Δήμος Κοζάνης: Η ΚΔΒΚ στην 22η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – «Οι Νέοι και το Βιβλίο: Ρήξη ή Επανασύνδεση;»
 Cultural sessions «Όταν ο τόπος αλλάζει: ο πολιτισμός ως πυξίδα»: Τετάρτη 13 Μαΐου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Ενημερωτική Ημερίδα: με τίτλο: «Στήριξη και Ανάδειξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και των Τεχνικών Επαγγελμάτων στη Νέα Οικονομική Πραγματικότητα»
Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία
Κτηματολόγιο
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι
οπλο
Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
Μάλαμας και Καραπατάκη στη Νεάπολη τον Ιούνιο
Δήμος Κοζάνης: Η ΚΔΒΚ στην 22η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Πρώτο πρόστιμο μέσω drone της Πυροσβεστικής – 1.500 ευρώ σε άνδρα για καύση χόρτων
Fiesta Voio 2026. Είστε έτοιμοι;

Αυτοκίνητο παρέσυρε 13χρονο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε πριν από λίγο ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο παρασύρθηκε από ΙΧ, στην οδό Ολυμπιάδος στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες στο παιδί και στη συνέχεια το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, το παιδί έχει τραυματιστεί ελαφρά και η κατάστασή του δεν κρίνεται σοβαρή. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία.

 

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *