ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΠΑΤΗ
ΠΑΙΔΙ, ΚΙΝΗΤΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος
παιδι
ΕΦΚΑ
Ε 65 ΕΓΝΑΤΙΑ ΙΟΝΙΑ
Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες Προστασίας για Καταιγίδες-Πλημμύρες (Βίντεο)
Παράταση σύνδεσης των φωτοβολταϊκών σταθμών για τους μικρούς επενδυτές  της Δυτικής Μακεδονίας μετά από πρόταση του  Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη
Δήμος Κοζάνης: Ορισμός Διοικητικών Συμβουλίων ΔΕΥΑΚ και ΔΗΠΕΘΕ
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συζητήθηκε η πρόσκληση για το πρόγραμμα των νέων αγροτών
Συνεδριαση Περιφέρειας

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Αγωνία τέλος – Ίσως και σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: «Κλειδώνουν» οι τελευταίες θέσεις ΔΕ για την μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, οι οριστικοί πίνακες για τις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ, ίσως να ανακοινωθούν και σήμερα Τρίτη.

Είναι ενδεικτικό ότι χθες το μεσημέρι είχαν μείνει εφτά θέσεις για να «κλειδώσουν» οι 2.714 θέσεις της κατηγορίας Δ.Ε., ενώ το απόγευμα δύο.

Αν και σε προεκλογική περίοδο και όπως είθισται απαγορεύονται οι προσλήψεις, η κυβέρνηση αποφάσισε να παίξει πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη χιλιάδων οικογενειών που αγωνιούν. Όπως είχε αποκαλύψει το Dikaiologitika News, όπως φαίνεται στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου στο νόμο για την ισότητα των φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας συμπεριελήφθηκε άρθρο για την εξαίρεση ανακοίνωσης αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ και του διορισμού των επιτυχόντων στους ΟΤΑ σε περίπτωση εκλογών όπου προβλέπεται απαγόρευση τέτοιων αποφάσεων.

fek1

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako