• Latest
νεκροταφειο

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ιερέας άνοιξε φέρετρο και φώναζε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός (βίντεο)

1 Ιουλίου 2021
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

ΔΕΥΑΚ: Κυριακή 14 Ιουνίου, λόγω διακοπής ρεύματος, αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης

12 Ιουνίου 2026
Ομόφωνο «Όχι» του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στο υπό διαβούλευση σχέδιο για τον υγειονομικό χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας

Δήμος Γρεβενών: Ομόφωνη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνέχιση και ενίσχυση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Γρεβενών

12 Ιουνίου 2026
Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου υποδέχθηκε τη νέα γενιά του τόπου

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου υποδέχθηκε τη νέα γενιά του τόπου

12 Ιουνίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Στην Κοζάνη χτυπά η «καρδιά» των ευρωπαϊκών πράσινων πόλεων

Δήμος Κοζάνης: Στην Κοζάνη χτυπά η «καρδιά» των ευρωπαϊκών πράσινων πόλεων

12 Ιουνίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Κοζάνη: Η ΟΠΚΕ συνέλαβε 2 άτομα με ηρωίνη

12 Ιουνίου 2026
Σιάτιστα: Πότε ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κεντρικό δρόμο

Σιάτιστα: Πότε ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κεντρικό δρόμο

12 Ιουνίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: Να κρατήσουμε ζωντανά τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

12 Ιουνίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 οι εγγραφές σε Ωδείο, Πανδώρα, Εικαστικό και Φωτογραφικό Εργαστήρι

Δήμος Κοζάνης: Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2026

12 Ιουνίου 2026
Βόιο: Νεκρό αρκουδάκι 2,5 ετών από πυροβόλο όπλο στο Πυλωρί

Βόιο: Νεκρό αρκουδάκι 2,5 ετών από πυροβόλο όπλο στο Πυλωρί

12 Ιουνίου 2026
Η Σιάτιστα είναι ο επόμενος σταθμός του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» 

Κοζάνη: Αναβολή του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

12 Ιουνίου 2026
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Δήμος Βοΐου: Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026

12 Ιουνίου 2026
Ήρθαν για να μείνουν οι ρυθμίσεις στην Εγνατία- Μετά τις αυτοψίες το χρονοδιάγραμμα

Εγνατία Οδός: Πολύμηνη ταλαιπωρία για τους οδηγούς από Ηγουμενίτσα έως Τύρια

12 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ιερέας άνοιξε φέρετρο και φώναζε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός (βίντεο)

sierafm by sierafm
1 Ιουλίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
νεκροταφειο
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μία ιδιαίτερα σοκαριστική καταγγελία έκανε στο EviaZoom.gr ο εργάτης του Δήμου Χαλκιδέων που εργάζεται στα κοιμητήρια της πόλης, Βαγγέλης Σαμαράς.ιερέα, ονόματι, Αγαθάγγελος, ο οποίος κήδεψε χωρίς κανένα μέτρο έναν 77χρονο κάτοικο της περιοχής που πέθανε από κορονοϊό, ανοίγοντας κανονικά το φέρετρο βγάζοντας και το ζελοφάν, λέγοντας στους εργάτες που αντέδρασαν ότι κάνει κουμάντο αυτός και ότι δεν υπάρχει κορονοϊός.

Όπως αναφέρει, το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη, πριν ένα μήνα περίπου, τέλη Μαϊου 2021, στην Παλαιοημερολογίτικη Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Αφράτι της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στη πόλη της Χαλκίδας με πρωταγωνιστή τον ιερέα, ονόματι, Αγαθάγγελος, ο οποίος κήδεψε χωρίς κανένα μέτρο έναν 77χρονο κάτοικο της περιοχής που πέθανε από κορονοϊό, ανοίγοντας κανονικά το φέρετρο βγάζοντας και το ζελοφάν, λέγοντας στους εργάτες που αντέδρασαν ότι κάνει κουμάντο αυτός και ότι δεν υπάρχει κορονοϊός.

Ο Βαγγέλης Σαμαράς αφού επισήμανε αρχικά ότι δεχόταν απειλές μέχρι και χτυπήματα πριν τη συγκεκριμένη κηδεία, προσκομίζοντας και το πιστοποιητικό θανάτου από το Νοσοκομείο Χαλκίδας, το οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος του 77χρονου είναι από κορονοϊό, τόνισε τα εξής:

«Επιτέθηκαν και στον Πρόεδρο της Κοινότητας Αφρατίου Παναγιώτη Ζαχαριά και η Δημαρχία ενημερώθηκε. Ήταν Σάββατο όταν το γραφείο τελετών του κ. Σέμπου έφερε με κλούβα το νεκρό στην εκκλησία και κλειδώσανε τις πόρτες. Το νεκροταφείο συνορεύει με την συγκεκριμένη εκκλησία. Κατεβάσανε το νεκρό, τον βγάλανε από το ζελοφάν με εντολή του ιερέα, ο οποίος έλεγε “εγώ θα το ανοίξω είτε θέλουνε είτε δεν θέλουνε εδώ κάνω κουμάντο εγώ και δεν υπάρχει κορονοϊός και δεν υπάρχει το ένα και δεν υπάρχει το άλλο” εφόσον έχουμε το χαρτί από το Νοσοκομείο Χαλκίδας που αναφέρει ότι η αιτία θανάτου του είναι από covid 19.

Η ταφή αυτή γίνεται πάντα με κλειστό φέρετρο ή το γραφείο πρέπει να έρθει με την στολή όπως ντυνόμαστε εμείς οι εργάτες για να μην αρρωστήσουμε. Είχε κόσμο απέξω δεν τους ανοίγανε να μπουν μέσα και μόλις είδαν αυτά τους ανοίξανε την πόρτα και φύγανε γιατί πήρα την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει, η αστυνομία δεν πρόλαβε να έρθει μέχρι να γίνει η ταφή γιατί την ταφή την κάνανε μόνοι τους μόλις τον βγάλανε από την εκκλησία με ανοιχτό το φέρετρο και μόλις είδαμε ανοιχτό το καπάκι φύγαμε με εντολή από το δημαρχείο. Κανονικά έπρεπε να μην ταφεί.

Μόνος του ο ιερέας τον πήγε στον τάφο, μόνος του τον έβαλε κάτω, μόνος του τον άνοιξε όλα όλα και ο κόσμος εκεί. Άλλους τους κλείδωσε για να μην δουν τι κάνανε μέσα. Γιατί πολλοί δεν το θέλουνε. Πριν λίγο καιρό απ΄ότι ξέρω είχε δημιουργήσει πρόβλημα με τον κόσμο που τους έβαλε μέσα στην εκκλησία και για να τους βάλει μέσα τους είπε ” έπρεπε να βγάλουν τις μάσκες και θα μεταλάβετε όλοι” και κολλήσανε όλοι κορονοϊό και αυτοί οι ανθρώποι πεθαίνουν σήμερα. Δηλαδή ποιος είναι αυτός ο παπάς που κυβερνά τον κόσμο.

Από τους συγγενείς του 77χρονου μας απείλησαν κιόλας, είπαν στο συνεργάτη μου, γιατί είμαι ευπαθής ομάδας έφυγα μην κολλήσω και τίποτα, “θα σε δείρουμε, θα σε κάνουμε, φύγε απο΄δω”, γιατί τους είπε δεν γίνεται ταφή έτσι όπως τον έχετε ανοίξει. Και οι συγγενείς του υποστήριξαν την πράξη του ιερέα. Εγώ πήρα την αστυνομία, ήρθε εκεί και είπαν “δεν προλάβαμε την ταφή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς απλά θα το καταγράψουμε” Αυτό έκανε η αστυνομία, μετά δεν έγινε τίποτα παραπέρα. Έτσι μείνανε. Τώρα τι θα κάνει η δημαρχία αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Τι θα κάνουνε με αυτόν τον παπά.

Εγώ ζητάω με εισαγγελική απόφαση να γίνει η εκταφή για να δουν ότι λέμε την πραγματικότητα, να βγει ο νεκρός να δουν τι έχουν κάνει μέσα που είναι με κορονοϊό και έγινε η ταφή από μόνοι τους. Αυτό απαγορεύεται. Εμείς γιατί δουλεύουμε στο Δήμο; Ε τότε να μην ξαναπάμε για δουλειά, αφού δεν μας υπολογίζουν εμάς, να τα κάνουν μόνοι τους. Γιαυτό πληρώνουν το χαρτί, το παράβολο στο Δήμο και πάει ο εργάτης και κάνει την ταφή. Ε τότε να παραιτηθούμε όλοι και να φύγουμε και να τα κάνουν μόνοι τους. Και δεν ξέρω γιατί εγώ δεν πηγαίνω σε αυτό το κοιμητήριο για λόγους ασφαλείας υγείας γιατί δεν ξέρω τι έχουν κάνει εκεί πέρα… Δηλαδή να και να τύχει κάτι να πάμε για κάποια δουλειά εκεί φοβάσαι να πας. Αν θέλει να πάει κάποιος άλλος με την ευθύνη την δικιά τους. Εγώ σε αυτό το κοιμητήριο δεν ξαναπηγαίνω για λόγους ασφάλειας υγείας».

Από την μεριά του ο ιδιοκτήτης ενός γραφείου τελετών που βρίσκεται στη Νέα Λάμψακο, Απόστολος Κολοκυθάς τόνισε:

«Έχω χάσει πάσα ιδέα, είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται, εδώ προσπαθούμε να επιβιώσουμε να είμαστε συνεπείς στα μέτρα προστασίας, κάνουμε τα πάντα για να προφυλαχτούμε από αυτό τον ιό και ακούμε πράγματα που και εγώ τα έχω χάσει. Είμαστε μέσα στο σωματείο προσπαθούμε να τηρήσουμε τους όρους και τους νόμους που μας έχουνε βάλει να τηρούμε και βλέπω να γίνεται από τον καθένα το έλα να δεις. Δυστυχώς λυπάμαι. Είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση και πρέπει ενεργήσουμε ως κλάδος με το σωματείο σε αυτές τις περιπτώσεις που υπάρχουν ορισμένοι αντιρρησίες και αρνητές που δεν πιστεύουν σε αυτή την πανδημία».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Previous Post

Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας ο Μπούρινος: Εξόρμηση στο Όρος Τύμφη

Next Post

Η Επιτροπή Εμβολιασμών θα εισηγηθούν τον εμβολιασμό των παιδιών 15 με 17

Next Post
ΕΜΒΟΛΙΟ

Η Επιτροπή Εμβολιασμών θα εισηγηθούν τον εμβολιασμό των παιδιών 15 με 17

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΔΕΥΑΚ: Κυριακή 14 Ιουνίου, λόγω διακοπής ρεύματος, αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης
  • Δήμος Γρεβενών: Ομόφωνη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνέχιση και ενίσχυση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Γρεβενών
  • Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου υποδέχθηκε τη νέα γενιά του τόπου
  • Δήμος Κοζάνης: Στην Κοζάνη χτυπά η «καρδιά» των ευρωπαϊκών πράσινων πόλεων
  • Κοζάνη: Η ΟΠΚΕ συνέλαβε 2 άτομα με ηρωίνη

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr