• Latest
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

5 Δεκεμβρίου 2024
Το μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη για την πρεμιέρα του έργου «Η αγάπη άργησε μια μέρα» που ανεβαίνει την Παρασκευή 15/11

Γιάννης Κοκκαλιάρης: Με συνέργειες και πολλή δουλειά το μεγάλο έργο ΣΔΙΤ του Δήμου Κοζάνης γίνεται πραγματικότητα

28 Αυγούστου 2026
κκε κουτσουμπας

ΚΚΕ: Επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη: μακριά από τις ανάγκες του λαού, «κοντά» στα κέρδη των επενδυτών

28 Αυγούστου 2026
Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και την Υφυπουργό Τουρισμού Άννα Καραμανλή

Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και την Υφυπουργό Τουρισμού Άννα Καραμανλή

28 Αυγούστου 2026
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Σιάτιστα: Νεαροί απατεώνες στα δίχτυα της Αστυνομίας. Πως δρούσαν

28 Αυγούστου 2026
Περιοδεία Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία: Στο επίκεντρο παραγωγικές επενδύσεις – Νέα ογκολογική μονάδα στην Κοζάνη

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία: Στο επίκεντρο παραγωγικές επενδύσεις – Νέα ογκολογική μονάδα στην Κοζάνη

28 Αυγούστου 2026
Το μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη για την πρεμιέρα του έργου «Η αγάπη άργησε μια μέρα» που ανεβαίνει την Παρασκευή 15/11

117+10 σχολικές καθαρίστριες για τον Δήμο Κοζάνης – Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Το διεκδικήσαμε και το πετύχαμε!»

28 Αυγούστου 2026
Το πρόγραμμα των 44ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης: Δηλώστε συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια Κοσμήματος και Δραματοθεραπείας των εκδηλώσεων «Τροχιά 26» στο πλαίσιο των φετινών Λασσανείων

28 Αυγούστου 2026
“4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας  Let’s Get Together “

“4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας  Let’s Get Together “

28 Αυγούστου 2026
Το πρόγραμμα των 44ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης

Εκδηλώσεις «Τροχιά 26» στο πλαίσιο των 44ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης με ελεύθερη είσοδο

28 Αυγούστου 2026
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

Κυριακή 30 Αυγούστου, λόγω διακοπής ρεύματος, διακοπή και πιθανή αρρυθμία στην υδροδότηση Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης

28 Αυγούστου 2026
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

Αρρυθμία στην υδροδότηση της Αιανής, σήμερα 28-8 και αύριο 29-8, λόγω βλάβης σε γεώτρηση

28 Αυγούστου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Φλώρινα: Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός για δωροδοκία

28 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 29 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

sierafm by sierafm
5 Δεκεμβρίου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»
0
SHARES
51
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποιήσεων στην οικογένεια του αστυνομικού της Βουλής σοκάρουν. Η 35χρονη σύζυγός του καταγγέλλει πως ζούσε υπό το καθεστώς απόλυτης τρομοκρατίας, ενώ λέει πως όλη η οικογένεια έχει υποστεί κακοποίηση.

«Κλειδί» για την υπόθεση ενδεχομένως είναι η κατάθεση του 14χρονου γιου της οικογένειας, που μέχρι στιγμής αρνείται τις κατηγορίες που προβάλλουν η μητέρα και οι αδερφές του. Το 2020 ο ανήλικος είχε πέσει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμεναν, κάτι που είχε αποδοθεί σε ατύχημα. Πλέον, όμως, και εκείνο το συμβάν βρίσκεται στο «μικροσκόπιο».

«Ο σύζυγός μου με ανάγκαζε με τη βία και με απειλές να ασελγήσω σε βάρος των παιδιών μας»

«Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το 2016. Ο σύζυγός μου με ανάγκαζε με τη βία και με απειλές να ασελγήσω σε βάρος των παιδιών μας. Τα κορίτσια ήταν δεν ήταν 5 ετών. Από τον φόβο μου και από το ξύλο που μου έδινε αναγκαζόμουν να υπακούσω. Ούτε τα παιδιά μπορούσαν να αντιδράσουν γιατί τα έδερνε και τα απειλούσε», περιέγραψε η 35χρονη στην κατάθεσή της, όπως μεταδίδει το Mega.

«Το τελευταίο διάστημα συζητούσα συνεχώς με τις κόρες μου για το τι μπορούμε να κάνουμε για να ξεφύγουμε από αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Τα κορίτσια με παρακαλούσαν να φύγουμε. Τις αρρωστημένες πράξεις του τις κατέγραφε με μία κάμερα που είχε και κάποιες με το κινητό. Επειδή πάντα όμως, έλεγχε και είχε πρόσβαση στα κινητά και στους λογαριασμούς όλων, φοβάμαι μήπως διαγράψει ο ίδιος τα αποδεικτικά στοιχεία ή βάλει τον γιο μας να τα διαγράψει», συμπλήρωσε στην κατάθεσή της.

Τα πρώτα σημάδια

Τα πρώτα σημάδια κακοποιητικής συμπεριφοράς φάνηκαν από την αρχή της σχέσης τους, αλλά εκείνη, όπως είπε, δεν αντέδρασε: «Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στην πλατεία Συντάγματος. Με έστησε. Τον καλούσα και δεν απαντούσε, ώσπου κάποια στιγμή που το σήκωσε μου είπε “τελικά δε θα έρθω. Άντε γεια!”. Αρκετές μέρες μετά, κανονίσαμε να έρθει να με πάρει από τους κοιτώνες της Σχολής. Με τη μηχανή πήγαμε στο Πόρτο Ράφτη. Από τότε ήμασταν μαζί και μάλιστα από την ίδια μέρα πήγα να μείνω στο σπίτι του. Ένα μήνα μετά, είδα το άλλο του πρόσωπο. Θυμάμαι καθόμουν στην αυλή στο σπίτι του και ήμουν στο τηλέφωνο με μια φίλη μου. Κάποια στιγμή είπα μια βρισιά όπως μιλούσα. Όταν το έκλεισα, εκείνος με πλησίασε και μου έριξε ένα πολύ δυνατό χαστούκι. Σάστισα. “Δεν ανέχομαι η κοπέλα μου να μιλάει έτσι! Τι είσαι; Καμιά του δρόμου;” μου είπε. Δεν αντέδρασα. Το δέχτηκα».

«Όσο περνούσε ο καιρός, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Στην αρχή μου έδινε μπουνιές, χαστούκια και κλωτσιές. Μετά άρχισε και η βία στην σεξουαλική πράξη. Έχω σημάδια δίπλα στα φρύδια από τα χτυπήματα με το γκλομπ. Στην πλάτη και το στήθος καψίματα. Με έκαιγε με αναπτήρα και γκαζάκι. Με κεριά. Πάντα του έλεγα ότι δεν θέλω, έκλαιγα απαρηγόρητη αλλά εκείνος ισχυριζόταν ότι είμαι ανήθικη επειδή είχα σχέσεις πριν από εκείνον και ότι έπρεπε να περάσω από δοκιμασίες για να του αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μαζί του», περιέγραψε επίσης η 35χρονη.

«Δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

Η σύζυγος τού αστυνομικού υποστηρίζει επίσης πως η κακοποιητική συμπεριφορά προερχόταν από τη ζήλια του: «Μου είχε σπάσει το κινητό επειδή είδε ότι συνάδελφοι μου έστελναν μηνύματα αλλά όχι ερωτικά. Γενικά ζήλευε. Με έλεγχε. Έπρεπε όλη μέρα, αν δεν ήταν μαζί μου, να του δίνω αναφορά για το πού είμαι και τι κάνω. Μου κανόνιζε τι θα φοράω και με πρόσβαλε αν είχα κάνει τα νύχια μου ή αν φορούσα μακιγιάζ. Και κάθε φορά μετά τα περιστατικά βίας, φρόντιζε να με καλοπιάνει με δώρα. Μια φορά που είχε καθυστερήσει το μετρό, όταν γύρισα σπίτι άρχισε να με δέρνει και ζητούσε να του παραδεχτώ ότι ήμουν με άλλον. Με βασάνιζε μέχρι να πάρει την απάντηση που ήθελε».

Η σύζυγος του αστυνομικού αναφέρθηκε και στην περίοδο που και η ίδια νοσηλεύτηκε στο στρατιωτικό ψυχιατρικό νοσοκομείο: «Τον Ιανουάριο του 2024 κι επειδή δεν άντεχα άλλο αυτή την αρρωστημένη κατάσταση πήγα μόνη μου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και ζήτησα από μόνη μου να εισαχθώ. Παρέμεινα για ένα μήνα και οι γιατροί διέγνωσαν συναισθηματική διαταραχή συνεπεία της ενδοοικογενειακής βίας που είχα βιώσει. Στους γιατρούς δεν ανέφερα τα υπόλοιπα που συνέβαιναν γιατί ντρεπόμουν άπειρα για όσα με ανάγκαζε ο άντρας μου να κάνω. Τότε ξεκίνησα τα αντικαταθλιπτικά τα οποία σταμάτησα μόλις έμεινα πάλι έγκυος».

«Μια φορά είχα φάει τόσο ξύλο με το γκλομπ του, που είχα πάει στη δουλειά σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι συνάδελφοι τότε το είχαν καταλάβει, γιατί είδαν τα σημάδια και το πρησμένο μου πρόσωπο από τις μπουνιές. Τότε με είχε καλέσει και ο προϊστάμενός μου και η ψυχολόγος. Με ρώτησαν τι συμβαίνει αλλά εγώ τους είπα ψέματα ότι όλα είναι καλά. Φέτος του είχα κάνει και άλλη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, είχα αναφέρει ότι δέρνει και τα παιδιά μας με το γκλομπ. Τότε με εντολή εισαγγελέα διατάχθηκε η εξέτασή τους από παιδοψυχολόγο. Ο πατέρας τους όμως, τα εξανάγκασε να πουν ψέματα ότι δεν τα έχει δείρει ποτέ και μάλιστα με είχε αναγκάσει να τους κάνω μάθημα τι θα πουν. Ιατροδικαστικά δεν εξετάστηκαν ποτέ».

Πηγή ethnos.gr

Tags: ΓΥΝΑΙΚΑΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ
Previous Post

Κτηματολόγιο: Χάσατε την προθεσμία; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Next Post

«Καμπανάκι» από τον βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη, ώστε να μην επανεμφανιστεί το φαινόμενο του πλασματικού ΑΕΠ στην ΠΕ Κοζάνης και τη Δυτική Μακεδονία.

Next Post
Κωνσταντινίδης

«Καμπανάκι» από τον βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη, ώστε να μην επανεμφανιστεί το φαινόμενο του πλασματικού ΑΕΠ στην ΠΕ Κοζάνης και τη Δυτική Μακεδονία.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Γιάννης Κοκκαλιάρης: Με συνέργειες και πολλή δουλειά το μεγάλο έργο ΣΔΙΤ του Δήμου Κοζάνης γίνεται πραγματικότητα
  • ΚΚΕ: Επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη: μακριά από τις ανάγκες του λαού, «κοντά» στα κέρδη των επενδυτών
  • Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και την Υφυπουργό Τουρισμού Άννα Καραμανλή
  • Σιάτιστα: Νεαροί απατεώνες στα δίχτυα της Αστυνομίας. Πως δρούσαν
  • Περιοδεία Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία: Στο επίκεντρο παραγωγικές επενδύσεις – Νέα ογκολογική μονάδα στην Κοζάνη

Πρόσφατα σχόλια

  1. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  2. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  3. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  4. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  5. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr