• Latest
Ανδρέας Λοβέρδος

Βασικά σημεία από την ομιλία  του Ανδρέα Λοβέρδου στα πλαίσια των διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής

29 Σεπτεμβρίου 2021
πιεση

Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς

7 Ιουνίου 2025
ΠΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑ

Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Τραγικός θάνατος για 19χρονη: Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο και έλεγε «θα γίνω διάσημη»

7 Ιουνίου 2025
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους δήμους: Ποιοι είναι οι χειρότεροι – Οι τρεις υπηρεσίες που πήραν καλό βαθμό

7 Ιουνίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Παρακολουθούσε 21χρονη από το διπλανό διαμέρισμα και αυτοϊκανοποιούταν – Συνελήφθη 44χρονος

7 Ιουνίου 2025
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Με πολυοργανική ανεπάρκεια η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στο Τζάνειο – Άφαντος ο βοηθός νοσηλευτή

7 Ιουνίου 2025
πυροσβεστικη φωτια

Νεαροί έβαλαν φωτιά σε σχολείο – «Το κάψαμε επιτέλους»

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Νέα καταγγελία για λάθος μετάγγιση αίματος σε ασθενή

7 Ιουνίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ

6 Ιουνίου 2025
εξετασεις, σχολειο

Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες

6 Ιουνίου 2025
βαπτιση

Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά

6 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασικά σημεία από την ομιλία  του Ανδρέα Λοβέρδου στα πλαίσια των διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής

sierafm by sierafm
29 Σεπτεμβρίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Ανδρέας Λοβέρδος
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την Κοζάνη επισκέφθηκε εχθές Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος πρόεδρος κ. Ανδρέας Λοβέρδος, όπου είχε την ευκαιρία να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση – ομιλία στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Στη συνάντησή του με φίλους, μέλη και στελέχη του κόμματος, όπου τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας (χρήση μάσκας, είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους/ νοσήσαντες, τήρηση αποστάσεων) ο κ. Λοβέρδος τόνισε ιδιαίτερα την αναγκαιότητά τους για τον περιορισμό της διασποράς: «Είμαι απολύτως πρόθυμος να μιλάω σε ένα περιορισμένο κοινό κάθε φορά παρά να ρισκάρω με οποιονδήποτε τρόπο να αποτελέσω αιτία διασποράς του ιού».

Στο πολιτικό μέρος της ομιλίας του ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι το βασικό δίλημμα των εκλογών είναι αν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος επιθυμούν την αλλαγή ονόματος και συμβόλων με την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ ή την διατήρηση της οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής. «Χρειάζεται να ξαναβρούμε τα χρώματα και τα συνθήματά μας» υπογράμμισε.

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί είναι υποψήφιος πρόεδρος επισήμανε ότι «Δεν υπάρχει προοπτική όσο η εκλογική και δημοσκοπική μας καταγραφή είναι μονοψήφια. Με την παρούσα ηγεσία έξι και πλέον χρόνια παραμένουμε αιχμάλωτοι των χαμηλών ποσοστών. Στο κάτω κάτω, η Πρόεδρος αποτελεί την ανώτατη αρχή καταλογισμού ευθυνών.»  Αναγνώρισε στην κυρία Γεννηματά την εξασφάλιση της ενότητας του Κινήματος παρά τις αποχωρήσεις επιμέρους στελεχών, ωστόσο θεωρεί ότι η αντιπολιτευτική κριτική του Κινήματος περιορίζεται σε μια δημαγωγική πλειοδοσία στα δημοσιονομικά, αλλά «έτσι δεν κερδίζουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Η Πράσινη Επανάσταση που ευαγγελίζεται για το ΠΑΣΟΚ συνίσταται α) στην οργανωτική αλλαγή του κόμματο, όπου όλα τα όργανα θα είναι αιρετά, δύο συν ένα αντιπροέδρους, ίδρυση Εκτελεστικής Γραμματείας για την ταχεία ανταπόκριση του Κινήματος στις πολιτικές προκλήσεις αλλά και ταυτόχρονα τη διατήρηση του δημοκρατικού του χαρακτήρα· β) στην αλλαγή θέσεων με κεντρικό πυρήνα την διασφάλιση των συλλογικών δικαιωμάτων, την επίτευξη δυναμικής ανάπτυξης και παραγωγής εισοδήματος για κάθε ελληνική οικογένεια και περισσότερο ευκρινή οικολογική διάσταση των πολιτικών θέσεων· και τέλος γ) στην πολιτική συγκρότηση ενός κόμματος πατριωτικού, προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού, που είναι περήφανο για τις επιτυχίες του, «που δεν ζητάει συγγνώμη για τους προηγούμενους αρχηγούς του, που με τις πολιτικές τους άλλαξαν την Ελλάδα».

Κλείνοντας, έκρινε ανεπαρκή την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία «κρύφθηκε πίσω από την πανδημία, αλλά οι αδυναμίες της αποκαλύφθηκαν πλήρως από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού». Επισήμανε δε ότι η ηγεμονία της κυβέρνησης δεν απειλείται παρά τη μείωση των ποσοστών της αφενός λόγω της πλήρους αναξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την αντιπολιτευτική αδυναμία της ηγεσίας του Κινήματος. Τέλος, σημείωσε ότι από όποιο μετερίζι τον βρει η εσωκομματική διαδικασία θα είναι παρών την επόμενη ημέρα, διότι το «δικό μου βιογραφικό είναι βιογραφικό ενότητας».

Λοβέρδος Λοβέρδος

Tags: Ανδρέας Λοβέρδος
Previous Post

«Συνάντηση Κλιμακίου ΤΕΕ/ΤΔΜ με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καστοριάς»

Next Post

Ένταση σε γνωστό μαγαζί της Κοζάνης – Μπήκαν σε εσωτερικό χώρο για έλεγχο αστυνομικοί και έγραψαν εργαζόμενες για μάσκα – Ιδιοκτήτης και δικηγόρος τους ζήτησαν πιστοποιητικά εμβολιασμού,αλλά αρνήθηκαν – Μηνύσεις εκατέρωθεν και αυτόφωρο!

Next Post
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ένταση σε γνωστό μαγαζί της Κοζάνης – Μπήκαν σε εσωτερικό χώρο για έλεγχο αστυνομικοί και έγραψαν εργαζόμενες για μάσκα – Ιδιοκτήτης και δικηγόρος τους ζήτησαν πιστοποιητικά εμβολιασμού,αλλά αρνήθηκαν – Μηνύσεις εκατέρωθεν και αυτόφωρο!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς
  • Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο
  • Τραγικός θάνατος για 19χρονη: Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο και έλεγε «θα γίνω διάσημη»
  • Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους δήμους: Ποιοι είναι οι χειρότεροι – Οι τρεις υπηρεσίες που πήραν καλό βαθμό
  • Παρακολουθούσε 21χρονη από το διπλανό διαμέρισμα και αυτοϊκανοποιούταν – Συνελήφθη 44χρονος

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr