• Latest
νεκροταφειο

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη [εικόνες]

8 Νοεμβρίου 2017
Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Δυτική Μακεδονία δεν ξεχνά την επέτειο του πρωθυπουργικού “δώρου”»

18 Σεπτεμβρίου 2025
Αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο με την βοήθεια του AI

Πρόταση ανάπτυξης τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης στην Δ. Μακεδονία

18 Σεπτεμβρίου 2025
ZAG COPIER – Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σου με ποιότητα και αξιοπιστία

ZAG COPIER – Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σου με ποιότητα και αξιοπιστία

18 Σεπτεμβρίου 2025
Οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη στην Αθήνα

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπεγράφη η Προμήθεια Προκατασκευασμένων Αιθουσών στη Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών

18 Σεπτεμβρίου 2025
Το Επιμελητήριο Κοζάνης στη 10η επετειακή Serexpo

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στη 10η επετειακή Serexpo

18 Σεπτεμβρίου 2025
Νίκος Παπαγεωργίου

Τριετές Μνημόσυνο για τον Μεγάλο Ευεργέτη Νικόλαο Παπαγεωργίου

18 Σεπτεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Το σκάνδαλο των αγροτικών επιδοτήσεων από τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της Ν.Δ. επηρεάζει δυστυχώς, εκτός από τους αγρότες, και αμέτοχους συμπολίτες μας

18 Σεπτεμβρίου 2025
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

18 Σεπτεμβρίου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2025

18 Σεπτεμβρίου 2025
Αγιασμός και έναρξη χορευτικών τμημάτων στον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης

Αγιασμός και έναρξη χορευτικών τμημάτων στον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης

18 Σεπτεμβρίου 2025
ΤΕΕ: Αίτημα για παράταση στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για το κτηματολόγιο

Τεχνικό Επιμελητήριο: Επιστημονική Αναδιάρθρωση και Παράταση των Προγραμμάτων «Εξοικονομώ»: Εξισορρόπηση Θεσμικών και Τεχνικών Απαιτήσεων

18 Σεπτεμβρίου 2025
Πρόσκληση για συμμετοχή σε όλα τα E-shop της Περιφερειακής Eνότητας Κοζάνης για Δωρεάν Διαφήμιση με Google Ads και Meta Αds

Πρόσκληση για συμμετοχή σε όλα τα E-shop της Περιφερειακής Eνότητας Κοζάνης για Δωρεάν Διαφήμιση με Google Ads και Meta Αds

18 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη [εικόνες]

sierafm by sierafm
8 Νοεμβρίου 2017
in Uncategorized
0
νεκροταφειο
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μιάμιση σχεδόν ώρα μετά τον στυγερό φόνο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου, ο δολοφόνος της πήγε σε μαγαζί της Ομόνοιας για να πουλήσει το κινητό της.

Το τελευταίο στίγμα του κλεμμένου κινητού της, από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στη συγκεκριμένη περιοχή, στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια. Μετά από επίμονες έρευνες εντόπισαν το μαγαζί στην οποία ο 58χρονος έσπευσε να πουλήσει το κινητό της 32χρονης εφοριακού για μόλις 20 ευρώ.

Οι φωτογραφίες του δράστη

Από το βίντεο της κάμερας ασφαλείας, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «απομόνωσαν» τη φωτογραφία του υπόπτου. Τη φωτογραφία αυτή αποκαλύπτει σήμερα η «Καθημερινή».

Επειτα από έρευνες που διήρκησαν δέκα ημέρες, ο 58χρονος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Ριζούπολης, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σπίτι της άτυχης εφοριακού και ομολόγησε την πράξη του.

Σοκάρει η ομολογία του 

Οπως αποκαλύτπεται ο 58χρονος δολοφόνησε την άτυχη Δώρα Ζέμπερη για μερικά ευρώ, τα οποία χρειαζόταν για να αγοράσει τη δόση του.

Η ομολογία του σοκάρει: «Πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω. Την είδα τυχαία και την πλησίασα. Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη χτυπάω. Φοβήθηκα μη με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Μάλιστα, ο 58χρονος δολοφόνος φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ότι πούλησε το κινητό της άτυχης Δώρας για 20 ευρώ και ότι η τσάντα της μέσα δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από 5 ευρώ.

Δράστης και άλλων ληστειών; 

Με βάση τα όσα κατέθεσε ο δολοφόνος, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο ο 58χρονος να είναι δράστης και άλλων ληστειών σε νεκροταφεία της Αθήνας, ενώ θα κληθεί να καταθέσει και ο ιερέας του Β’ Νεκροταφείου όπου έγινε το στυγερό έγκλημα.

Ταυτοποιήθηκε το DNA του 

Ήδη έχει ταυτοποιηθεί το DNA τού δράστη, καθώς βρέθηκε σε μια χαρτοπετσέτα και σε κάποια αποτσίγαρα στον χώρο του εγκλήματος. Το ίδιο γενετικό υλικό είχε βρεθεί και στον μαντρότοιχο του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και πληροφορίες για αποτυπώματα τα οποία είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές και τα οποία τους βοήθησαν να βρουν την ταυτότητά του, καθώς ήταν σεσημασμένος. Στο παρελθόν είχε μπει στη φυλακή τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών, όσο και κλοπών. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι του είχαν επιβληθεί ποινές κάθειρξης 20 ετών.

Πώς τον εντόπισαν οι Αρχές

Έχοντας το γενετικό υλικό του δράστη στη διάθεσή τους, οι αστυνομικοί άρχισαν να διερευνούν όλα τα πιθανά σενάρια και να αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο.

Ανέλυσαν καρέ-καρέ τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ παράλληλα εντόπισαν και το «στίγμα» του κινητού της Δώρας Ζέμπερη στην Ομόνοια μετά τον θάνατό της.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι το κινητό της Δώρας Ζέμπερη εξέπεμψε τελευταία φορά σήμα από την Ομόνοια, λίγο μετά τη δολοφονία της, κάτι που αμέσως έκανε τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να πιστέψουν ότι η δολοφονία είχε κίνητρο τη ληστεία και ότι ο δράστης πήγε και πούλησε μετά το έγκλημα το κινητό σε κατάστημα μεταχειρισμένων.

Οι Αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν το μαγαζί στο οποίο πούλησε ο δράστης το κινητό και έτσι σιγά-σιγά έφτασαν και στα ίχνη του δολοφόνου.

Το κατάστημα στην οδό Μενάνδρου είχε κάμερα και έχει καταγραφεί το πρόσωπό του.

Το πρόσωπό του, όμως, έχει καταγραφεί και από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως o άντρας που καταγράφηκε στην κάμερα του καταστήματος στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει στο υλικό από τις κάμερες απέναντι από το κοιμητήριο.

Και κάπως έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν σιγά-σιγά να συνθέτουν το παζλ της δολοφονίας της 32χρονης.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος, που σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει στα Πατήσια, οδηγήθηκε χθες στη ΓΑΔΑ, μαζί με τρία ακόμη άτομα. Λίγη ώρα αργότερα «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του.

Πηγή: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη [εικόνες] | iefimerida.gr
Previous Post

Το Νέο Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας Άγιος Μόδεστος.

Next Post

Λύμουρα: Να αφήσουμε κληρονομιά για την επόμενη γενιά

Next Post

Λύμουρα: Να αφήσουμε κληρονομιά για την επόμενη γενιά

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: «Η Δυτική Μακεδονία δεν ξεχνά την επέτειο του πρωθυπουργικού “δώρου”»
  • Πρόταση ανάπτυξης τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης στην Δ. Μακεδονία
  • ZAG COPIER – Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σου με ποιότητα και αξιοπιστία
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπεγράφη η Προμήθεια Προκατασκευασμένων Αιθουσών στη Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών
  • Το Επιμελητήριο Κοζάνης στη 10η επετειακή Serexpo

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr