• Latest
Εγνατία: Δυστυχώς θανατηφόρο το τροχαίο στα διόδια Πολυμύλου- Δύο νεκροί. Φωτογραφίες

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το φρικτό τροχαίο στην Εγνατία με δύο νεκρούς: «Βλέπαμε μόνο φωτιές που έφταναν ψηλά στον ουρανό»

16 Απριλίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Διασυρμός για την Κοζάνη και διακοπή του αγώνα. Τα αποτελέσματα των αγώνων

ΕΠΣ Κοζάνης: Διασυρμός για την Κοζάνη και διακοπή του αγώνα. Τα αποτελέσματα των αγώνων

18 Οκτωβρίου 2026
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με χαρά ανακοινώνει την έγκριση του νέου προγράμματος Erasmus+

Ευχαριστήριο Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για δωρεές

18 Οκτωβρίου 2026
30 Μηχανόβιοι στο Βόιο.  Βίντεο

30 Μηχανόβιοι στο Βόιο. Βίντεο

18 Οκτωβρίου 2026
Γ Εθνική: Πήρε τη νίκη ο Μακεδονικός Σιάτιστας και παραμένει στην κορυφή

Γ Εθνική: Πήρε τη νίκη ο Μακεδονικός Σιάτιστας και παραμένει στην κορυφή

18 Οκτωβρίου 2026
Γρεβενά: Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή – Νοσηλεύεται αφού προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Γρεβενά: Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή – Νοσηλεύεται αφού προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

18 Οκτωβρίου 2026
Πυρκαγιά διέκοψε την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό

Εγνατία Οδός: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για μείωση διοδίων από την ΠΕΔ Ηπείρου – Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας γιατί σιωπά;

18 Οκτωβρίου 2026
ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Σιάτιστα λόγω βλάβης

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στην τοπική κοινότητα Αχλαδιάς

18 Οκτωβρίου 2026
Το Κάστρο των Σερβίων έχει ιστορία αιώνων. Η επόμενη ημέρα του χρειάζεται σχέδιο

Το Κάστρο των Σερβίων έχει ιστορία αιώνων. Η επόμενη ημέρα του χρειάζεται σχέδιο

18 Οκτωβρίου 2026
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.

Συγκέντρωση αγροτοκτηνοτρόφων στην Περιφέρεια Κοζάνης την Δευτέρα 19/10 για την ευλογιά και το προανθικό του 2025

18 Οκτωβρίου 2026
Ο Μηλιώνας χάνεται. Άμεση κήρυξή του ως παραδοσιακού οικισμού

Ο Μηλιώνας χάνεται. Άμεση κήρυξή του ως παραδοσιακού οικισμού

18 Οκτωβρίου 2026
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Π. Κουκουλόπουλος: Τιμούμε την Αλλαγή, κοιτάμε στο μέλλον

18 Οκτωβρίου 2026
Έρχονται νέα μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια – Υποχρεωτική ασφάλιση και πλήρης απαγόρευση σε ανηλίκους

Χειροπέδες σε 42χρονο πατέρα μετά από τροχαίο που είχε με το πατίνι ο 11χρονος γιος του

17 Οκτωβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το φρικτό τροχαίο στην Εγνατία με δύο νεκρούς: «Βλέπαμε μόνο φωτιές που έφταναν ψηλά στον ουρανό»

sierafm by sierafm
16 Απριλίου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Εγνατία: Δυστυχώς θανατηφόρο το τροχαίο στα διόδια Πολυμύλου- Δύο νεκροί. Φωτογραφίες
0
SHARES
168
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης στα διόδια Πολυμύλου, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι πέντε. Το δυστύχημα συνέβη -εν μέσω πυκνής ομίχλης- στη λωρίδα των διοδίων του e-pass (στον κλάδο προς Κοζάνη).

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, Ι.Χ. αυτοκίνητο, επιχειρώντας να περάσει από το σημείο, σταμάτησε υπό συνθήκες που διερευνώνται στη μπάρα και ακολούθησε σύγκρουση με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο που ακολουθούσε. Στη συνέχεια, φορτηγό προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω στα δύο ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, παρασύροντας τον οικίσκο των διοδίων, ενώ ξέσπασε φωτιά που κατέκαψε και τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική, που κατά την επιχείρηση κατάσβεσης εντόπισε τις απανθρακωμένες σορούς των δύο επιβατών του δεύτερου Ι.Χ. αυτοκινήτου (μεσαίου). Η ταυτοποίηση των νεκρών ήταν αδύνατη και γι’ αυτό θα απαιτηθεί εργαστηριακή εξέταση με δείγμα DNA. Άλλα πέντε άτομα, μεταξύ αυτών και υπάλληλος των διοδίων, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Βέροιας και της Κοζάνης, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία.

@ane76pal1244

♬ πρωτότυπος ήχος – ane76

Από την Τροχαία συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού, με καταγωγή από την Ουκρανία, που, κατά πληροφορίες, μετέφερε γυάλινα βαζάκια. Παραμένει υπό κράτηση και σήμερα (Μ. Τετάρτη) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης. Την ίδια ώρα, η προανάκριση των Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνθηκών του δυστυχήματος επιχειρείται να ανακτηθεί, από το σύστημα καταγραφής, το βιντεοληπτικό υλικό από τις κατεστραμμένες, λόγω της φωτιάς, κάμερες ασφαλείας των διοδίων.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στο τμήμα από Βέροια προς Κοζάνη και αντίστροφα.

Τρομακτικός θόρυβος και μετά φωτιά

Η Βούλα Χριστοπούλου, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην τραγωδία, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open: «Στις 4 η ώρα περίπου φτάσαμε στα διόδια του Πολυμύλου. Η αλήθεια είναι ότι η ομίχλη ήταν πάρα πολύ πυκνή, η ορατότητα ήταν μηδαμινή. Δηλαδή, πηγαίναμε όσο το δυνατόν πιο σιγά γιατί δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, δεν φαινόταν πού ακριβώς ξεκινάνε τα διόδια. Ήμασταν λοιπόν πολύ προσεκτικοί, πηγαίναμε πολύ αργά μέχρι που αντιληφθήκαμε ακριβώς το σημείο των διοδίων… ήμασταν μπροστά ακριβώς στα διόδια, όπου εκεί επικρατούσε μια γενικότερη αναταραχή γιατί οι λωρίδες που ήταν για το Εγνατία Pass είχαν Χ, δηλαδή δεν μπορούσαν να περάσουν αυτοκίνητα, γιατί κάποιοι είχαν μπει μάλλον εκεί κατά λάθος, χωρίς να έχουν αντίστοιχα το μηχάνημα που απαιτείται.

Έτσι, εμείς αναγκαστήκαμε να πάμε στη λωρίδα που εξυπηρετεί με μετρητά, τέρμα δεξιά, όχι δηλαδή αριστερά που ήταν οι άλλες λωρίδες. Και ακριβώς τη στιγμή που δώσαμε τα χρήματα στον υπάλληλο έγινε αυτή η τρομακτική έκρηξη. Ακούστηκε πρώτα ένας τρομακτικός θόρυβος στα αριστερά μας, γύρισαν όλοι όπως καταλαβαίνετε προς τα εκεί, είχαμε και τα παιδιά μαζί, οπότε όπως καταλαβαίνετε ήταν δύσκολη η κατάσταση. Και είδαμε φωτιές οι οποίες έφταναν ψηλά στον ουρανό. Δηλαδή… μόνο φωτιά βλέπαμε εκείνη τη στιγμή μπροστά μας.

Εκεί επικράτησε ένας πανικός, γιατί προσπαθήσαμε να ανοίξουμε – κατέβηκε ο σύζυγός μου από το αυτοκίνητο μαζί με τον υπάλληλο να σηκώσουν τις μπάρες για να μπορέσουν να φύγουν όλα τα αυτοκίνητα που ήταν σε αναμονή στα διόδια – παράλληλα εγώ είδα, δηλαδή στη φάση ακριβώς που πηγαίναμε να φύγουμε, είδαμε ότι ουσιαστικά στους θαλάμους εκεί των διοδίων ήταν μία κυρία που προσπαθούσαν, δεν ξέρω εάν ήταν ημιλιπόθυμη, δηλαδή προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν.

Δείτε σχετικό video

Ήταν γενικά εικόνες τρομακτικές όλες αυτές. Είναι νομίζω το μόνιμο άγχος όλων μας όταν έχουμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι. Ενώ ο δρόμος είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος, η Εγνατία Οδός με διευκολύνει πάρα πολύ για τις μετακινήσεις μας στη Θεσσαλονίκη, τα συγκεκριμένα σημεία, δηλαδή πριν τον Πολύμυλο και στις σήραγγες κάθε φορά στις εξόδους μέχρι πριν τη Βέροια εμφανίζεται πολύ συχνά ομίχλη και τις πολύ πρωινές ώρες και σε άλλες στιγμές της ημέρας που έχει υγρασία, όπως για παράδειγμα, δυστυχώς συνέβη σήμερα».

Πηγή

Previous Post

Νεάπολη: Κλειστό το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στις 23 Απριλίου

Next Post

Μεγάλη νοθεία με 16.990 λίτρα λαδιού – Πώς το «βάφτιζαν» παρθένο ελαιόλαδο

Next Post
Ελαιόλαδο: Τέλος οι τενεκέδες το 2025!

Μεγάλη νοθεία με 16.990 λίτρα λαδιού – Πώς το «βάφτιζαν» παρθένο ελαιόλαδο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΕΠΣ Κοζάνης: Διασυρμός για την Κοζάνη και διακοπή του αγώνα. Τα αποτελέσματα των αγώνων
  • Ευχαριστήριο Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για δωρεές
  • 30 Μηχανόβιοι στο Βόιο. Βίντεο
  • Γ Εθνική: Πήρε τη νίκη ο Μακεδονικός Σιάτιστας και παραμένει στην κορυφή
  • Γρεβενά: Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή – Νοσηλεύεται αφού προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Πρόσφατα σχόλια

  1. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  2. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
  3. Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού - TsotiliNews στο Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού
  4. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  5. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr