Δικαστήριο απαγόρευσε να χτυπάει η καμπάνα σε εκκλησία
Δήμος Βοΐου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα
μαθητες εξετασεις σχολειο
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Κοζάνη: Περισσότερα από 350 παιδιά στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
Πτολεμαΐδα: Ένα γιγαντιαίο προφιτερόλ 30 μέτρων γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης για πυρόπληκτο ζευγάρι
Λάμψη αστέρων στη Γαλατινή: Μια συγκινητική γιορτή του ποδοσφαίρου προς τιμήν του Νίκου Νιόπλια
Δομή Πενταλόφου: Εκδήλωση με τίτλο:  «…κάθε διαδρομή έχει μια ιστορία»
Εράτυρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την γνωριμία με αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.  Βίντεο και φωτογραφίες
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
υπολογιστης
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα

Τρομοκράτησε μια ολόκληρη γειτονιά ένας 65χρονος, όταν βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, στις 15 Ιουνίου ο 65χρονος έβαλε στη διαπασών μουσική και σήκωσε στο «πόδι» στις 4 το μεσημέρι τη γειτονιά. Όταν βγήκαν οι γείτονες στα μπαλκόνια τον είδαν να κρατάει καραμπίνα και να πυροβολεί στον αέρα. Δεν ήξερε τι έκανε και ούτε αντιλαμβανόταν πως μπορούσε να σκοτώσει άνθρωπο. Σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του, βρέθηκαν η καραμπίνα που πυροβολούσε και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, η άδεια των οποίων είχε λήξει και ήταν στην κατοχή του παράνομα.

Κατηγορήθηκε για διατάραξη κοινής ησυχίας, άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη κατοχή κυνηγετικών όπλων και φυσιγγίων και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή, χρηματική ποινή 600 € και δικαίωμα έφεσης.

Πηγή real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια