Κοζάνη: Σύλληψη για κοκαΐνη και κάνναβη
Στο σημείο «μηδέν» οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, καθηγητή ψυχολογίας στη Καστοριά
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΡΟΧΑΙΑ
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
ΠΑΠΑΣ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΤΜ, ΤΡΑΠΕΖΑ, χρημα
Η Αποκριά στο Δήμο Βοΐου – Το πρόγραμμα της Κυριακής
Κοζανίτικη Αποκριά: Το πρόγραμμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2025
Μπλόκο Αντιγόνου: Κλείσιμο δρόμου την Πέμπτη 13 Φλεβάρη
Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας Σεμινάριο για τη διαχείριση του άγχους

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Αγωνία τέλος – Ίσως και σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: «Κλειδώνουν» οι τελευταίες θέσεις ΔΕ για την μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, οι οριστικοί πίνακες για τις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ, ίσως να ανακοινωθούν και σήμερα Τρίτη.

Είναι ενδεικτικό ότι χθες το μεσημέρι είχαν μείνει εφτά θέσεις για να «κλειδώσουν» οι 2.714 θέσεις της κατηγορίας Δ.Ε., ενώ το απόγευμα δύο.

Αν και σε προεκλογική περίοδο και όπως είθισται απαγορεύονται οι προσλήψεις, η κυβέρνηση αποφάσισε να παίξει πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη χιλιάδων οικογενειών που αγωνιούν. Όπως είχε αποκαλύψει το Dikaiologitika News, όπως φαίνεται στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου στο νόμο για την ισότητα των φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας συμπεριελήφθηκε άρθρο για την εξαίρεση ανακοίνωσης αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ και του διορισμού των επιτυχόντων στους ΟΤΑ σε περίπτωση εκλογών όπου προβλέπεται απαγόρευση τέτοιων αποφάσεων.

fek1

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *