Δήμος Βοΐου: Το νέο Προεδρείο.  Λευκό η Λαϊκή Συσπείρωση, ομόφωνα στήριξε τον αντιπρόεδρο η παράταξη Ζευκλή.  Βίντεο
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εσπερίδα για το Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας
Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά
καφε, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Νερό
ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος

Αρπαγή 10χρονης: «Έπαιρνε από κάπου εντολές»-Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος παιδοφιλίας η ΕΛ.ΑΣ

Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος παιδεραστίας θεωρούν ότι βρίσκονται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, αξιωματικοί της υπόδιεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης κατηγορουμένης που μπορεί να συνδέονται με διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας. Από τις τρεις διαδικτυακές επαφές της κατηγορουμένης, η μία εντοπίζεται στην βόρεια Ευρώπη όπου πρόσφατα αποκαλύφθηκε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Και σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της» λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης.

«Δεν δρούσε μόνη της-Έπαιρνε εντολές»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, σχετικά με τα στοιχεία για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ανέφερε ότι εκεί οδηγούν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

«Η άρση του τραπεζικού απορρήτου θα δείξει τα πάντα. Είναι φανερό ότι υπήρχε μια οικονομική ευμάρεια. Η κίνηση των λογαριασμών θα δείξει ποιοι τοποθετούσαν χρήματα και από πού προέρχονται».

Η κυρία Ανάσογλου σημείωσε πως η 33χρονη ακολουθούσε εντολές, και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν τα γεγονότα, όπως η καταστροφή του λάπτοπ της 33χρονης που έγινε στο σημείο όπου συνελήφθη και όχι στη Θεσσαλονίκη. «Αυτό δείχνει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έπαιρνε από κάπου οδηγίες και δεν δρούσε μόνη της. Οι κινήσεις της δεν είναι τυχαίες».

Η συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης σημείωσε πως η άρση του απορρήτου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, ωστόσο η ανάκριση κινείται στον σωστό δρόμο.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako