Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Σημαντική πρόκριση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας μέσα στο Βελβεντό! Ευχαριστήριο
Το «Χαμόγελο» στα Γρεβενά με δράσεις ψηφιακού εγγραμματισμού για μικρούς και μεγάλους
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Επέστρεψαν οι Αγρότες του Βοΐου από το μπλόκο. Βίντεο
Έκθεση φωτογραφίας για τη Μετάβαση: «Εικόνες ενός τόπου που αλλάζει» την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης
Σοφία Ζαχαράκη
Μπλόκο αγροτών στα διόδια Μαλγάρων – Κλειστά και τα δύο ρεύματα
φορολογια
IRIS, κινητο
Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας γουνα ΕΟΓ
απατη
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024

Βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα

Τρομοκράτησε μια ολόκληρη γειτονιά ένας 65χρονος, όταν βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, στις 15 Ιουνίου ο 65χρονος έβαλε στη διαπασών μουσική και σήκωσε στο «πόδι» στις 4 το μεσημέρι τη γειτονιά. Όταν βγήκαν οι γείτονες στα μπαλκόνια τον είδαν να κρατάει καραμπίνα και να πυροβολεί στον αέρα. Δεν ήξερε τι έκανε και ούτε αντιλαμβανόταν πως μπορούσε να σκοτώσει άνθρωπο. Σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του, βρέθηκαν η καραμπίνα που πυροβολούσε και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, η άδεια των οποίων είχε λήξει και ήταν στην κατοχή του παράνομα.

Κατηγορήθηκε για διατάραξη κοινής ησυχίας, άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη κατοχή κυνηγετικών όπλων και φυσιγγίων και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή, χρηματική ποινή 600 € και δικαίωμα έφεσης.

Πηγή real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *