλληλοι καθαριότητας
Και δεύτερη νεκρή αρκούδα στη Δυτική Μακεδονία
Σπάρτακος- Αίμα: Το δώρο της ζωής. Αιμοδοσία
Τροχαίο ατύχημα στη Εγνατία Οδό, εντός τούνελ, στο ύψος των Γρεβενών
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Γεμάτη κόσμο η πλατεία στη Μουσική Βραδιά με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά
 «Το Δάσος μας μιλά».. Από το ΚΕΠΕΑ Σιάτιστας και το 3ο Νηπιαγωγείο
πιεση
ΚΑΥΣΙΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Ήρθαν για να μείνουν οι ρυθμίσεις στην Εγνατία- Μετά τις αυτοψίες το χρονοδιάγραμμα

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άνδρα που εισβάλλει σε σπίτια – Κάνει μπάνιο, τρώει, πίνει καφέ και κλέβει

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Αλμυρή Κορινθιας εδώ και περίπου ένα μήνα, αφού άγνωστος άνδρας εισβάλλει στα σπίτια, κάνει μπανιο, τρώει, πίνει τον καφέ του, κάνει ντουζ, κλέβει διάφορα αντικείμενα και εξαφανίζεται.

Χθες, Κυριακή, εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog βαλιτσάκι με χρυφαφικά, τα οποία είχε αφαιρέσει ο δράστης από κατοικίες και εν συνεχεία τα έκρυψε.

Τα ξημερώματα, ο άνδρας ηλικίας περίπου 35-40 ετών, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον καταδίωξαν. Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει, για μια ακόμη φορά! Σπάζοντας το παράθυρο ενός σπιτιού, μπήκε μέσα, αλλά οι αστυνομικοί, δεν μπορούσαν να εισβάλλουν στο σπίτι και να τον συλλάβουν χωρις εισαγγελική παραγγελία. Για μια ακόμη φορά ο δράστης ξέφυγε στο δάσος.

Κάθε βράδυ οι κάτοικοι ανά ομάδες, περίπου 50 άτομα, μαζί με την Αστυνομία που έχει ενισχυθεί με δυνάμεις με σκοπό τη σύλληψη του αγνώστου, περιπολούν την περιοχή.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια