Δήμος Βοΐου: Το νέο Προεδρείο.  Λευκό η Λαϊκή Συσπείρωση, ομόφωνα στήριξε τον αντιπρόεδρο η παράταξη Ζευκλή.  Βίντεο
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εσπερίδα για το Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας
Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά
καφε, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Νερό
ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος

Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ: 68χρονος δεν φορούσε μάσκα, έφτυνε και φώναζε ότι έχει κάνει 50 φόνους

Αναστάτωση προκλήθηκε  στους επιβάτες λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 19:00 από Αθήνα για Βόλο.

Λίγο μετά την έναρξη του δρομολογίου, επιβάτης ηλικίας περίπου 68 ετών άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τον κόσμο δίχως να έχει προκληθεί.

Ο 68χρονος έλεγε ότι έχει σκοτώσει 50 άτομα, έφτυνε στο πάτωμα και αρνούνταν να φορέσει τη μάσκα του, ενώ είχε μπει στο λεωφορείο τηρώντας τα μέτρα της πανδημίας κανονικά.

Λίγο έξω από την Αθήνα ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο και να καλέσει την Αστυνομία, όπως αναφέρει το taxydromos.gr. Οι επιβάτες του λεωφορείου, συνολικά 32, είχαν τρομοκρατηθεί.

Ο 68χρονος δεν συμμορφωνόταν, ενώ ο οδηγός τον παρότρυνε με ψυχραιμία να σταματήσει να φοβίζει τον κόσμο, να καθίσει στη θέση του και να τηρήσει τα μέτρα της πανδημίας.

Ο ηλικιωμένος φαινόταν να μη συνειδητοποιεί τις πράξεις του. Φώναζε όλη την ώρα λέγοντας ακατανόητα λόγια. Σε κάποια στιγμή κάθισε δίπλα σε νεαρή και άρχισε πάλι να λέει για τους φόνους που έχει διαπράξει.

Η συμπεριφορά του προκάλεσε αγανάκτηση στους επιβάτες.

Οταν όμως έφτασαν στο λεωφορείο αστυνομικοί, άλλαξε στάση και συμπεριφορά. Μετά τις συστάσεις, σταμάτησε να φωνάζει, ηρέμησε και φόρεσε τη μάσκα του.

Οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να συνεχίσει το ταξίδι του για Βόλο, όταν ενημερώθηκαν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ότι αναγκάζεται να επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα. Τον προειδοποίησαν όμως, ότι αν ξαναπροκαλούσε με τη συμπεριφορά του, θα τον οδηγούσαν στο Αυτόφωρο.

Το λεωφορείο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο, με καθυστέρηση όμως μίας ώρας και μετά από απερίγραπτη ταλαιπωρία.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako